Zidane...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ενα απο τα σημαντικα σημαδια οτι η γατα δεν ειναι καλα ειναι το φτωχο και βρωμικο τριχωμα!
Φτωχό και βρώμικο, δεν θα το έλεγες με τίποτα... αστράφτει...
ίσως, βέβαια, να οφείλεται και στο συχνό "λούσιμο" που έλεγα!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ενα απο τα σημαντικα σημαδια οτι η γατα δεν ειναι καλα ειναι το φτωχο και βρωμικο τριχωμα!
Ακριβως!
Ο δικος μας ειναι σχεδον 16 ετων και παρολο που οι εξετασεις του σε αυτη την ηλικια δεν ειναι και οτι καλυτερο... το τριχωμα του ειναι μεταξενιο και η διαθεση του τελεια. Εδω και ενα χρονο εχει βρει παρεα εναν χρονιαρη ιδιο με αυτον και του δειχνει καθε βραδυ πως κουτουπωνουν.... αν το δειτε θα κλαιτε απο τα γελια... και ο αλλος ο χαλβας καθεται.... :cool:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...εχει βρει παρεα εναν χρονιαρη ιδιο με αυτον και του δειχνει καθε βραδυ πως κουτουπωνουν.... αν το δειτε θα κλαιτε απο τα γελια... και ο αλλος ο χαλβας καθεται.... :cool:
Το μόνο που δεν έχει κάνει (ακόμα?) ο Zidane στον Casper... είναι να του δείξει πως κουτουπώνουν!!!:D

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.121
1.392
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους όταν οι γάτες δεν ειναι καλά σταματάνε να πλέονονται και αρχίζουν να κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία. Το μόνο άσχημο ειναι οτι δεν ειναι όπως οι σκύλοι που με το παραμικρό θα δεις ακεφιες. Οι γάτες μπορεί να κρύβουν για καιρο και με μεγάλη πειστικότητα οτι κάτι δεν παει καλά και να παρουσιάσουν συμπτώματα σε προχωρημένη φάση της ασθένειας. Έχετε τα ματιά σας ανοιχτά! Και πάλι περαστικα και καλα αποτελέσματα :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Διαβάζω αυτό το θέμα και μου λείπει τόσο ένα δίδυμο γάτας- σκύλου..
Παρόλο που έχω και τα δύο δεν τα βρήκαν ποτέ γιατί η φρουφρού δίνει χαστούκια ασύστολα δεν επιμείναμε με τα δύ ενήλικα. Μόνο με τον έλβις έχει κάποια πάρε δώσε. Είχαμε όμως παλιά αχτύπητο δίδυμο, ο γάτος έκλεβε την βασιλόπιτα από τον μπουφέ και ο σκύλος από κάτω φυλούσε τσίλιες και έπαιρνε το μερτικό του!
Συγνώμη ΚΥΡΙΕ Γιάννη για την κατάχρηση!!!!:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Διαβάζω αυτό το θέμα και μου λείπει τόσο ένα δίδυμο γάτας- σκύλου..
Παρόλο που έχω και τα δύο δεν τα βρήκαν ποτέ γιατί η φρουφρού δίνει χαστούκια ασύστολα δεν επιμείναμε με τα δύ ενήλικα... Μόνο με τον έλβις έχει κάποια πάρε δώσε. Είχαμε όμως παλιά αχτύπητο δίδυμο, ο γάτος έκλεβε την βασιλόπιτα από τον μπουφέ και ο σκύλος από κάτω φυλούσε τσίλιες και έπαιρνε το μερτικό του!...
Εσύ, ειδικά, μη μιλάς για κατάχρηση, μιάς και στο θέμα σου υπάρχουν κάποια σεντόνια, άσχετα...:)

Αυτά που έχω τονίσει:

1. Εμένα πάλι, γιατί νιώθω ότι δεν θα μου έλειπε καθόλου?:mad:

2. Και ο Zidane τα ίδια κάνει... τον έχει τσακίσει το μικρό!!! Και όχι μόνο αυτό, αλλά κρεμιέται και από τα προγούλια του και από τα αυτιά του... όπου βρει... με νύχια και με δόντια!!!:D

3. Αυτά είναι "συνομοσίες" που κάνει ο γάτος με τη Μόκα...
Ο γάτος, πάντα προσπαθεί να τα "βοηθήσει"... με λιχουδιές και με παιχνίδια (τοποθετημένα ψηλά)...
Αλλά μόνο η Μόκα είναι "έμπειρη γυναίκα" και τον διαβάζει και στήνεται από κάτω...:cool:
Ο Casper, ακόμα είναι απονήρευτος και χάνει, συνήθως, τους μεζέδες...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ