ZAY (κουτάβι δαλματίας)

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
Λοιπόν Angel3 κι εμένα ο μικρός μου που είναι 3 μηνών δαγκώνει πόδια και χέρια μας (κυρίως πόδια) και προσπαθεί να δαγκώσει τοίχους και το μάρμαρο που προεξέχει στα σκαλιά. Του έχω πάρει ένα σωρό παιχνίδια και μασουλητήρια με τα οποία ασχολείται γενικά αλλά η προτίμηση στα πόδια μας υπερέχει! Προσπαθούμε στο σπίτι να του λέμε "ΟΧΙ" και να του δίνουμε τα μασουλητήρια του αλλά άλλες φορές πιάνει κι άλλες οχι. Γενικά επιμένει να προσπαθεί να μας δαγκώνει κι είναι τα δόντια του...ξυράφια!!!
και εμενα κν τα ιδια ακριβωσ ομωσ εχει βελτειωθει για παραδειγα εμενα δεν με δαγκωνει.παρεπιπτοντωσ πηγαμε σμρ στον κτηνιατρο και μασ ειπε οτι ειναι καιροσ να αναμειξουμε το κοτοπουλο με ρυζι με ξηρα τροφη.αυτοσ μασ προτεινε royal canin veterinary junior large dog over 25kg και Hills Science Plan Puppy Healthy Development εμεισ επιλεξαμε τη hill's γτ 8ελαμε 3kg κ η royal htan mono 25kg την επομενη φορα 8α μασ φερει κ 3kg royal εσεις τι λετε ποια ειναι καλυτερη ,παντωσ ο κυριοσ την hill's την καταβροχθισε με το κοτοπουλο τρ σκετη 8αδω σε 4 μερεσ (γτ 4 μερεσ 8α του δινω αναμεικτα)

Last edited by a moderator:

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
παιδια ενας γνωστοσ μασ που εχει χρονια σκυλια μασ προτεινε να βαλουμε ξυδι στα ποδια και οπου αλλου θελουμε για να μην δαγκωνει πραγματικα επιασε αλλα φοβομαι μηπωσ τον πειραξει η τιποτα τετοιο αν και δεν φαινετε να επαθε τπτ

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
παιδια βοη8εια βοη8εια ο zay εγινε πλ επι8ετικοσ εννοω πριν μασ δαγκωνε για τα δοντια τ τρ ομωσ μασ δειχνει τα δοντια του μασ γριλιζει και μας δαγκωνει πλ δυνατα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Προσπάθησε να βρεις έναν εκπαιδευτή, να αξιολογήσει την κατάσταση και να σε βοηθήσει.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πήγατε σε εκπαιδευτή?
Πες λίγα περισσότερα αν θες για να είναι χρήσιμο το θέμα και σε κανέναν άλλον που ίσως το διαβάσει :)

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
να μασ ειπε ο κτηνιατροσ (γτ εδω οι εκπαιδευτεσ μου ειπαν με ηλεκτρικο κολαρο:mad:(ηταν 2 μηνων οταν μασ το ειπαν οχι βεβαια οτι αν ηταν μεγαλυτεροσ 8α το χρησιμοποιουσα)τλσπ μασ ειπε οτι μολισ μασ δαγκωνει να κανουμε μερικων λεπτων timeout σε ενα μεροσ που δεν του αρεσει η να τον δενουμε. Εχουμε καλυτερεψει παρα πολυ επισησ εχουμε μα8ει πολλα (κολπα) οπωσ κατω, χερι, ξαπλωσε, ελα, δυο (δηλ στα δυο ποδια) ,πηδα κ.α γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
Παιδιά μόλις κλείσαμε τους 10 μήνες το δαγκωμα πια το έχουμε σταματήσει εντελώς και πριν περίπου ένα μήνα αρχίσαμε εκπαιδεύση με έναν εκπαιδευτή των σκυλιών του στρατού κ της αστυνομίας τον οποίο μας βρήκε ένας γνωστός μας και λάτρης των κυνηγοσκυλων ο οποίος (εκπαιδευτής) δεν τον πήρε σε ένα μέρος να τον κάνει εκπαιδεύση 2 μήνες και να τον φέρει έτοιμο όπως ο άλλοι εκπαιδευτές εδώ αλλά έρχεται καθημερινά και τον παει βόλτα και τα Σαββατοκύριακα κάνουμε όλα αυτά που του έμαθε μέχρι στιγμής ξέρει το κάτσε κάτω έλα μείνει και μαζί επίσης γραφτηκαμε στον κυνοφιλικο σύλλογο Μυτιλήνης αυτά ήταν τα νέα μας και δεν μπόρεσα παιδιά τους τελευταίους μήνες να μπω γιατί είχαμε τρεχαματα με τον ζει.επίσης τι πιστεύετε για το εμβόλιο του καλαζαρ αυτή την εβδομάδα θα πάμε να το κάνουμε κλ κάνουμε πιστεύετε;ευχαριστώ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Angel καλημέρα και να χαίρεσαι τον όμορφο κούταβο σου. Σίγουρα ο εκπαιδευτής σου είναι καλύτερος απ' τους άλλους της περιοχής, αλλά γιατί τον πάει βόλτα μόνος του, εσύ πώς θα μάθεις;

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
πολυ θα το ηθελα grifos αλλα ειμαι στην σχολη και παει και τον παιρνει απο το σπιτι οπου ειναι και η μαμα μ και καποιεσ φορεσ παει κ η μαμα μ μαζι.εμεισ το κνμ μαζι το σαββατοκυριακο

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
σμρ πηγαμε και δωσαμε αιμα (βγηκε αρνητικο) και απο δευτερα 8 κνμ την πρωτη δοση (κατα τ καλαζαρ)