και εμενα κν τα ιδια ακριβωσ ομωσ εχει βελτειωθει για παραδειγα εμενα δεν με δαγκωνει.παρεπιπτοντωσ πηγαμε σμρ στον κτηνιατρο και μασ ειπε οτι ειναι καιροσ να αναμειξουμε το κοτοπουλο με ρυζι με ξηρα τροφη.αυτοσ μασ προτεινε royal canin veterinary junior large dog over 25kg και Hills Science Plan Puppy Healthy Development εμεισ επιλεξαμε τη hill's γτ 8ελαμε 3kg κ η royal htan mono 25kg την επομενη φορα 8α μασ φερει κ 3kg royal εσεις τι λετε ποια ειναι καλυτερη ,παντωσ ο κυριοσ την hill's την καταβροχθισε με το κοτοπουλο τρ σκετη 8αδω σε 4 μερεσ (γτ 4 μερεσ 8α του δινω αναμεικτα)Λοιπόν Angel3 κι εμένα ο μικρός μου που είναι 3 μηνών δαγκώνει πόδια και χέρια μας (κυρίως πόδια) και προσπαθεί να δαγκώσει τοίχους και το μάρμαρο που προεξέχει στα σκαλιά. Του έχω πάρει ένα σωρό παιχνίδια και μασουλητήρια με τα οποία ασχολείται γενικά αλλά η προτίμηση στα πόδια μας υπερέχει! Προσπαθούμε στο σπίτι να του λέμε "ΟΧΙ" και να του δίνουμε τα μασουλητήρια του αλλά άλλες φορές πιάνει κι άλλες οχι. Γενικά επιμένει να προσπαθεί να μας δαγκώνει κι είναι τα δόντια του...ξυράφια!!!
Last edited by a moderator: