Zaira, το κουκλάκι!!!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
χαχα....ρε το καλικατζαρακι!!! :p

(με το συμπαθειο ε? η πρωτη αντιδραση οταν την ειδα....ειμαι και black dog fan...)
Που να την δεις να παίζει κι όλας? Σκέτο καλικατζαράκι. χαχα
Έχει πολύ πλάκα η ζουζούνα μου και την λατρεύω μόνο μέσα σε 14 μέρες. Στην αρχή που την πήραμε σκεφτόμουν πως δεν είμαι για σκυλάκια εγώ, αλλά μετα απο 2 μέρες έχουμε γίνει χαζογονείς για το σκυλάκι μας. Ο Τόλης απο την αρχή το λάτρεψε, όχι σαν κι εμένα την κρυόκ@#η.
Αφου κόντευα να σκάσω επειδή δεν πολυτρώει, το μεσημέρι λοιπόν της έβαλα την τροφή της και της έριξα λιγο ζουμάκι απο ρολό κοτόπουλο που είχα φτιάξει και λίγο κοτοπουλάκι. Έκανε σαν τρελή.Πρώτη φορά έφαγε τόσο, το πιατάκι της ήταν σχεδόν άδειο. Τι φωνή και τι χαρά έκανα δεν μπορώ να σας περιγράψω. Ούτε με τα παιδιά μου τόση χαρά αν τρώγανε (δεν είναι και τα πιο εύκολα παιδιά όσον αφορά το φαγητό).

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Κούκλα είναι!!!Άλλαξε πολύ!!!!
Cathy αληθεια σου φαίνεται πως άλλαξε?
Μακάρι το μωράκι μας να μεγαλωσει λίγο, γιατι παρα είναι μικρούλικο, σχεδόν 2 κιλά.
Πωπω ντροπη μου!! Πώς μιλάω έτσι για το σκυλούνι μου? Παρα έχω γίνει υπερβολική?
Η αρχή είναι ίσως με τον καιρό το ξεπεράσω το χαζοτρόπο μου.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Μετά τόσο φαγητό λέω να την αράξω...
Και με τυλίξανε στην κουβερτούλα μου σαν σουβλάκι...
Λες και κρυώνω με τόση τρίχα...
Τί να πείς? Άνθρωποι!!!! Άντε να τους καταλάβεις!

Παρόλα αυτά το απολαμβάνω
Zaira 10.2011..jpg

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Και με το παιχνιδάκι μου.
Μόνη μου το έκανα για μαξιλάρι.
Δεν είμαι γλύκα?
Δεν ξέρω τί σημαίνει αλλά έτσι λέει η μαμαΡίτα.
Zaira 10.2011 021..jpg

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο!!!Σαν τα μωρά!!!
Αλλά επειδή εσείς την έχετε όλη την ώρα δεν καταλαβαίνετε την διαφορά!!!:p
Εγώ πάντως που την έχω δει μόνο απ' τις φωτογραφίες που έχετε βάλει κατά καιρούς την βλέπω διαφορετική!!
Μεγαλώνει και ομορφαίνει η μαύρη καλλονή!!!*agapoylas*

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο!!!Σαν τα μωρά!!!
Αλλά επειδή εσείς την έχετε όλη την ώρα δεν καταλαβαίνετε την διαφορά!!!:p
Εγώ πάντως που την έχω δει μόνο απ' τις φωτογραφίες που έχετε βάλει κατά καιρούς την βλέπω διαφορετική!!
Μεγαλώνει και ομορφαίνει η μαύρη καλλονή!!!*agapoylas*
Σε ευχαριστούμε για τα γλυκά σου λόγια.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αμάν χαζογονείς :p Και τι κουβερτούλες και τι παιχνιδάκια απαπααα:p
Βλέπω υποκύψατε κι εσείς στη γοητεία του λαστιχένιου κοτόπουλου που θορυβεί τόσο εκνευριστικά! Εκτός αν δεν είδα καλά...

Εϊναι μια μικρή θεά η κουτάβα, να τη χαίρεστε :)

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Αμάν χαζογονείς :p Και τι κουβερτούλες και τι παιχνιδάκια απαπααα:p
Βλέπω υποκύψατε κι εσείς στη γοητεία του λαστιχένιου κοτόπουλου που θορυβεί τόσο εκνευριστικά! Εκτός αν δεν είδα καλά...

Εϊναι μια μικρή θεά η κουτάβα, να τη χαίρεστε :)
Ευχαριστούμε πολύ.

Καλά είδες το κοτοπουλάκι, αλλά αυτό είναι "αθόρυβο" σε σχέση με ένα μπαλάκι πράσινο που έχει. Εκείνο κάνει πολύ θόρυβο, αλλά μας αρέσει να την ακούμε να παίζει και να τους γαβγίζει.

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Εχθές κάναμε το δεύτερο εμβόλιο και σε 3-4 μέρες θα μπορούμε να πάμε την πρώτη μας βόλτα.
Θέλω όμως κάποιες πληροφορίες...
-Πόση ώρα θα διαρκούν οι βόλτες? διάβασα σε ένα link για 5 λεπτά/ μήνα δλδ περίπου 15 λεπτά?
-αν δεν κάνει τσισα στη βόλτα τί κανω? δεν γυρνάω μέχρι να τα κάνει έξω?
-Κάθε φορά που νομίζω οτι είναι η ώρα για τσίσα, την βγάζω έξω στην αυλή. Τώρα θα πρέπει να την βγάζω στο δρόμο για να μάθει και να κόψει την αυλή?
-Αν φοβάται και δεν προχωράει τι την κάνω? την τραβάω? της δίνω λιχουδιά?
-Στα κουτάβια υπάρχει μικρή και μεγάλη βόλτα? και ποσο διαρκούν?

Σας ευχαριστώ.
Οτι βρήκα διάβασα απο εδω.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλημέρα!
Θα αρχίσει τις εμφανίσεις η μικρή ε? Ματάκι να βάλεις στο κουκλί ναι?

Νομίζω ότι πολύ ανησυχείς. Αρχισέ της το λουρί μέσα στο σπίτι να το μαθαίνει. Για αρχή δλδ φόρεσέ της το κ αστην να γυρνάει με αυτό. Κ όταν με το καλό βγείτε έξω για την μεγάλη βόλτα της ημέρας θα το καταλάβεις από μόνη σου πότε κουράστηκε να την γυρίσεις πίσω. Αν είναι όπως η δική μου, τις πρώτες φορές δν θα μαζεύεται, όχι να κάτσει 5' μόνο! Το πολύ-πολύ να γυρίσει κ να την πέσει για ύπνο! Ασχημα θα είναι???

Κ για να μάθει να τα κάνει στη βόλτα -αν έχεις τον χρόνο- μην της δίνεις καθόλου την επιλογή της αυλής. Ξεκίνα βόλτες ανά 2ωρο, μετά κάντο 3ωρο, 4ωρο κ.ο.κ. Αν τα κάνει στην βόλτα, κάνε της πάρτυ! Χάδια, λιχουδιά κλπ να καταλάβει ότι την συμφέρει. Ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα μπει στο νόημα!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Σε ευχαριστώ πολύ Chilli θα την βγάζω όσο πιο συχνά γίνεται για να μάθει. Αν μυρίζει οτι βρίσκει στο δρόμο, να την αφήνω ή πρέπει να της σηκώνω το κεφάλι?
Ματάκι πού να βρω?
Και δεν θυμάμαι, την βγάζω για βόλτα πριν ή μετά το φαγητό?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σε ευχαριστώ πολύ Chilli θα την βγάζω όσο πιο συχνά γίνεται για να μάθει. Αν μυρίζει οτι βρίσκει στο δρόμο, να την αφήνω ή πρέπει να της σηκώνω το κεφάλι?
Ματάκι πού να βρω?
το να μυριζει ειναι φυσικη αναγκη και δεν ειναι σωστο να της το κοψεις...απλα πρεπει να παρακολουθεις το τι μυριζει και να της απαγορευσεις να το βαζει στο στομα με το "αστο" πχ.
επειδη δεν πιστευω στο ματι δεν ξερω να σου πω :p
χμ....αυτο με το φαι, πριν μετα τη βολτα ειναι λιγο σχετικο..
Αποφευγουμε να βγαζουμε συνηθως μεγαλοσωμα σκυλια μετα το φαγητο λογω συστροφης στομαχου...ενα μικροσωμο κουταβι ομως που θα εχει φαει και ετσι θα βοηθηθει να κανει και κακα εξω....νομιζω οτι εισαι οκ μετα το φαγητο...προσοχη...μονο βολτα για περπατημα...οχι εκτονωση, τρεξιμο και παιχνιδι....κακα, τσισα, μεσα....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ματάκι πού να βρω?
Ματάκια παντού υπάρχουν, τα καλά σε χρυσοχοεία. Εγώ της φοράω μια γαλάζια χάντρα από μαγαζί με υλικά για να φτιάξεις μόνος σου κοσμήματα ;)

Προσωπικά προτιμώ την μεγάλη βόλτα να την κάνει 2-3 ώρες μετά το τελευταίο γεύμα αν γίνεται. Τις άλλες όποτε σε βολεύει. Σιγά-σιγά θα μάθει να περιμένει να βγει βάσει προγράμματος. Τα υπόλοιπα όπως στα λέει η αγαπημένη Scarlett *agapoylas*

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Μεγαλώνει και το τρίχωμα, οπότε σε λίγες μέρες θα πρέπει να ξεκινήσουμε το στρίπινγκ.κι ο Θεός βοηθός.

Μήπως ξέρει κανένας αν επιτρέπονται τα σκυλιά στο μετρό?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μεγαλώνει και το τρίχωμα, οπότε σε λίγες μέρες θα πρέπει να ξεκινήσουμε το στρίπινγκ.κι ο Θεός βοηθός.

Μήπως ξέρει κανένας αν επιτρέπονται τα σκυλιά στο μετρό?
νομιζω ναι, με φιμωτρο ομως....ψαξτο για σιγουρα ομως...κανε search στο forum.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Βάλτε και καμιά πρόσφατη φωτογραφία να δούμε την κούκλα!!!
Επιτρέπονται αλλά σε κλουβάκι μεταφοράς!!!και αφού μιλάμε για μικρόσωμο σκύλο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα!!!

Βέβαια προχθές μπήκε ένας νεαρός στο μετρό με ένα μεγαλόσωμο ημίαιμο και πέρα απο κάποιες κυράτσες που του έκαναν τα γνωστά παράπονα δεν του είπε κανείς τίποτα...!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
Θέλω να σας πω (για να μου φύγει) πως νιώθω τύψεις.
Τύψεις γιατί δεν την βγάζω βόλτα εδώ και τρεις μέρες, ούτε στον δρόμο για τσίσα μόνο στην αυλή οπως κάναμε στην αρχή.
Δεν την βγάζω γιατι όσες φορές δοκίμασα έστω για λίγο μας πήρε ο αέρας κυριολεκτικά. Εχει 9 μποφόρ, αλλού ήθελε να παει η zaira κι αλλου την πήγαινε. Κι εγω δυσκολευόμουν πάρα πολύ με τόσο κρύο και αέρα. Πρέπει να τα βγάζουμε βόλτα κάθε μέρα παρά τον καιρό?
Θα σας βάλω καινούριες φωτο συντομα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi