Που να την δεις να παίζει κι όλας? Σκέτο καλικατζαράκι. χαχαχαχα....ρε το καλικατζαρακι!!!
(με το συμπαθειο ε? η πρωτη αντιδραση οταν την ειδα....ειμαι και black dog fan...)
Cathy αληθεια σου φαίνεται πως άλλαξε?Κούκλα είναι!!!Άλλαξε πολύ!!!!
Σε ευχαριστούμε για τα γλυκά σου λόγια.Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο!!!Σαν τα μωρά!!!
Αλλά επειδή εσείς την έχετε όλη την ώρα δεν καταλαβαίνετε την διαφορά!!!
Εγώ πάντως που την έχω δει μόνο απ' τις φωτογραφίες που έχετε βάλει κατά καιρούς την βλέπω διαφορετική!!
Μεγαλώνει και ομορφαίνει η μαύρη καλλονή!!!*agapoylas*
Ευχαριστούμε πολύ.Αμάν χαζογονείς Και τι κουβερτούλες και τι παιχνιδάκια απαπααα
Βλέπω υποκύψατε κι εσείς στη γοητεία του λαστιχένιου κοτόπουλου που θορυβεί τόσο εκνευριστικά! Εκτός αν δεν είδα καλά...
Εϊναι μια μικρή θεά η κουτάβα, να τη χαίρεστε
το να μυριζει ειναι φυσικη αναγκη και δεν ειναι σωστο να της το κοψεις...απλα πρεπει να παρακολουθεις το τι μυριζει και να της απαγορευσεις να το βαζει στο στομα με το "αστο" πχ.Σε ευχαριστώ πολύ Chilli θα την βγάζω όσο πιο συχνά γίνεται για να μάθει. Αν μυρίζει οτι βρίσκει στο δρόμο, να την αφήνω ή πρέπει να της σηκώνω το κεφάλι?
Ματάκι πού να βρω?
Και δεν θυμάμαι, την βγάζω για βόλτα πριν ή μετά το φαγητό?
Ματάκια παντού υπάρχουν, τα καλά σε χρυσοχοεία. Εγώ της φοράω μια γαλάζια χάντρα από μαγαζί με υλικά για να φτιάξεις μόνος σου κοσμήματαΣε ευχαριστώ πολύ Chilli θα την βγάζω όσο πιο συχνά γίνεται για να μάθει. Αν μυρίζει οτι βρίσκει στο δρόμο, να την αφήνω ή πρέπει να της σηκώνω το κεφάλι?
Ματάκι πού να βρω?
Και δεν θυμάμαι, την βγάζω για βόλτα πριν ή μετά το φαγητό?
νομιζω ναι, με φιμωτρο ομως....ψαξτο για σιγουρα ομως...κανε search στο forum.Μεγαλώνει και το τρίχωμα, οπότε σε λίγες μέρες θα πρέπει να ξεκινήσουμε το στρίπινγκ.κι ο Θεός βοηθός.
Μήπως ξέρει κανένας αν επιτρέπονται τα σκυλιά στο μετρό?