δεν εχω πια το χρονο να μπαινω σε φορουμς, ελαχιστα το κανω, και μολις αυτη τη στιγμη επεσε στην αντιλιψη μου το ποστ.
τα σκυλια ηδη εχουν μειωθει κατα πολυ, το μερος εκει ειναι πολυ πιο καθαρο, τα ζωα ταιζονται κανονικα καθε μερα, γιατρος ξεκινησε να πηγαινει, ζωα εχουν ξεκινησει θεραπειες, αλλα στειρονονται σιγα σιγα, εδω και 3 μηνες αρχισαν με τη βοηθεια εθελοντων να γινονται υιοθεσιες, αρκετεσ καθε μηνα, αρχισαν να γινονται αρκετα πραγματακια, και εθελοντες πανε και βγαζουν ζωα βολτα καθε σαββατο. ποιος απο σας θα ηθελε τα ζωακια ολα αυτα να βρεθουν στο δρομο;;; αυτα εχω να πω, ειναι ξεκαθαρα νομιζω, και αυτα ειπα και στην ροτι,οτι βρηκαμε μια οχι ιδανικη κατασταση, αλλα οτι γινονται βηματα. ευχαριστω για το χρονο σας και παρακαλω να μη διαστρεβλωνονται τα λογια μου, η τουλαχιστον να λεγονται ολα οσα λεω και οχι μονο τα μισα. παρακαλω να μην ξανααναφερθει το ονομα μου και λεγομενα μου χωρις την εγκριση μου, χωρις να το γνωριζω για να μπορω να επιβεβαιωσω την ευσταθεια των οσων γραφονται. δηλωνω οτι δεν θα ξαναμπω στο φορουμ, οποιος θελει καλοπροαιρετα και οχι κακοπροαιρετα να επικοινωνησει μαζι μου, το μαιλ μου το εχετε και τηλεφωνο επισης.