Zητούνται εθελοντές για περιπάτο

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όχι. ΑΝ ένα φιλοζωικό σωματείο αντί να περιθάλπει ζώα στην ουσία τα καταδικάζει, σύμφωνα με όσα έχω ακούσει, τότε δεν φταίει η έλλειψη εθελοντών. Καλύτερα στο δρόμο για μένα. Δε λέω περισσότερα και οφείλω να επαναλάβω πως όλα αυτά τα σκέφτομαι με βάση όσα έχω ακούσει.

Ούτε το ΚΑΖ βρίθει εθελοντών και κρατικής ενίσχυσης, αλλά τα ζώα του είναι φροντισμένα.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Αν πάμε και δούμε άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ζώων, υπάρχουν και οι καταγγελίες, και τα κάνάλια επίσης!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια οτι νεο μαθεται θελω να μου πειτε!!!
απλα τωρα δεν μπορω να συμμετεχω σε κατι ενεργα... :(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ναι, πείτε στην Αγγελική να σας στείλει. Αυτά που διάβασα... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Chloe ναι δυστηχώς είναι κάπως έτσι :shock: :shock: :shock:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λοιπόν επικοινώνησα με το τηλέφωνο της αγγελίας και κατά σύμπτωση έπεσα πάνω στη «δική μας» την chrisadult (όσο περνάει ο καιρός, νιώθω πως όσοι ασχολούμαστε με τις κυνοφιλικες κοινότητες στο διαδίκτυο είμαστε μια μεγάλη οικογένεια)!

Η Χριστίνα μου είπε πως στην «Στέγη Κορωπίου» βρίσκονται 400 ζώα τα οποία ζουν χωρίς επαρκή φροντίδα και πως ήδη κάποιοι άνθρωποι έχουν κινηθεί νομικά για να μπει λουκέτο σε αυτό το καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Μαζί λοιπόν με άλλους εθελοντές προσπαθούν να προσφέρουν λίγη αγάπη και ανθρώπινη επαφή στα ζώα που ζουν εκεί.

Κλείνοντας:
Απορώ γιατί κάποιοι δήθεν φιλόζωοι μαντρώνουν τα αδέσποτα! Γιατί κρατούν τα ζώα φυλακισμένα? Με ΠΟΙΟ δικαίωμα?
Για να τα βοηθήσουν, να τα περιθάλψουν, να τους βρουν σπίτια, ή να τα τους προσφέρουν αργό και βασανιστικό θάνατο για το …καλό τους?
Γιατί δεν ανοίγουν τις κλούβες και να αφήσουν τα ζώα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην ησυχία τους?
Εάν το «καλό» τους είναι η αιχμαλωσία και η εγκατάλειψη στα δήθεν καταφυγια/κολαστηρια χίλιες φορές καλύτερα στο δρόμο!

EDIT: Παιδιά, όποιος μπορέσει, ας μου στείλει και ‘μένα το pm σχετικά με τη «στέγη Κορωπίου».
Ευχαριστώ.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
Η Χριστίνα μου είπε πως στην «Στέγη Κορωπίου» βρίσκονται 400 ζώα τα οποία ζουν χωρίς επαρκή φροντίδα και πως ήδη κάποιοι άνθρωποι έχουν κινηθεί νομικά για να μπει λουκέτο σε αυτό το καταφύγιο αδέσποτων ζώων. .
μολις το διαβασα,σξεφτηκα εαν μπορουσαμε κι εμεις να συμβαλουμε με καποιες νομικες διαδικασιες...μετα ομως,αναρωτηθηκα,που-πως θα καταληξουν αυτα τα ζωα εαν κλεισει το μερος εκει? :roll:
δηλαδη εχουν κινηθει νομικα,οκ...η επομενη μερα,ποια θα ειναι?

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ROTTIE said:
Λοιπόν επικοινώνησα με το τηλέφωνο της αγγελίας και κατά σύμπτωση έπεσα πάνω στη «δική μας» την chrisadult (όσο περνάει ο καιρός, νιώθω πως όσοι ασχολούμαστε με τις κυνοφιλικες κοινότητες στο διαδίκτυο είμαστε μια μεγάλη οικογένεια)!

Η Χριστίνα μου είπε πως στην «Στέγη Κορωπίου» βρίσκονται 400 ζώα τα οποία ζουν χωρίς επαρκή φροντίδα και πως ήδη κάποιοι άνθρωποι έχουν κινηθεί νομικά για να μπει λουκέτο σε αυτό το καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Μαζί λοιπόν με άλλους εθελοντές προσπαθούν να προσφέρουν λίγη αγάπη και ανθρώπινη επαφή στα ζώα που ζουν εκεί.

Κλείνοντας:
Απορώ γιατί κάποιοι δήθεν φιλόζωοι μαντρώνουν τα αδέσποτα! Γιατί κρατούν τα ζώα φυλακισμένα? Με ΠΟΙΟ δικαίωμα?
Για να τα βοηθήσουν, να τα περιθάλψουν, να τους βρουν σπίτια, ή να τα τους προσφέρουν αργό και βασανιστικό θάνατο για το …καλό τους?
Γιατί δεν ανοίγουν τις κλούβες και να αφήσουν τα ζώα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην ησυχία τους?
Εάν το «καλό» τους είναι η αιχμαλωσία και η εγκατάλειψη στα δήθεν καταφυγια/κολαστηρια χίλιες φορές καλύτερα στο δρόμο!

EDIT: Παιδιά, όποιος μπορέσει, ας μου στείλει και ‘μένα το pm σχετικά με τη «στέγη Κορωπίου».
Ευχαριστώ.
Φοβαρό!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό παλαιότερο θέμα

chrisadult said:
Οποιος ενδιαφέρεται να βγάζει βολτουλες εγκλειστα σκυλακια, σε στεγες, τα οποια το έχουν πάρα πολυ αναγκη ώστε να μπορέσουν να κοινωνικοποιηθουν αλλα και να συνηθησουν τη βόλτα με λουρί Σαββατα 1-6.
Ας επικοινωνήσει με το [email protected] ευχαριστω

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια ψαξαμε σημερα με τη μανα μ τη ''στεγη κορωπου''.δεν τη βρικαμε παρα μονο πεσαμε πανω στην ελληνικη φιλοζωικη εταιρια(πολυ καλος χωρος εχω να πω).μπορει καποιος να μ στειλει τη διευθυνση με pm?ή αν ξερει τη περιοζη ν μ πει στο περιπου π ειναι?

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
δεν εχω πια το χρονο να μπαινω σε φορουμς, ελαχιστα το κανω, και μολις αυτη τη στιγμη επεσε στην αντιλιψη μου το ποστ.

τα σκυλια ηδη εχουν μειωθει κατα πολυ, το μερος εκει ειναι πολυ πιο καθαρο, τα ζωα ταιζονται κανονικα καθε μερα, γιατρος ξεκινησε να πηγαινει, ζωα εχουν ξεκινησει θεραπειες, αλλα στειρονονται σιγα σιγα, εδω και 3 μηνες αρχισαν με τη βοηθεια εθελοντων να γινονται υιοθεσιες, αρκετεσ καθε μηνα, αρχισαν να γινονται αρκετα πραγματακια, και εθελοντες πανε και βγαζουν ζωα βολτα καθε σαββατο. ποιος απο σας θα ηθελε τα ζωακια ολα αυτα να βρεθουν στο δρομο;;; αυτα εχω να πω, ειναι ξεκαθαρα νομιζω, και αυτα ειπα και στην ροτι,οτι βρηκαμε μια οχι ιδανικη κατασταση, αλλα οτι γινονται βηματα. ευχαριστω για το χρονο σας και παρακαλω να μη διαστρεβλωνονται τα λογια μου, η τουλαχιστον να λεγονται ολα οσα λεω και οχι μονο τα μισα. παρακαλω να μην ξανααναφερθει το ονομα μου και λεγομενα μου χωρις την εγκριση μου, χωρις να το γνωριζω για να μπορω να επιβεβαιωσω την ευσταθεια των οσων γραφονται. δηλωνω οτι δεν θα ξαναμπω στο φορουμ, οποιος θελει καλοπροαιρετα και οχι κακοπροαιρετα να επικοινωνησει μαζι μου, το μαιλ μου το εχετε και τηλεφωνο επισης.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
nikos_x said:
παιδια ψαξαμε σημερα με τη μανα μ τη ''στεγη κορωπου''.δεν τη βρικαμε παρα μονο πεσαμε πανω στην ελληνικη φιλοζωικη εταιρια(πολυ καλος χωρος εχω να πω).μπορει καποιος να μ στειλει τη διευθυνση με pm?ή αν ξερει τη περιοζη ν μ πει στο περιπου π ειναι?
Νίκο έχεις δίκιο, στην φιλοζωική εταιρία είχα πάει και εγώ πριν πάρω τον μικρούλι μου για να δώ αν είχαν μικρό σκυλί διαθέσιμο.
Ήταν πολύ καθαρά, τα κλουβιά μεγάλα και προσεγμένα, είχε μέσα στις εγκαταστάσεις κτηνιατρείο οπου μπορεί να πάει οποιοσδίποτε με τον σκύλο του, μου φάνηκαν πολύ καλά οργανωμένα με γραφεία και κομπιούτερ και τα ζώα ήταν πολύ προσεγμένα.

Τώρα, την στέγη Κορωπίου ούτε εγώ ξέρω που είναι.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
chrisadult said:
ευχαριστω για το χρονο σας και παρακαλω να μη διαστρεβλωνονται τα λογια μου, η τουλαχιστον να λεγονται ολα οσα λεω και οχι μονο τα μισα. παρακαλω να μην ξανααναφερθει το ονομα μου και λεγομενα μου χωρις την εγκριση μου, χωρις να το γνωριζω για να μπορω να επιβεβαιωσω την ευσταθεια των οσων γραφονται. δηλωνω οτι δεν θα ξαναμπω στο φορουμ, οποιος θελει καλοπροαιρετα και οχι κακοπροαιρετα να επικοινωνησει μαζι μου, το μαιλ μου το εχετε και τηλεφωνο επισης.
:? :? :?

Τι από όλα όσα ειπώθηκαν στην μεταξύ μας συνομιλία αμφισβητείς Χριστίνα?
Τι από όσα γράφτηκε, θεωρείς ότι ήταν διαστρεβλωμένο?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Και κάτι άλλο.
Εσύ ποιον εκπροσωπείς? Την Παρέα Εθελοντών των Σκυλόγατων Π.Ε.Τ.Σ.? Εσύ είσαι η νομικά υπεύθυνη του blog?

Με ποια ιδιότητα ζητάτε χρήματα? Είστε σωματείο? Έχετε απόφαση Πρωτοδικείου, καταστατικό κτλ?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
συνχωρεστεμαι αν ξεθαψα ενα τοοοσο παλιο θεμα , αλλα το εκανα για μην κουραζω και ανοιγω ενα καινουργιο
το θεμα εχει ως εξης : ενας γνωστος μου πανω σε μια συζητηση για αδεσποτα περι φιλοζωικων κλπ με ρωτησε αν ξερω τι γινεται σε περιπτωση που μια φιλοζωικη για το α η β λογο βρει η τους πανε ενα κακοποιημενο αδεσποτο τι γινεται στην συνεχεια , ποσο καιρο το φιλοξενουνε ποιος πληρωνει τους γιατρους τα φαρμακα ,και οτν γινει καλα τι καταληξη εχει , δεν ηξερα φυσικα να του απαντησω ,και τσουπ ναμαι να ρωταω και γω:confused:

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Δεν ξέρω στην Αθήνα τι γίνεται αλλά μπορώ να σ πω για την Λάρισα. Το καταφύγιο δέχεται το σκυλί του κάνουν όλες τις εξετάσεις εμβόλια αν λείπουν, γενικότερα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με χρήματα του δήμου. Το στειρώνουν εφόσον είναι σε ηλικία στείρωσης και δεν είναι κουτάβι και έπειτα το προωθούν για φιλοξενία. Σε περίπτωση που περάσει περίπου ένα 2μηνο αν το σκυλάκι δεν έχει βρει οικογένεια τότε το επιστρέφουν στην περιοχή που το βρήκαν με κολάρο και ταυτότητα που φαίνεται το φύλλο του και ότι είναι εμβολιασμένο. (μονο τα ενήλικα ξαναγυρίζουν πίσω.κανένα κουτάβι δεν εχουν επιστρέψει στο δρόμο. )