Zητούνται εθελοντές για περιπάτο

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
Οποιος ενδιαφέρετε να βγάζει βολτουλες εγκλειστα σκυλακια τα οποια το έχουν πάρα πολυ αναγκη ώστε να μπορέσουν να κοινωνικοποιηθουν αλλα και να συνηθισουν τη βόλτα με λουρί Σαββατα 1-6.
Ας επικοινωνήσει με το 6945708309
η στο [email protected]
αφήνοντας ονομα και τηλέφωνο.

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
Alexandra said:
Στο Κορωπί είναι.
σωστα :) ξεχασα να το βαλω αυτο :oops: απο οτι καταλαβα ειναι το φιλοζωικο σωματειο στο κορωπι,θα παρω να μαθω περισσοτερα γιατι ενδιαφερομαι και εγω. :D

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Κι εγώ θέλω!!! Και μάλλον θα είμαστε 2 άτομα. :lol:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχω μια απορία βρε Αγγελική, γιατί έχω ενημερωθεί απ' τη Χριστίνα γι' αυτή τη δραστηριότητα. Εφόσον οι συνθήκες εκεί είναι τόσο ελεϊνές όσο περιγράφονται , γιατί τους υποστηρίζετε?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Gogo αυτά άκουσα, αυτά λέω. Αν η Αγγελική θέλει μπορεί να το συζητήσει δημόσια. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει για να εκφέρω γνώμη και φυσικά δεν είμαι αρνητική σ' αυτή τη δραστηριότητα. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω.

Edit: Δεν είμαι καν σίγουρη αν γνωρίζει η Αγγελική ή η Αλεξάνδρα. Αν ξέρετε ρε κορίτσια πείτε μας.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ουτε κι εγω το ξερω το μερος και τις συνθηκες διαβιωσης των αδεσποτων,

αλλα θα ηθελα να ξερω τι γινεται πριν αποφασισω να στηριξω την

προσπαθεια αυτη! Ας μας πει η Αγγελικη.....

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Αγγελική για πές για πές, γιατί δεν έχω ιδέα!!

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
παιδια,δεν ξερω τί εχει γινει εκει,θα στειλω μηνυμα στην κοπελα που εβαλε το post αλλου να ρωτησω,παντως ακομη και ετσι να ειναι δεν θα παω για να βοηθησω αυτους αλλα τα σκυλακια που σιγουρα δεν φταινε σε τιποτα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Λοιπόν, όντως τα σκυλάκια δε φταίνε σε τίποτα. Αν όμως ισχύουν αυτά που έχω ακούσει (τα οποία δεν θα επαναλάβω γιατί δεν τα έχω δει με τα μάτια μου), το θέμα δεν είναι απλά να τα βγάζουμε περίπατο, αλλά να τα βοηθήσουμε με άλλους, κυρίως, τρόπους.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
το καλοκαιρι μπορω και εγω.εξαλλου ζω ακριβως διπλα απτο Κορωπι.
εχω ακουσει και γω οτι ειναι αθλιες εκει οι συνθηκες.δεν εχω δει με τα ματια μου...

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Επειδη ζω κι εγω πολυ κοντα (Μαρκοπουλο) ξερει κανεις να μας πει

που ακριβως ειναι ; Θα ηθελα να εριχνα μια ματια και να γνωριζα τους

ανθρωπους που ασχολουνται εκει.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Φαντάζομαι ότι όποιος μπεί στη διαδικασία να πηγαίνει βόλτα τα σκυλάκια, σίγουρα θα μπορεί να βοηθήσει και με άλλους τρόπους. (ελπίζω δηλαδή)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Εγώ πάλι, με όλο το σεβασμό που τρέφω για τους ανθρώπους που ασχολούνται και θα ασχοληθούν και για τις καλές τους προθέσεις, θεωρώ ότι μια τέτοιου τύπου βοήθεια είναι ενίσχυση ενός έργου ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ.

Αυτά, πάντα, σε περίπτωση που ισχύουν αυτά που ακούγονται. Μπορώ να εκφέρω γνώμη μόνο για το ΚΑΖ το οποίο έχω επισκεφτεί, κι έχω αποκομίσει απλώς άριστες εντυπώσεις.

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Μιλαμε για αυτο που ειναι διπλα στη σταση του Προαστιακου;;;; :roll:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
μα,φανταζομαι οτι η κατασταση(οπως λετε,δεν εχω παει ουτε εγω) ειναι ετσι επειδη δεν υπαρχουν εθελοντες να ασχοληθουν,ετσι δεν ειναι? αν υπηρχε κοσμος δεν θα ηταν αλλιως τα πραγματα?δεν ξερω :oops: