yorkshire terrier-πληροφοριες (?)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πάρε τον ΚΟΕ και πες κάτι τέτοιο
- ευχαριστώ για τη λίστα μα εγώ ζήτησα λίστα εκτροφέων!
- Μα εκτροφέων σας στείλαμε!
- Α κατάλαβα... στην Ελλάδα είτε με χαρτιά είτε χωρίς χαρτιά αν γεννήσει η σκύλα σου θεωρείσαι εκτροφέας...
Ιδρώνει το αυτάκι τους άραγε?

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
και εγω εχω χαλαστει!!

δηλαδη στην ουσια γινετε οτι να'ναι!!

ευτυχως για μενα καποιος απο εδω μου συστησε μια πολη καλη εκτροφεα (ειναι και στην λιστα)

και ειναι και αλλη μια κοπελα απο θεσσαλονικη που και αυτη φανηκε σοβαρη!!

διωρθωνω και λεω οτι στην λιστα ηταν 7 οχι 6

και τους μισους δεν τους βρηκα κιολας!! (θα ξαναπρωσπαθησω για 4-5 φορα)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
απο την στιγμη που του εστειλε χαρτι ο ΚΟΕ η γεννα ειναι δηλωμένη αρα χαρτιά υπάρχουν

το γιατί δεν τα δινει ο εκτροφέας είναι μια καλή ερώτηση

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nα πέρνετε και να το λέτε ... ούτε ο ΚΟΕ θέλει εκτροφείς που δεν δίνουν χαρτιά, για δικούς του λόγους βέβαια, οικονομικούς, αλλά δεν έχει σημασία. Είναι υποχρεωμένος από το καταστατικό του να προάγει την κυνοφιλία και έτσι δεν προάγεται ;)

απο την στιγμη που του εστειλε χαρτι ο ΚΟΕ η γεννα ειναι δηλωμένη αρα χαρτιά υπάρχουν

το γιατί δεν τα δινει ο εκτροφέας είναι μια καλή ερώτηση

Οχι, αν έστειλε λίστα ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ και όχι ΓΕΝΝΩΝ όπως πρέπει άλλωστε, και όπως νομίζω ζητήθηκε και από τον ενδιαφερόμενο.

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
χμμμμμμμμμμμ τι γινετε πια μ αυτον τον κοε?:eek:
σιμεων μπορεις να μου στειλεις με πμ τα ονοματα των εκτροφεων που δεν δινουν χαρτια???και της κοπελιας στην θεσ/νικη?
ευχαριστω

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
στην σελιδα 2 το θεματος εγραψα οτι στειλανε λιστα γεννεων (συγκεκριμενα εκανα αντιγραφη επικοληση το μαιλ που εστειλαν)

μηπως κανανε λαθος και δεν στειλανε φετινες γεννες?

παντως και ετσι να ειναι δεν αλλαζει οτι αυτοι οι ιδοι εκτροφεις δεν δινουν χαρτια για τις τορινες γεννες!!

τελος παντων εγω θα σταθω σε αυτους που δινουν και απο εκει και περα ας ασχοληθει ο κοε με τους αλλους!!

δεν νομιζω να αλλαξει κατι και να παρω τηλ και να τους το πω!!

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
παιδια ειναι ΑΠΛΟ καποιοι απο τους κυριους εχουν και δηλωνουν και δινουν χαρτια σε μερικα κουταβια τους και τα αλλα ειναι απο την πισω πορτα...ο κοε δεν εκανε λαθος..ενας απο αυτους που λεει ο σιμεων εχει κανει γεννα το 2007 με χαρτια στα κουταβια του και τις επομενες θα τις κανει απο την πισω πορτα..απλα..

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης..

μου εστειλαν την λιστα γεννεων του 2007 (δεν ξερω γιατι οχι την φετινη)

και κατω απο τις γεννες εχει τα τηλ των εκτροφεων! (ετσι τους πηρα τηλ)

η λιστα εχει 7 γεννες αλλα η μια ειναι απο τον ιδιο οποτε εχει 6 εκτροφεις!!

με 3 μιλησα τους αλλους δεν τους βρηκα (αν και πηρα πολες φορες -το ενα πρεπει να μν υπαρχει καν το τηλ)

απο τους 3 που μιλησα δινουν χαρτια οι 2 ο ενας οχι (ειναι και ο μονος με σελιδα-και εχει και 2 γεννες-ειχα πει ποιο πανω για αυτον)

ο αλλος που δεν δινει ειναι εκτροφεας με σελιδα στο διαδικτυο αλλα δεν ηταν στην λιστα του κοε (τουλαχιστον του 07 που πηρα εγω) τωρα ισως να ειναι

ετσι εχουν τα πραματα!!
εγω θα παρω βρω πρωτα σκυλακι γιατι ειναι το κυριο μελημα μου.. εξαλου για αυτο ξεκινησαν ολα και μετα θα παρω τηλ στον κοε και θα πω οτι ο ταδε δεν δινει χαρτια για τα σκυλακια του!!

δεν βλεπω να γινετε κατι αλλο
αλλα περιμενα να μου στειλουν μια λιστα που να λεει οτι ο ταδε κ ταδε ειναι εγκεγραμενοι στον κοε και οτι τα σκυλια τους και οι γεννες τους ειναι εγκεγραμεννες και οτι με αλλα λογια στην ουσια οτι για τον ταδε εκτροφεα ου εγω σαν κοε σου στελνω στον εγγυουμε οτι δεν ειναι αρπακολας και οτι τα κουταβακια θα ειναι καθαροαιμα και υγειεστατα

με αλλα λογια οτι θα επρεπε να εχει βαρητητα η λιστα!!

κανω καπου λαθος?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ναι. Δεν μπορεί να εγγυηθεί ο ΚΟΕ για κάθε σκυλί ξεχωριστά. Βλέπεις ΤΙ γίνεται ... θεωρητικά βέβαια γίνεται, με επόπτες αναπαραγωγής κλπ κλπ αλλά ...

Αλλά ΜΠΟΡΕΙ να έχει λίστα ΕΚΤΡΟΦΕΙΩΝ ανά φυλή ΕΛΕΟΣ !!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
αυτο περιμενα και εγω!!

δηλαδη μια λιστα με 5-10 εκτροφεις ( που οταν ο κοε σου στειλει οτι ο συμεων ειναι εκτροφεας της ταδε φυλης και το τηλ του ειναι αυτο.. στην ουσια εμενα τον απλο πολιτη που ψαχνω να βρω ενα σωστο και υγειες σκυλι χωρις να μπλεξω με πετ σοπ και τα λοιπα μου εγγειατε οτι δεν θα εχω τα γνωστα αποτελεσματα)

δηλαδη με βαση την βαρυτητα του κοε εγω θα πρεπει να ειμαι ηρεμος τα βραδια

θεωρητικα παντα ομως!!!

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
βρηκα κουταβι και την κυριακη θα παω μαζι με την κοπελα μου να το παρω!!

η εκτροφεας ειναι μια πολη συνεργασιμη κοπελα και μου εξηγησε πολλα πραματα σχετικα!! (ευχαριστω την EVI.T-που μου την συστησε)

φυσικα με χαρτια αναγνωρισμενα απο τον κοε!! (αργουν βεβαια λιγο αλλα δεν πειραζει)

ευχαριστω οσους βοηθησαν :):):)

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
τι προσεξα...............................

ναι το προσέξαμε,πουλάνε.........πουλάνε..............

nana

New Member
30 Αυγούστου 2008
1
0
βοηθεια

Γεια σας,
ηθελα να ρωτήσω από που μπορώ να μάθω όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα γνήσιο york-shire terrier και αν γεννιουντε με ουρά ή χωρίς.
σας ευχαριστώ

cathy

New Member
16 Ιανουαρίου 2009
1
0
Καλησπέρα!!! θα ήθελα πληροφορίες για το τι χρειάζεται για ένα σκυλάκι york shire!!!

* H δημοσίευση διορθώθηκε. Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ.