Xrista-spitz

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum Xrista-spitz! Γράψε μας αν θες λίγα πράγματα για σένα και τη σχέση σου με τα σκυλιά! :)

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
ειχα παντα σκυλο αλλα μαλλον δεν τα προσεχα καθολου τα προηγουμενα που ειχα...παντα αφηνα τον αδερφο μου η τουσ γονεισ μου να ειναι 'το αφεντικο΄.τωρα μενω μονη μου και εχω ηοθετηση την ζιζελ ενα πανεξηπνο σπιτζ που μου εχει κλεψει την καρδια.μπορω να πω πωσ τουσ τελευταιουσ μηνες η ζωη μου εχει αλλαξει ριζικα και θα ηθελα στο μελλον να ασχοληθω πιο εντονα γενικα με σκυλουσ!ετσι λεω τωρα...
:eek:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Με ποιον τρόπο? Με εκτροφή, εκπαίδευση ή κάτι άλλο (Pet shop, πανσιόν σκύλων κτλ)?

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
μακαρι να μπορουσα να κα κανω κατι και για την εκτροφη σκυλων γενικοτερα.αλλα βλεπεισ δεν εχω μια για να ξεκησω κατι για το οποιο πρεπει να αφοσιωθω και να μου γινει τροποσ ζωησ.μακαρι να μπορουσα...ισωσ στο μελλον...

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
τι να σου πω δεν το εχω ψαξει το θεμα αρκετα ακομα.γι αυτο γραφτηκα για να μαθω περισσοτερα για τουσ σκυλουσ μεσα απο συζητησεισ και απο τα θεματα ετσι ωστε να ειμαι πιο σωστη με την σκυλιτσα μου και αν ξεκινησω κατι σχετικα με τα ζωα να το ξεκινησω σωστα.!μπορει και να μην το κανω ποτε.να μεινει μια σκεψη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kαλως ηρθες!:):)
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς..,αρκεί αυτό που αγαπάς μέσα από την δουλειά να μην πουλιέται μέσα στην θεα του χρήματος..
Αυτό που αγαπάμε το κάνουμε επάγγελμα βοηθώντας έτσι η βάζοντας ένα λιθαράκι για το καλο αυτών των πλασμάτων η εξυπηρετώντας τις ανάγκες τους..
Αν εκμεταλλευόμαστε μονο την ύπαρξη "προϊόντων"..,τότε ίσως ποτε δεν τα αγαπησαμε..
Ελπιζω να θελεις να το κανεις επαγγελμα απο αγαθα συναισθηματα..:):)
Καλη αρχη λοιπον:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γειά σου !
Κουρέματα άνοιξε, το καλύτερο είναι ... και λεφτά έχει και όλο γλυκά σκυλάκια βλέπεις ... και χώρο πολύ δεν χρειάζεσαι ... ;)

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
κλοη ειμαι μαλλον ασχετη εντελωσ!ολα αυτα δεν τα ηξερα !το ζιζελακι μου ειναι απο ουγγαρια και μου την αγορασαν απο πετ σοπ(ειναι δωρο).εχω σοκαριστει τωρα.λεσ να εχει προβληματα υγειασ στο μελλον?παιδια ειδα αυτα τα βιντεακια και τα χω παιξει!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συχαρητήρια ξέρεις πόσοι δεν καταλαβαίνουν η κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν..

Ανοιξε pet shop με τροφές και αξεσουάρ..

Το εμπόριο ψυχών..αστο για άλλους..

Για αυτούς..που ούτε την λέξη δεν γνωρίζουν..

Οτι έγινε έγινε..

Απλά να μην επαναλαμβάνουμε το λάθος και να μην παροτρύνουμε τον κοσμο που δεν γνωριζει ,ενισχυοντας τα κολαστηρια..

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Γειά σου !
Κουρέματα άνοιξε, το καλύτερο είναι ... και λεφτά έχει και όλο γλυκά σκυλάκια βλέπεις ... και χώρο πολύ δεν χρειάζεσαι ... ;)

Χεχε δεν θα το λεγα...

Καλως ηρθες

xrista spitz

Active Member
6 Νοεμβρίου 2008
28
0
Κερατσινι,Πειραιας
θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τισ στηρωσεις.σκεφτομαι να στειρωσω την σκυλιτσα μου αλλα δεν θελω να περασει την διαδικασια του χειρουργιου ,φοβαμαι.αν δεν την στειρωσω θα εχει προβλημα?