Mπορει να μου πει κανεις καποιον απογονο του Αmbasador που εχει σημαντικες διακρισεις σε μεγαλες εκθεσεις?
Εστω καποιον απογονο που να ξεχωριζει?
Εστω καποιον απογονο που να ξεχωριζει?
Eίναι γραμμένα αυτά , δεν είναι φήμες , στα αρχεία του ADRK.Προγναθισμο μου ειπαν οτι ειναι φημες δεν ισχυει.
Σωστό :wink: ΑΛΛΑ όλα αυτά τα ζώα και Ambassador και Μambo κλπ κλπ άνετα θα τα είχα σπίτι μου ... δεν ξέρω τί λές, ή μάλλον τι εννοεις δεν μ'αρέσει, αν θές στο ανάλογο νήμα μπορούμε να το συζητήσουμε ...Εαν λοιπον δεινει καλα
ζωα μου αρεσει και με ενα ματι.
Aκου Δημητρη΄. το καλυτερο σκυλι περσι στη σερβια hector v.d.o,S13 said:Aπο Οdo vom Fleischer : Dasco v.d. blockhütte, Dolf vd Blockhutte, Brando buoso da dovara,Nora od Dragicevica κλ...
Aπο Αbassador????????????
oσο για το Οdo vom Fleischer δεν διαφωνει κανεις πιστευωS13 said:Aπο Οdo vom Fleischer : Dasco v.d. blockhütte, Dolf vd Blockhutte, Brando buoso da dovara,Nora od Dragicevica κλ..
Σε αυτο που σε παραδεχομαι ειναι η αποψη σου για τον φλυντ ρανγαου ειναι πανεμορφος σκυλος.S13 said:Aπο Οdo vom Fleischer : Dasco v.d. blockhütte, Dolf vd Blockhutte, Brando buoso da dovara,Nora od Dragicevica κλ...
Aπο Αbassador????????????
Τελικά ποιός έχει τον αδερφό του Odo ??
nearos said:Eπειδη περπαταμε πανω στα αιματα του balou ενας σκυλος που εχει πολυ
μεγαλο ενδιαφερον ειναι ο Vico von Kressbach, και εχει ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου διοτι βρισκεται ΙΤΑΛΙΑ,προερχεται απο jumbo kumelsee ο οποιος ξανα ερχεται στο προσκηνιο λογο του γιου του αλλα και της κορης του valeria von kressbach η οποια μαζευει τιτλους.
Το κεφαλι του τρελανε τους <Γερμανους>και οχι μονο.Θα δειτε οτι το τελευταιο καιρο ζευγαρωνει μεσα στη γερμανια και δεν ειναι τυχαιο για ενα ζωο που ζει εκτος Γεμανιας να εχει ζευγαρωματα εντος.
Ειναι αξιο αποριας πως ενα τοσο επιτυχημενο εκτροφειο οπως το scherau
να ζευγαρωνει 2 σκυλες του μαζι του.Απο τιτλους εχει μαζεψει αρκετους και εντος και εκτος.
Τωρα οι κακες γλωσες λενε οτι στη κινηση ειναι χαλι μαυρο,οτι θελει πολυ σκουρο ματι οπως ολοι οι απογονοι του balou για να παρεις κατι καλο.
Για εμας που ειναι διπλα ειναι μια προκληση,απομενει να αποδειχθει οτι ειναι και καλος γεννητορας.
Vico von Kressbachdenis said:Πρόκληση, ναι ... :wink:
Από τη μέση και πίσω είναι άλλος σκύλος αλλά από μπροστά είναι εξωπραγματικός ...
!!Tι αλλο να πω!έχει εδώ κι άλλους σκύλους και δεν βλέπω κινηση ...
Φυσικα.Απο ενα τετοιο ζευγαρωμα δεν χανεις σιγουρα κερδισμενος εισαι.denis said:Αν ήταν εδώ ο Lewis vom Kumelsee ή ο Χedor vom Kumelsee θα ζευγάρωνες νεαρέ ή θα πρότεινες να ζευγαρώσουν οι εκτροφείς ?