xachi

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
θα παρω και δευτερη γνωμη...ειδα τις φωτο πανεμορφες..οκ θα δοκιμασω και εγω αυτην την τροφη..ευχαριστω πολυ

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μόνο Τόνια μου ρίξε μια ματιά για το πώς αλλάζουμε τροφές μηn έχεις κ άλλα ναι? Κ πριν θα έλεγα να έπαιρνες κ κείνη την 2η γνώμη... ;)

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
η συμπερηφορα του ακιτα που εχεις πως ειναι;;γιατι το δικο μου εμαθε πολυ ευκολα να κανει την αναγκη του στην πανα και να ακουει οταν του λες οχι..επισης ειναι πολυ συντροφικος ..ερχεται συνεχως στα ποδια μου και αγαπαει τα παιδια..

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Καλά για τη τροφή μη φανταστείς ότι ντε και καλά αυτή είναι η καλύτερη....
Αυτή του "έκατσε", σε αυτή παρέμεινα...
Μάλλον υπερεκτιμημένη είναι, αλλά δε βαριέσαι...
2 εκτροφείς που έχω μάθει, προτείνουν την Royal και την Pro Plan Σολωμό...Τώρα είναι και λίγο τύχη το θέμα ξηρά...Ποια θα ταιριάξει...

Εύχομαι να μην είναι τίποτα και να στρώσει γρήγορα...
Και πάλι να σου ζήσει....

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
η συμπερηφορα του ακιτα που εχεις πως ειναι;;γιατι το δικο μου εμαθε πολυ ευκολα να κανει την αναγκη του στην πανα και να ακουει οταν του λες οχι..επισης ειναι πολυ συντροφικος ..ερχεται συνεχως στα ποδια μου και αγαπαει τα παιδια..
Σαν άνθρωπος είναι. Και εμένα πάνα αμέσως. (Οκ, είχαμε κάποια ατυχήματα μέχρι να μεγαλώσει αλλά δεν μας δυσκόλεψε..)
ΠΟΛΥ φιλικός με τους ανθρώπους, (και ελπίζω να παραμείνει έτσι) και αρκετά φιλικός και με τα άλλα σκυλάκια...(που αυτό μάλλον δεν είναι ο κανόνας.). Ατσούμπαλος, αλλά εμένα είναι αρσενικός...Τα θηλυκά είναι ποιο "ντελικάτα" :-D
Προσπάθησε να τον κοινωνικοποιήσεις φουλ....Να γνωρίζει ανθρώπους, σκυλάκια τώρα που είναι μικρό...
Γενικά θα αλλάζει ο χαρακτήρας όσο μεγαλώνει, οπότε αν κάνεις καλή δουλειά τώρα θα ανταμειφθείς μετά....
Μη φανταστείς πως και εμένα είναι ενήλικο, σχεδόν 8 μηνών είναι....
Το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι πως τραβάει αρκετά στη βόλτα, αλλά νομίζω και αυτό στρώνει με τον καιρό....
Σκέφτεσαι για εκπαιδευτή?

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
μου ειπαν οτι οταν γινει 4 μηνων ειναι ετοιμος για εκπαιδευση...ο δικος σου αγαπαει τον υπνο;;γιατι ο δικος μου ειναι πολυ χουζουρηςςς

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
4 μηνών πήγε για εκπαίδευση η αδερφή του δικού μου, και έχω δει ικανοποιητικά αποτελέσματα....
Γενικά ακούω τους 6 μήνες σαν ιδανική ηλικία. Παίζει ρόλο φαντάζομαι και ο εκπαιδευτής...
Από ύπνο άλλο τίποτα...Ειδικά αν τον εκτονώνεις με βόλτες(αφού κάνεις τα εμβόλια εννοείται) μετά στο σπίτι θα έχεις ένα τριχωτό χαλάκι που αναπνέει... :-D Χαμηλής ενέργειας γενικά τα ακίτα.... Σε σχέση π.χ. με τα Labrador... Αλλά η εκτόνωση απαραίτητη....
Τον έχεις μέσα στο σπίτι? Έξω? Μέσα-Έξω? Να προσέχεις τώρα που μεγαλώνει τις γλιστερές επιφάνειες, να μην τρέχει σε πλακάκια-μάρμαρα...Στρώσε χαλιά...

Vidar

Member
10 Δεκεμβρίου 2011
9
0
Νεα Ιωνια, Αττικη
και εμας ακριβως μετα απο 3-4 μερες που το πηραμε αρχισε τις διαρροιες, του καναμε αποπαρασίτωση αλλα και παλι τα ιδια εκανε! Και τροφή του αλλάξαμε και ρυζι βαζαμε και ζουμι απο ρυζι!!! Τελικα σταματησε μετα απο ενα μηνα απο μόνο του.
εγω πιστεύω απο την αλλαγή περιβάλλοντος και ίσως και κάποιο κρύωμα γιατι τον ειχαμε στο μπαλκονι Βεβαια όχι με τα χοντρα κρυα τη νυχτα αλλα τη μερα ναι.
Τελικα συνήλθε απο μόνος του

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
Τον εχω στο μπαλκονι σε σπιτακι και τι σπιτακι της μικρης μου που δεν παιζει πλεον με αυτο..του ειναι λιγο μεγαλο βεβαια..εννοειτε με κουβερτες αλλα στα μεγαλα κρυα τον επερνα μεσα...τωρα ιδιως που ηταν αρρωστος ολη μερα μεσα..οντως σαν τριχωτο χαλακι ειναι και εχω παθει πλακα με την συμπερηφορα του..κοιμομουν με την μικρη και δεν εκανε θορηβο περιμενε να ξυπνησουμε...πρωτη φορα βλεπω τοσο καλη συμπερηφορα απο κουταβι....και δεν σας ειπα το σημαντικοτερο..ο Χατσι εγινε καλααααα...επιτελους..σημερα και ορεξη ειχε και τα κακα του αρχισαν να στρωνουν..για τις επιφανειες το ξερω εχω χαλια..λενε οτι στραβωνουν τα ποδια τους η κατι τετοιο...

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
στο μπαλκονι και εγω αλλα το σπιτακι ηταν κλειστο πανω απο το σπιτακι εριξα να φανταστεις και κουβερλι..μεσα ειχα μαξιλαρι - κουβερτα ..μονο σομπα δεν εβαλα...εμενα κρατησε 3 - 4 μερες αλλα φοβηθηκα πολυ..περαστικα μας τι να πω..

Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Απαγορεύεται να έχεις το σκυλί σου στο μπαλκόνι, θα πέσει πρόστιμο αν σου κάνει κάποιος γείτονας καταγγελία. Γι αυτό βέβαια σου κάνει διάρροιες, μην ξαναφήσεις το σκυλί έξω.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πέρα από το παράνομο της υπόθεσης.... 3 μηνών κουτάβι με αυτό τον καιρό στο μπαλκόνι?????

Κρίμα και άδικο......

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
καλησπερα ..παιδια το κουταβι μενει στο σπιτι μεσα..εξω στο μπαλκονι εχω το σπιτακι του και φυσικα με κουβερτουλεσ και μονο οταν δεν εχει τοσο κρυο..το κουταβι εκανε διαρροιεσ γιατι επαθε γαστρεντεριτιδα...μεχρι και τζακι του αναψα για να εχει ζεστη..

tonia n

Member
4 Ιανουαρίου 2012
22
0
διαρροιες μου εκανε απο ιογενη γαστρεντεριτιδα..και δεν το εχω στο μπαλκονι με αυτο το ψωφοκρυο..στο σπιτι μεσα και με τζακι παρακαλω..ε τι αλλο να κανω ;δεν ενοχλει τους γειτονες γιατι πρωτον δεν κανει φασαρια οταν ειναι εξω και δευτερον τον αγαπανε