Χιχιχιχ ναι!!! εμενά μου λες!!! Αμα τα πιάσει η μούρλα τους όλα δεν υποφέρονται!!! Σκυλιά γαυγίζουν, γάτες νοιαουρίζουν το τσιντσιλα χωροπηδά απο εδώ και απο εκεί, οι παπαγόλοι σκούζουν και η καίμένη η Scooby τρέχει να κρυφτεί!!! (Ωπ! έκανα και ρήμα!) χαχαχα μ άρεσε!καλως ηρθες Μαρια με ολο το ζωικο σου βασιλειο!!
να τα χαιρεσαι ολα! Μικρα και μεγαλα...
.. ο teemo δεν σας ξεκουφαινει?... τρελες προσωπικοτητες!
εχω ενα "ξαδερφο" του τον Πακο 10 χρονων.. πω πω φωνη!! αμα τα παρει κρανιο καλυτερα να μην εισαι κοντα του!
Αχαχαχα έτσι είναι αυτά!!!! Χαρούμενα ξυπνήματα με φωνές και γαυρίσματα!!!χαχαχα! ναι ναι ξερω... γλυκουλα η Σκουμπι!!<3
αλλα εμας ο πακο πανω απο ολους!
σημερα τσιριξε διπλα στο αυτι μου... ακουγα ενα ντιιιιιιιν για ωρες!
Αυτή η ειδική ράτσα (Αφρικάνικοι πυγμαίοι) δεν τσιμπάνε τόσο. Είναι μέχρι να σε μάθουν μετά δεν κουλουριάζονται. Αλλά και να γίνουν μπαλίτσες πάλι δεν τσιμπάνε ακριβώς. Δε μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς... είναι παράξενη αίσθηση.ειναι εντελως παραφωνα για την ακριβεια!!
να ρωτσηω κατι που το ειχα πολυ μεγαλη απορια παντα.....
οι σκαντζοχοιροι.. δεν τσιμπανε? πως ειναι η αισθηση οταν τους πιανεις?
χαχαχα βρε τους παπαγάλους...Α Μπα! Τα πάνε πάρα πολύ καλά ακόμα και με τις γατούλες μας!!!! Συνήθισαν βλέπεις! Τους έχουμε συνήθως αμωλημένους να βολτάρουν και να μας τραγουδάνε με την υπέροχη φωνή τους!!!! Στην αρχή θέλαν να τους φάνε αλλά ρίχναν κάτι δαγκώματα οι παπαγάλοι και μαζεύτικαν!!!