το BOS είναι αυτό ακριβώς που ειπώθηκε παραπάνω.....καλύτερος φυλής αντιθέτου φύλου..
σε κάθε Παγκόσμια έκθεση WDS, ο ανώτατος κυνολογικός όμιλος της χώρας στην οποία πραγματοποιείται, διοργανώνει παράλληλα και μια εθνική έκθεση (κάτι σαν τις δικές μας του ΚΟΕ)....αυτή λέγεται Club Show. Οι σκύλοι κρίνονται απο διαφορετικούς κριτές και συνήθως έχει λιγότερες συμμετοχές απο το Παγκόσμιο (αυτό δεν είναι απόλυτο σε όλες τις φυλές) με τα περισσότερα σκυλιά να προέρχονται απο την διοργανώτρια χώρα.
Προσωπική μου άποψη για ΟΛΕΣ τις εκθέσεις ανεξαιρέτως, είναι η σπουδαιότητα της κρίση της φυλής....εκεί τελειώνει (για εμένα ) το καθαρά κυνολογικό/εκτροφικό ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα είναι απλά ένα όμορφο (λιγότερο ή περισσότερο-ανάλογα τα γούστα) σόου αφιερωμένο στον σκύλο (και στην ανθρώπινη ματαιοδοξία) ....
Οι τίτλοι που δίνονται π.χ. το ΒΟΒ, ΒΟS, CAC, CACIB, BIS κλπ. είναι οι γνωστοί απ΄όλες τις εκθέσεις μορφολογίας.
Το World Winner είναι ένας σπουδαίος τίτλος και δίνεται στους δύο καλύτερους εκπροσώπους (αρσενικό και θηλυκό) κάθε φυλής.
είμαι πολύ περήφανη που ανάμεσα σε 40 συμμετοχές (μεταξύ αυτών και πρωταθλητών) , ο σκύλος μου Cuernos Del Diablo Clever Canin τον κατέκτησε, μιας και είναι 1η φορά που ένα γκρένενταλ ελληνικής εκτροφής κατακτά αυτόν τον τίτλο και ιδιαίτερα σε ηλικία μόλις 20 μηνών...
View attachment 51596
Cuernos Del Diablo Clever Canin : CAC CACIB, BOS, World Winner 2015
υ/γ άθλια φωτογραφία....αλλά δεν υπάρχει καλύτερη...