working class napolitan mastiff

apolonas

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
kalhspera paidia 8elw na parw napolitan mastif exw trela8ei me auta ta skulia psaxnodas ows sto internet anakalipsa ta working class kai ta show endiaferomai gia working class alla den mporw na vrw pou8ena ektrofea sthn ellada mporei kapoios na voh8hsei?
euxaristw ek twn proterwn!

apolonas

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
μαστινο ναπολιτανο

Απαγορεύεται το greekenglish, γράψε στα ελληνικά αυτή τη φορά.
καλησπερα παιδια σορρυ για τα greekenglish ηθελα να μαθω αν υπαρχει εκτροφειο
μαστινο ναπολιτανο.μ αρεσει πολυ αυτη η ρατσα αλλα δεν μ αρεσουν οι υπερβολικες ζαρες.ετψ ψαχνοντας στο νετ εμαθα για τα μαστινο εργασιας αλλα δυστιχως δεν μπορω να βρω εκτροφειο στην ελλαδα μπορει να βοη8ησει καποιος? ευχαριστω και παλι εκ των προτερων!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Εκτός απο την εμφάνιση, τα εργασιακά έχουν και αυξημένες απαιτήσεις στην..εργασία.
Τι έχεις σκοπό να κάνεις με το σκυλι; Γιατί εργασιακό ναπολιτανο με βόλτες στη γειτονιά, άντε και στο βουνό σου λέω εγώ, και kong θα σου φάει το σπίτι

apolonas

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
εχω αυλη στο σπιτι η οποια θα ειναι ολη δικη του δεν ειναι πολυ μεγαλη για να μην λεω και ψεματα ειναι στα 40 τετραγωνικα! αλλα 8ελω τον σκυλω για φυλακα τοθ σπιτιου και του παιδιου μου κατ αρχας και μετα συντροφια στον περιπατο οχι βεβαια πως την συντροφια την βαζω σε δευτερη μοιρα! το προιγουμενο μου σκυλη ηταν γερ. ποιημενικος τον οποιο μοθ τον ειχαν κανει δωρο δυστηχως ομως πε8ανε απο γεραματα!

apolonas

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
ευχαριστω για την βοη8εια αλλα αν καποιος 3ερει αν μπορω να βρω στην ελλαδα ενα εκτροφεο 8α με βοηθουσε πολυ

apolonas

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
ευχαριστω πολυ για την βοη8εια!
αν καποιος 8ελει οντος να βοη8ησει 8α το εκτιμουσα πολυ!

apolonas

Member
14 Φεβρουαρίου 2014
9
0
δεν εχς σκοπο να τον εχω πεταμενο στην αυλη 3ερω τι σκυλο 8ελω να παρω! η8ελα απλα να δει3ω οτι υπαρχοθν χωροι στο σπιτι δια8εσημοι

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
το κυριοτερο ειναι ο χρονος. οχι ο χωρος.
οσο χωρο και να χει καποιος αν δεν ασχολείτε καθημερινα για πολύ ωρα με το σκύλο δεν έχει νοημα!

φιλικα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Εκτός απο την εμφάνιση, τα εργασιακά έχουν και αυξημένες απαιτήσεις στην..εργασία.
Τι έχεις σκοπό να κάνεις με το σκυλι; Γιατί εργασιακό ναπολιτανο με βόλτες στη γειτονιά, άντε και στο βουνό σου λέω εγώ, και kong θα σου φάει το σπίτι
Καλά...για μαστίνο μιλάμε. Οχι για μαλινουά. Μη σου πω ότι και τα 40 τετραγωνικά της αυλής, θα του φανούν αχανής έκταση.

@ apolonas
Μια χαρά βοήθεια έχεις πάρει μέχρι τώρα. Αν η "πραγματική" βοήθεια για σένα, μεταφράζεται στο ότι πρέπει κάποιος να σου πει, αυτό που θέλεις εσύ να ακούσεις, καλύτερα να μην περιμένεις τίποτα περισσότερο.
Εκτροφέας μαστίνο, νομίζω υπάρχει μόνο ένας, στην Αίγινα. Οχι όμως για εργασιακά. Εγώ τουλάχιστον, δεν έχω δει ποτέ.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Καλά...για μαστίνο μιλάμε. Οχι για μαλινουά. Μη σου πω ότι και τα 40 τετραγωνικά της αυλής, θα του φανούν αχανής έκταση.
Σίγουρα mareco δε μιλάμε για ένα σκυλί με την ενέργεια του malinois, ίσως ούτε καν με την ενέργεια ενός groenendael ή ακόμα και ενός ΓΠ αλλά πάντα όταν μια φυλή συνοδεύεται με τη λέξη "εργασιακό" σημαίνει ότι το σκυλί είναι για εργασία και όχι για πετ-μαντρόσκυλο και αν ο ιδιοκτήτης δε δουλέψει με τον σκύλο για να εκδηλώσει σωστά το "ταπεραμέντο" του τότε το σκυλί θα ξεσπάσει αλλού.