Γεία σας και απο εμένα ,
είμαι ο Κώστης και νέος με τα σκυλία , θελω παρα πολυ να παρω ενα σκυλακι επιτελους ... και θα ηθελα ενα wire fox terrier γιατι ειναι απλα υπεροχα σκυλια !!! απλα εχω ενα προβλημα ...
1)θελω να μαθω σχετικα με την εκπαιδευση τους και ποσο ευκολο ειναι να τα εκπαιδευσεις
2) τι ειναι το
stripping ?
3) μπορω να τα κουρευω μονος μου ? ( πιανει το χερι μου σε κατι τετοια ) και γενικα ποσο περιποιηση χρειαζεται ? ( μπανιο κλπ ... )
4)επειδη ειμαι ακομα μαθητης και το πρωι θα λειπω απο το σπιτι θα υπαρξει καποιο προβλημα που θα ειναι μονο του ;
5) πιστευω οτι επειδη μενω σε χωριο και μπορω ( + οτι μαρεσει πολυ ) θα μπορω να το παω καθε μερα βολτα , λογικα θα ειναι η καλητερη του
ή ειναι τοσο σκυλι της πολης ; ( καλα μπορει να ειναι και χαζη ερωτηση αλλα οπως ειπα πριν δεν ξερω και πολλα απο σκυλια )
6) ειχαι δει κατι φωτογραφιες σκυλιων που ηταν ντυμενα με ρουχα και να πω την αληθεια θα μου αρεσε να του βαλω καποιο πουκαμισακι XD ειναι πολυ σοφιστικε το style τους και θα του ηταν ωραιο ... ομως το θεμα ειναι , μηπως το βασανιζω το κακομοιρο ; γιατι δεν θελω ..
7) και τελος ( ελπιζω ) μπορουν να ζησουν και εξω απο το σπιτι ; ( γιατι η μανα μου εχει ενα θεμα και σκευτηκα μηπως του φτιαξω η αγορασω ενα ωραιο σπιτακι και το βαλω εξω στην βεραντα , να κοιμαται εστω εκει , την υπολοιπη μερα οταν λειπει θα το εχω μαζι μου μεσα στο σπιτι
)
συγγνωμη ειναι καποιες πολυ χαζες ερωτησεις αλλα πρεπει να μου λυθουν
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ^_^