westle

puppies

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
51
0
Καλημέρα, πριν από μία εβδομάδα αγόρασα ένα weste terrier και έχω πάθει μεγάλη πλάκα. δεν ξέρω όμως πως μπορώ να το μάθω να κάνει την ανάγκη της στην πάνα. είναι 4μηνών. καμία συμβουλή???

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλημέρα, ως συγκάτοικος jack russell terrie και από απόλυτα προσωπική εμπειρία απλά παρακολούθηση συνεχή όταν πίνει νερό και όταν τρώει και το πηγαίνεις εσυ εκεί που πρέπει. Πολύ υπομονή και επιμονή και θα το μάθει! Καλό θα είναι να υπήρχε ένας χώρος με την πάνα μέσα να το βαζεις και να το βγάζεις όταν τελειώνει την ανάγκη του με πολλά μπράβο χάδια και χαρούλες. Και πολύ σφουγγάρισμα με ξύδι στα ατυχήματα για να μην υπάρχει μυρωδία! Καλή επιτυχία να το χαίρεσαι το κουταβινι σου!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλημέρα, πριν από μία εβδομάδα αγόρασα ένα weste terrier και έχω πάθει μεγάλη πλάκα. δεν ξέρω όμως πως μπορώ να το μάθω να κάνει την ανάγκη της στην πάνα. είναι 4μηνών. καμία συμβουλή???
Καλώς ηρθες! :)
Η φυλή στην οποία ανήκει το σκυλάκι σου ονομάζεται Λευκό Τέρριερ τον δυτικών υψιπέδων ή West Highland White Terrier ή Westie, ουτε "weste terrier", ούτε "westle".

Σχετικά με την τουαλέτα του κουταβιού διάβασε αυτό: 10 συμβουλές για καθαρό σπίτι