Γι αυτο και groomer που γνωριζουν καλα την δουλεια στο χρεωνουν και αναλογα.
Διοτι μπορει να ασχολουνται με ενα westie αρκετες ωρες!
Διοτι μπορει να ασχολουνται με ενα westie αρκετες ωρες!
Και την συμμετοχή τους πλήρωσαν και τον καλλωπισμό... και δεν τους περισσεύουνΔηλώσανε συμμετοχή τα παιδιά????
Γιατί εάν ναι, εγώ θα ζητούσα να μην πληρώσω και να με αποζημιώσουν και για τα έξοδα συμμετοχής.....
δε θα μας παίρνει στο λαιμό του ο κάθε άσχετος!!!
Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά....αισθάνομαι ότι ζούμε σε μία χώρα στην εποχή του μεσαίωνα.....
Λετε γι αυτο ο τρεχον Διαγωνισμος να εχει θεμα: Σκύλος & Ελλάδα;Εγώ νομίζω πως πρέπει να έχεις πολύ μεράκι για να έχεις σκύλο στην Ελλάδα γενικώς..
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναφέρω το όνομα του κομμωτηρίου δημοσίως. Ο σκοπός του νήματος είναι καθαρά προειδοποιητικός.Alexia, ποιός το'κανε έτσι το σκυλί ? Από την Πάτρα μια κοπέλα ήθελε να πάει τα 2 westei της στην Αθήνα για εκθεσιακό stripping, ελπίζω δεν θα τα πάει σ'αυτό το groomer...
Σωστά το θυμάσαι δεν ξέρω από stripping σε westie παρ'ολα που στριππάρω σνάουτσερ δεν θα μπορούσα να πάρω για εκθεσιακό stripping/grooming ράτσα όπως τα westie για παράδειγμα που δεν είχα ξανά κάνει ποτέ στη ζωή μου.Αν θυμάσαι σε είχα ρωτήσει και σένα αν κάνεις stripping σε westie και μου είχες απαντήσει ειλικρινά ότι δεν είσαι σε θέση να αναλάβεις ένα τόσο δύσκολο stripping.
Εντάξει Αλεξία καμία σχέση ! Φαίνεται το χέρι του επαγγελματία.Σήμερα πήγε η μαμά του στον groomer