We are baaaaaack!!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πάντως....συμβουλή...όποιος έχει συνηθίσει να μένει μόνος του....ΜΑΚΡΙΑ από συγκάτοικους....
Και....μετά από 7 μήνες εξακολουθώ να λέω ότι τα σκυλιά μου είναι ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ και δεν το διαπραγματεύομαι...
Κατερίνα, welcome back!!!:)

Θα συμφωνήσω μαζί σου, λέγοντας πως δεν ξέρω αν είναι πάνω απ' όλους και όλα...
Αλλά, εφόσον απέκτησα (τελών σε νηφαλιότητα και πλήρη επίγνωση των πράξεών μου) ένα ή περισσότερα σκυλιά, είναι πλέον πλήρη μέλη της οικογένειάς μου, με όλα τα δικαιώματα και ένα παραπάνω:
Επειδή δεν έχουν φωνή, να είμαι εγώ η φωνή τους...:)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
grifos....δν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που έγραψες....έτσι είναι ο ορισμός της συγκατοίκησης...
Αλλά, δυστυχώς....όταν ζεις μόνος σου 20 χρόνια ,τελικά κάποια χούγια είναι πολύτιμα.
Εγω καταπιέστηκα υπερβολικά και έφτασα να μη νοιώθω το σπίτι αυτό σαν σπίτι μου...ένοιωθα περισσότερο φιλοξενούμενη. Όσο για το θέμα των σκύλων μου...δεν κατηγορώ κανέναν. Έχω κάνει κάποιες επιλογές στα θέματα της ανατροφής τους...και δεν μπορώ ξαφνικά να τις " πάρω" πίσω, ιδίως όταν μιλάμε για έναν σκύλο 13 χρονών. Δεν μπορώ να του αλλάξω τις συνήθειες του επειδή εγω πήρα μία λάθος απόφαση.
Και....7 μήνες που συγκατοίκησα....έχω ένα νέο θέμα να θέσω στο forum...το οποίο θα ανοίξω σε λίγο...
Ευχαριστώ για τα υπέροχα welcome...
πραγματικά μου λέιψατε ΟΛΟΙ σας πάρα πολύ...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Κατερίνα,
με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι κάποια στιγμή έχουμε επιλέξει τη συγκατοίκηση ή απευθείας τη συμβίωση όπως με τα σκυλιά μας. Το θέμα είναι ότι με τα σκυλιά για παράδειγμα ή με την οικογένεια σου θα κάνεις τους συμβιβασμούς σου αλλά ως ένα βαθμό θα βάλεις και τα δικά σου όρια. Με ένα ξένο άνθρωπο δεν είναι πάντα εύκολο και πολλές φορές είσαι πιο δοτικός απ' τους άλλους και καταλήγεις να κάνεις δυο βήματα πίσω τη στιγμή που θα χρειαζόταν μόνο ένα.
Εγώ δε θέλω ν' αλλάξεις γνώμη, θέλω όμως αν βγει κάτι απ' αυτή την κουβέντα στο φόρουμ, τουλάχιστον η απόφαση σου να φιλτραριστεί σωστά ώστε να κάνεις τις λιγότερες αβαρίες στην επόμενη κίνηση σου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και....μετά από 7 μήνες εξακολουθώ να λέω ότι τα σκυλιά μου είναι ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ και δεν το διαπραγματεύομαι...
Σας είχα ξαναγράψει για κείνο το φίλο μου που έλεγε σε υποψήφιες γκόμενες ότι τα σκυλιά του δεν αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Ε, τώρα έχω κι άλλο φίλο που μόλις χώρισε (για άσχετους με το σκύλο λόγους) και έβαλε αγγελία σε online dating service όπου δηλώνει ότι θέλει γυναίκα που όχι μόνον να ανέχεται, όχι μόνον να της αρέσουν οι σκύλοι, αλλά να έχει αυτή τη στιγμή σκύλους και να του το αποδείξει! Ουσιαστικά θα ελέγξει πρώτα πώς περνάει ο σκύλος της και μετά θα σκεφτεί αν θα τη λάβει υπόψη του ως υποψήφια! :)

Ξαναματακαλωσόρισες και επισήμως! Μας έλειψες. :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλα εκανες κ εφυγες ρε!!!!μπραβο!!!!δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το αγχος κ ειδικα το αδικο....ειναι τρελο να προσεχεις για τα παντα...

σαρα κ εγω γυναικα με σκυλο θελω,ειχα βρει μια που τελικα της αρεζαν τα φιδια κ την εστειλα στον αμαζωνιο να γλυτωσω....ε δεν ειναι καιρος για αλλα εξοδα τωρα!πρεπει να προσεχουμε τις επιλογες μας!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επόμενη κίνηση....
ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!
Αυτό δεν είναι υπό διαπραγμάτευση... !! Έληξε...
Μόλις βρω σπίτι....θα κάνω ένα πάρτυ με όλους σας...και θα το γκρεμίσουμε !!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Πριν γκρεμίσεις το σπίτι που ακόμη δεν έχεις βρει...μήπως να ετοίμαζες βαλίτσες για Αμερική; :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λαυρέντη, μην το γελάς καθόλου και είχα συμφοιτήτρια που όχι μόνο της άρεσαν τα φίδια αλλά διέθετε και ένα ΙΧ! Και βρήκε και τύπο να την πάρει, μόνο που την άφησε μετά από χρόνια, δε νομίζω όμως ότι ήταν λόγω των φιδιών... :) Τώρα που το σκέφτομαι, αυτός ανεχόταν και το ιγκουάνα που είχε και το είχε βάλει να ζει στην μπανιέρα του σπιτιού...:rolleyes:

Μαρία, δεν το ήξερα ότι το έπαιζες και προξενήτρα!:p:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
καλα εκανες κ εφυγες ρε!!!!μπραβο!!!!δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το αγχος κ ειδικα το αδικο....ειναι τρελο να προσεχεις για τα παντα...

σαρα κ εγω γυναικα με σκυλο θελω,ειχα βρει μια που τελικα της αρεζαν τα φιδια κ την εστειλα στον αμαζωνιο να γλυτωσω....ε δεν ειναι καιρος για αλλα εξοδα τωρα!πρεπει να προσεχουμε τις επιλογες μας!!!!
Θεός!!! Πολύ γέλασα με τον Αμαζώνιο!!
Τελικά πάντως με κάτι τέτοια πειράματα καταλαβαίνεις πόσο πολύτιμα είναι μερικά πράγματα και πως η μοναξιά δεν είναι απαραίτητα "στενάχωρη"...είναι και ευχάριστη πολλές φορές!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πριν γκρεμίσεις το σπίτι που ακόμη δεν έχεις βρει...μήπως να ετοίμαζες βαλίτσες για Αμερική; :D
Πρέπει να φύγω για Αμερική? ΄'Εχεις κάτι στο νού σου και δεν μου το έχεις πει??

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ψιτ, καλώς ήρθατε!

Να μου φιλήσεις τα παιδιά σου!
Χαίρομαι που ξαναεπέστρεψες!

Πάμε για αλλά Κατερίνα...μην σκας...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.123
Πρέπει να φύγω για Αμερική? ΄'Εχεις κάτι στο νού σου και δεν μου το έχεις πει??
Ε, τώρα έχω κι άλλο φίλο που μόλις χώρισε (για άσχετους με το σκύλο λόγους) και έβαλε αγγελία σε online dating service όπου δηλώνει ότι θέλει γυναίκα που όχι μόνον να ανέχεται, όχι μόνον να της αρέσουν οι σκύλοι, αλλά να έχει αυτή τη στιγμή σκύλους και να του το αποδείξει! Ουσιαστικά θα ελέγξει πρώτα πώς περνάει ο σκύλος της και μετά θα σκεφτεί αν θα τη λάβει υπόψη του ως υποψήφια! :)
;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Χθες ήμουνα τρομερά σκασμένη...ρωτήστε τη Μαρέκο....να σας πει!!
Σήμερα που ξανά μίλησα μαζί σας...αισθάνομαι ήδη πολύ, πολύ καλύτερα!!
Thanks guys!!