Water junkie

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
(σαν να βλέπω τη Ρούνη..., η οποία αν δεν έχω κάτι να της πετάξω αφενός μου γαβγίζει, αφετέρου ...βγάζει από μόνη της τις πέτρες μέσα απ'τη θάλασσα....:p)
Ακριβως ετσι...
Μια μερα ειχε ενα ελαφρυ αερακι και μαζευτηκε αρκετο σκουπιδι στη θαλασσα.Αφου ειδε και αποειδε ο καημενος και ενω οι δικες μας μπαταριες ειχαν τελειωσει,αρχισε να μαζευει σκουπιδια απο το νερο και να τα αφηνει στην αμμο.Πλουσιο υλικο,σακουλες,χαρτια,πλαστικα ποτηρακια...μιλαμε για μεγαλο οικολογο,μιση σακουλα σκουπιδια μαζεψαμε μονο απο εκει μπροστα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Το χρυσό σου αγόρι πρέπει να πέρασε υπέροχα , το ίδιο κι εμείς που δεν έχουμε παει ακόμα διακοπές και τον απολαμβάνουμε!!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ομορφια......
Υπεροχες φωτογραφιες!!!!
Ευχαριστω Scarlett,αν και απεχω πολυ ακομα απο τις σωστες φωτογραφιες,λογω ελλειψης γνωσεων και εξοπλισμου,τουλαχιστον εχω προσωπικο φωτομοντελο με το οποιο πειραματιζομαι, και που θα παει,μια μερα θα αποκτησω και μια φωτογραφικη της προκοπης..
Στο αλλο βιντεο που μαλλον ειδες,κολυμπαει με κατι παιδια που γνωρισαμε,ο ενας ο πιτσιρικας μαλιστα κρατιοταν απαλα απο την πλατη του με το ενα χερι και τον εβγαζε ο σκυλος εξω,σε καποια φαση ακουγεται ο μικρος που φωναζει : ''Oχι απ'τα φυκια ρε βλακααααααααα'',ειχε πολυ πλακα,τα εδωσε ολα για ολα με τα παιδια !

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πολυ ωραιες φωτο,μπραβο παντα τετοια!!Θασο ε?Ομορφη και οντως οι περισσοτεροι φιλικοι αν και δε εχουμε παει με σκυλο(δεν την ειχαμε περυσι)!!!

Το βιντεο με τα παιδια απλα φανταστικο!!

Last edited:

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ειπα να μην ανοιξω αλλο θεμα και να προσθεσω εδω καμια φωτογραφια..μαλλον θα πρεπει να αλλαξω και τον τιτλο σε ''desert junkie'':mrgreen:
Eνταξει,δεν εχω φωτος απο βολτες σε αμμολοφους και μαλλον θα αργησουν μεχρι να σταματησει το ''μπαρμπεκιου'' τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη,αλλα ειχα δυο πορτραιτακια προσφατα,που ηθελα να μοιραστω..

Attachments

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Αυτα τα ματια ειναι επικινδυνα..σε κοιτανε και σε υπνωτιζουν και μετα πας στο ψυγειο να του δωσεις λιγο φα'ι':mrgreen::mrgreen:
Ευχαριστουμε πολυ vaggelo!
Καμια φωτογραφια βεβαια δεν μπορει να αποτυπωσει αυτο που βλεπει ο καθε ιδιοκτητης στα ματια του σκυλου του..:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ