Water junkie

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Λοιπον...ακομα δεν πηγαμε ''κανονικες'' διακοπες,αλλα εχουμε καταφερει να ξεκλεψουμε μερικα διημερακια και να την αραξουμε σε υσηχη παραλια.Ο μικρος και αγαπημενος μας φιλος ως γνωστον,οπως ολα τα ριτρηβερ,εχει μια ιδιαιτερη σχεση με το υγρο στοιχειο,σε σημειο που θα την χαρακτηριζα ''υπερβολικη''.Καπως πρεπει λοιπον και αυτος ο κακομοιρης να βρισκει ευκαιριες να κανει αυτο που πραγματικα αγαπαει και το παλευουμε χειμωνα-καλοκαιρι να μην στερειται τις βουτιες του.
Θα φροντισω σε καποια απο τις επομενες εξορμησεις να τραβηξω βιντεακι με το πως κανει οταν δει θαλασσα για να καταλαβετε τι παει να πει ''ΛΟΛΑ'',η αλλιως,πως παει περιπατο η ΒΥ...:D
Θαλασσα και αγιος ο θεος λοιπον...και αν τυχον χασω τον σκυλο μου,πρωτα θα τον δηλωσω στο λιμενικο:D:D Την τελευταια φορα καθως στηναμε την σκηνη και ειχαμε πλατη στην θαλλασα που πλατσουριζε ο παλαβιαρης,γυρναω ξαφνικα και δεν τον βλεπω...κοιταω απο δω,κοιταω απο κει..τιποτα.Εκεινη την ωρα περνουσαν απο μπροστα μας 2 γερμανιδες που τραβουσαν κουπι με μια βαρκουλα και μου κανουν νοημα με τα χερια οτι ο σκυλος βρισκεται προς τα ''εκει''.Που εκει ?????:eek::eek::eek:

[video=youtube;NO3exsI31Fc]http://www.youtube.com/watch?v=NO3exsI31Fc[/video]

To ιδιο πραγμα βεβαια γινεται ολη μερα,νομιζω πως δεν θα χορτασει ποτε...μετα βιας τον μαζευουμε στην σκια τις μεσημεριανες ωρες και πλεον τον δενουμε στο καρεκλακι που καθομαστε γιατι με την ομπρελα την ειδε Μαιρη Ποππινς:D
Και μερικες φωτος
PICT1205..jpg
Κυνηγωντας μουρμουρες στα ρηχα..
kaizer..jpg
Ολοι εχουμε δικαιωμα στην δροσια,καποιοι πινουν το μεσα και καποιοι αλλοι γλυφουν το εξω.
Xavi2..jpgPICT1176..jpgPICT1191..jpg
Αντε να περασει το μεσημερι,να κανουμε καμια βουτια,κοντευουμε να στεγνωσουμε..
Στην τελευταια φωτο φαινεται και ο τσαμπουκας κατω απο το ματι,το αποκτησαμε το προηγουμε βραδυ στο σκυλοπαρκο,ειναι σχεδον αδυνατον να παμε εκει και να μην φαμε καμια ψιλη απο καποιον σκυλο που δεν τα παει καλα με τους υπολοιπους:cool:
Γι'αυτο και για αλλα πολλα, οι βολτες μας εκει εχουν γινει σπανιες.

Καλο υπολοιπο καλοκαιριου παιδια και καλα μας μπανια!!!!!!!

Last edited by a moderator:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ωραίος ο λουόμενος!!!!Αυτό όμως που απομακρύνεται στα βαθιά νερά....θα με άγχωνε λίγο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Να του φοράς σωσίβιο!! Δεν κάνω πλάκα πάει πολύ μέσα ο κούκλος...να σου πω golden από το σκυλόπαρκο παπάγου είναι το παράσημο;;;

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
ρε αυτός πάει πολύ βαθιά!!! :D

απίθανος ο Τσάβι....:D
πρέπει να περάσατε πολύ ωραία....
θέλω πμ με το μέρος και λοιπές πληροφορίες ;)
μπας και καταφέρουμε και εμείς να εκδράμουμε και κάνουμε καμιά βούτα οικογενειακώς..

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
θύμισε μου και πόσο είναι ο μικρός?? έγινε άσχημος καυγάς στο σκυλόπαρκο?περαστικά στην πληγούλα...

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
O καβγας δεν προλαβε να γινει ασχημος και δεν ηταν εντελως καβγας..επιθεση ηταν,ο δικος μου αποφευγει τετοιες καταστασεις οπως ο διαολος το λιβανι..ειναι 2 χρονων και κατι τωρα.
Κοιταξτε...οταν μπαινει πολυ μεσα,το κανει σαν χαλαρη βολτα,κολυμπαει αργα και απολαυστικα,οχι οπως οταν παει να φερει μπαλακι που γκαζωνει,οποτε δεν πιστευω πως υπαρχει κυνδινος να παθει κατι..(εκτος του να βρεθει σε εκσταση:maria:)αν κουραστει βγαινει προς τα εξω,χωρια που βγαινει ελαχιστα λαχανιασμενος...εγω το ειπα και στον τιτλο..WATER JUNKIE..,αυτο το εκανε και περσυ που ηταν μολις ενος ετους,εμπαινε και αρμενιζε...:D
@Κyveli : λεω για το παρκο του Φωκα στην παραλια Θεσσαλονικης,δεν εχουμε και πολλες επιλογες σε σκυλοπαρκα εδω..:(
@Berna...αστα αυτα....εχω δει εγω φωτογραφιες σας σε γλυκα νερα...:twisted:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προσωπικά όταν βλέπω σκυλί και παιδί μόνα τους τόσο βαθιά αγχώνομαι. Βέβαια εγώ πάντα βάζω το κακό σενάριο πρώτα... είμαι και μια αγχωτική ...μην με παρεξηγείτε.:)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.771
4.048
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προσωπικά όταν βλέπω σκυλί και παιδί μόνα τους τόσο βαθιά αγχώνομαι. Βέβαια εγώ πάντα βάζω το κακό σενάριο πρώτα... είμαι και μια αγχωτική ...μην με παρεξηγείτε.:)
Ναι αλλά ο σκύλος δεν είναι παιδί, ειδικά εδώ μιλάμε για νερόσκυλο, εγώ πήγαινα κολύμβηση 3 χρόνια και αυτά κολυμπάνε καλύτερα από μένα! :D Προσωπικά δεν θα αγχονόμουν καθόλου!

Γλυκά νερά=βρόμικα νερά, απαπαπα δεν μπαίνω εγώ εκεί μέσα, θάλασσα και πάλι θάλασσα (εγώ λέμε ζηλεύω, όχι ο Κούκης!) :p

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δεν εχεις αδικο,αλλα οσον αφορα το κολυμπι,φροντισαμε να ενυσχισουμε το φυσικο του ενστικτο απο οταν ηταν πολυ μικρος(με το που τελειωσε τα εμβολια για την ακριβεια) και κολυμπαει ολο τον χρονο.Αν εχει λιγο κυματακι,δεν παει πολυ μεσα,αλλα οταν ειναι λαδι...δεν γυρναει.Μπορει να μην εχουμε πολλα σκυλοπαρκα κοντα μας,για την ακριβεια κανενα μιας και ειμαστε λιγο εξω απο Θεσσαλονικη,αλλα εχουμε παντου θαλασσα και κολυμπαμε ολους τους μηνες του χρονου,οποτε εχει μαθει και αυτος μεχρι που τον παιρνει και ποσο αντεχει,αλλα με τον καιρο,ειμαστε και μεις πιο υσηχοι..χωρια που σε περιπτωση αναγκης,εχουμε και αλλο σκυλοψαρο στην οικογενεια που παει κολυμβητηριο ολο τον χρονο,οποτε μπορει να επεμβει,αχρειαστο να ναι...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Golden Retriever = ο ομορφοτερος σκυλος του κοσμου....

ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!! Ομορφια, αρμονια, γλυκα, ολα σε ενα!!!

Διαβαζα για τη λαχταρα του για τη θαλασσα....εμας τρεμει συγκορμη οταν τη δει....Ομαδα 8....νεροσκυλα, τι περιμενεις :p

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
@Κyveli : λεω για το παρκο του Φωκα στην παραλια Θεσσαλονικης,δεν εχουμε και πολλες επιλογες σε σκυλοπαρκα εδω..:(
...:
σορι για το οφ...απο ποια περιοχη εισαι να παμε για κανα μπανακι μπασ και τον δει η δικια μου ζηλεψει και μπει και αυτη..??

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Στην Περαια ειμαστε,μεχρι και ανθρωπους εχουμε καταφερει να βαλουμε στη θαλασσα,Δεκεμβριο μηνα:D
Το καλοκαιρι ομως δεν ενδεικνυται το μερος για κολυμπι εδω,εχει πολυ κοσμο,εκτος απο αργα το βραδυ η πολυ νωρις το πρωι.

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
εγω ειμαι τριλοφο διπλα...να κανονισουμε για κανα μπανακι σε καμια επανμη σε καμια παραλια που δεν παει κοσμος οπωσ πχ στο καμπινγκ..
εαν θελετε μπορουμε να το κανουμε και σαν συναντηση σε θεσσαλονικι πολυ καιρο εχουμε να κανουμε σκυλοσυναντηση...
Στελιο σαν mod αν θελεις ανοιξε ενα τοπικ για να κανονισουμε συναντισουλα αν θελετε./!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Στελιο σαν mod αν θελεις ανοιξε ενα τοπικ για να κανονισουμε συναντισουλα αν θελετε./!!
Κι εσύ μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για σκυλοσυνάντηση ;)

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Kαλησπερα...:)
Αφου καναμε και μεις τις διακοπες μας,γυρισαμε ανανεωμενοι και με πλουσιο υλικο !
Καταρχας,να πω οτι η Θασος αποδειχτηκε τουλαχιστον για μας,ενα ακρως φιλικο νησι.Δεν αντιμετωπισαμε προβλημα πουθενα και με κανεναν,ουτε στο καμπινγκ που μειναμε,αλλα ουτε και στις βολτες αναμεσα στα μαγαζια και τον κοσμο,ουτε καν σε καποιο φαγαδικο:eek:.Παντα ρωτουσαμε αν μπορουμε να κατσουμε σε μια ακρη με τον σκυλο και ΠΑΝΤΑ η απαντηση ηταν θετικη με το παραπανω.Ενταξει,δεν θα πας σε ενα μαγαζι πηχτρα να στριμωχτεις με τον σκυλο,αλλα σε ολα οσα κατσαμε να φαμε η να πιουμε,οχι απλα μας καλοδεχτηκαν,αλλα κοινωνικοποιησαμε και αρκετα παιδακια:D
Μπορω να πω οτι ηταν οι αψογες διακοπες,κυριως για τον σκυλο ο οποιος καθε βραδυ δεν μπορουσε να παρει το κορμι του,πονουσε ολοκληρος απο το παιχνιδι και το κολυμπι,γνωρισαμε και κατι πιτσιρικια στο καμπινγκ τα οποια τον ξεζουμισαν στην κυριολεξια,και για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο ειδα τον σκυλο να τρωει την κροκετα με τετοια λαιμαργια,που αν εβαζες το χερι σου στο φαι θα το καταπινε και αυτο αμασητο:D
Αστειρευτη ενεργεια και ατελειωτο παιχνιδι,μας εβγαζε συνεχεια off...Οταν φτασαμε εχθες στο σπιτι και βγηκαμε απο το ασανσερ,εκανε καθιστικη διαμαρτυρια,μουλαρωσε για πρωτη φορα και δεν ηθελε να περασει την πορτα,στο τελος τον βαλαμε σηκωτο....:(
Ιδου μερικες ποζες απο το μοντελο και δυο βιντεακια με την καινουρια τρελλα του:gafas2:DSC01680..jpgDSC01681..jpgDSC01581..jpgDSC01707..jpgDSC01704..jpg

http://www.youtube.com/watch?v=c5GE0ImGdmE

http://www.youtube.com/watch?v=7HVYSFg50F4

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
DSC01764..jpgDSC01818..jpgDSC01802..jpgDSC01837..jpgDSC01747..jpg

O σωρος απο πετρες ειναι για κανενα τεταρτακι,σκεφτομουν μηπως υπαρχει κανενας αυτοματος εκτοξευτης,να πεταει τις πετρες στην θαλασσα,μιας και τα χερια μας πιαστηκαν απο τις συνεχεις ριψεις:D

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Κ γω μαλλον το ιδιο θα εκανα....την καθιστικη διαμαρτυρια εννοω! :p
Σουπερ περασατε κ ενθαρρυντικη η αντιμετωπιση της τοπικης κοινωνιας στο θεμα σκυλος!Μπραβο!Παντα τετοια:)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Άπαιχτος ο άτιμος...
Μπράβο...
Δεν θα πω και του χρόνου..., αλλά και στην επόμενη εξόρμηση σας...., το συντομότερο δυνατόν....

(σαν να βλέπω τη Ρούνη..., η οποία αν δεν έχω κάτι να της πετάξω αφενός μου γαβγίζει, αφετέρου ...βγάζει από μόνη της τις πέτρες μέσα απ'τη θάλασσα....:p)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ