VDH DM IPO 2012........

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
το 4.51 είναι συγκινητικό...:)
[video=youtube;otxHgsLVVzs]http://www.youtube.com/watch?v=otxHgsLVVzs&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;-cMMohY_Lbw]http://www.youtube.com/watch?v=-cMMohY_Lbw&feature=player_embedded#![/video]

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Απίστευτα βίντεο! Καλέ τίναι τούτα? σκυλιά ρομπότ? :confused:
Χαρακτηρίζουμε κάτι ρομπότ όταν κάνει κάτι χωρίς λόγο, χωρίς πνεύμα, χωρίς όρεξη. Όταν δεν έχει επιλογή και εξαναγκάζεται να εκτελέσει κάτι. Όταν του έχουμε αφαιρέσει/καταπατήσει την φύση του. Ρομπότ είναι το τελευταίο που έρχεται κατα νου βλέποντας αυτά τα σκυλιά. Αυτά είναι απλά σκυλιά με πολύ καλή σχέση με τον άνθρωπο.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Είναι πως το βλέπεις Δημήτρη.
Δεν σημαίνει ότι αυτό που έγραψa είναι το σωστό, έτσι?
Αν εννοούσες ότι τα σκυλιά έχουν ρομποτική ακρίβεια θα συμφωνούσα :D

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πριν απο μια εβδομαδα ειχα τη τιμη να μου κανει μια ιδιωτικη επιδειξη ο βερανης .πηγα στις 8.30 το βραδυ με τον δουκα και εφυγα με τις καλυτερες των εντυπωσεων.τα μαλινουα του ειναι λες και ειναι κουρδισμενα.ειδαμε οτι ακριβως δειχνουν τα βιντεο.επισης επιδειξη γερμανικου ποιμενικου σε φυλαξη με μανικι ,επιθεση, δαγκωμα ,αρπαγμα στον αερα κτλ. ειναι αλλο πραγμα το ζωντανο θεαμα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αλλο πράγμα να ακούς το "χραπ" οταν το στόμα αγκαλιάζει το μανίκι :D

Είναι συγκινιτικό θέαμα, όπως τα περισσότερα κυναθλήματα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
και ηταν και θηλυκο το γερμανικο.μια τσαουσα αλλο πραμα. αρπαξε το μανικι στον αερα και την εκανε ολοκληρη στροφη ο ερεθιστης παραλληλη με το εδαφος και στο υψος του ωμου του. ειδαμε και βασικη υπακοη απο ροντβαιλερ ιδιωτη .ο ιδιοκτητης δε πιστευε μας ειπε ο βερανης οτι ειναι το δικο του σκυλι οταν το ειδε. και ηθελε ακομα δυο εβδομαδες να ολοκληρωσει εκπαιδευση.οταν τελειωσε η επιδειξη στο εκπαιδευτηριο πηγαμε στο σπιτι του βερανη και εκει ειδαμε και ...τσιρκο...εχει ενα μαλτεζακι εκπαιδευμενο τελεια λεμε. παιρνει θεση σε ενα σκαμπο οταν του δινει διαταγη ,του βαζει λιχουδια σε μια πετσετουλα κατω απο το σκαμπο και περιμενει το οκ για να κατεβει να τη φαει. οταν του λεει κανει στροφουλες ορθιο στα δυο ποδαρακια και κανει ολα τα βασικα ,ελα μεινε ,ξαπλα κλπ. με ταχυτητα μαλινουα.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Είναι πως το βλέπεις Δημήτρη.
Δεν σημαίνει ότι αυτό που έγραψa είναι το σωστό, έτσι?
Αν εννοούσες ότι τα σκυλιά έχουν ρομποτική ακρίβεια θα συμφωνούσα :D
Ακριβώς όπως το γράφεις! Η πρώτη αίσθηση σε κάποιον μη εξοικιωμένο με αυτά είναι η ρομποτική ακριβεια! Αλλά είμαι βεβαιος ότι αν εμβαθύνει κανείς βλέπει και αυτήν την υπέροχη σχέση για να βγει αυτό το αποτέλεσμα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ξετρελάθηκα παρόλο που είμαι ασχετη.
Αλλά δεν μπορώ να μην προσέξω πόσο εδειχναν τα σκυλιά να το χαίρονται... αυτες οι ουρες.... ξεσκονόπανα!

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
ωραια!!!!!!εμεις ποτε θα παμε εκει οεο????
Κάνε υπομονή για Σλοβενία ...αν πάνε όλα καλά κερνάω hotdog !!

Mαργαρίτα ..ακομή μια φορά σε ευχαριστούμε !!

nikos

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2009
108
0
Τρίπολη
Η αξια θαυμασμού δουλειά που έχει γίνει διακρίνεται κι από έναν άσχετο όπως εγώ,
είναι εκπληκτικές οι ασκήσεις που εκτελούν οι σκύλοι

αφύσικο
όμως μου φαίνεται το περπάτημα κοντά στο χειριστή που βαδίζουν και κοιτάνε το θεό,
καταλαβαίνω ότι είναι εκτέλεση της άσκησης στην καλύτερη της μορφή απλά στα μάτια μου φαίνεται "ρομποτικό" .

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
απλά στα μάτια μου φαίνεται "ρομποτικό" .
Νίκο είναι λογική η αποψή σου ως παρατήρητης...

Όμως η αίσθηση μέσα στο στίβο κάνοντας την άσκηση είναι τελείως διαφορετική.
Είσαι σε ένα συνεχή διάλογο με τον σκύλο,προσπαθώντας να τον διαβάζεις και να προηγείσαι ένα βήμα μπροστά, να δείχνεις σωστά την άσκηση να τον επιβραβεύεις αλλά και να διορθώνεις με τον σωστό τρόπο την σωστή στιγμή.

Όντως μπορεί να φαινεται ρομποτικό, αλλά κρύβει πολλές μικρές σημαντικές στιγμές ως προς την βελτιωση και των δύο σαν χαρακτήρες, κάτι που θα τους φανεί χρήσιμο και εκτός στίβου.
Μερικές φορές προσωπικά όταν βλέπω μια καλή δουλειά θαυμάζω την σχέση από το βλέμμα και την ενέργεια που ανταλλάσουν μεταξύ τους,για αυτούς είναι μοναδικό.
Παρατηρώ τον σκύλο όταν εκτελεί με ταχύτητα και προθυμία γιατι νιώθει ασφάλεια όταν έχει αρχηγό,κάτι που χτίστηκε μέσα από το σπορ και άλλα πολλά που καλλιεργήθηκαν με.... παιχνίδι.