Urio von Chanialand (Γ.Π.)

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Πολύ όμορφος ο γερμανός σου φίλε μου....να τον χαίρεσαι !!!

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Και 4 νέες φωτογραφίες του Yuri μου, 34 μηνών πια.

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Φτου φτου μη τον ματιάσω! Απλά,παίδαρος,κούκλος!!!*agapoylas*
Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις!!!
Βάλε κι άλλες φωτο,δεν χορταίνω να τον βλέπω!:-({|=:lol:

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
λάθος ποστ, ας το σβήσει κάποιος admin, το σωστό ακολουθεί

Last edited:

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Νίκο έχεις δίκιο, να και η τέταρτη

όσο για ολόσωμες, μια και ζήτησες, ορίστε 3 ακριβώς ένα χρόνο πριν (τωρινή ολόσωμη δεν έχω):

Χαίρομα που σας αρέσει, να χαίρεστε και τα δικά σας!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ειδικά η πρώτη φωτό...
Πώς τις κοιτάει έτσι...
Όλο γλύκα...
Να χαίρεσαι όλη την οικογένεια....:)

(τον "παιδεύουν" καθόλου?)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πω πω τι όμορφη οικογένεια είναι αυτή?
Απο που να πρωτοαρχίσω απο το σκύλαρο πο είναι άπαιχτος? *agapoylas*Απο τις μικρές που είναι κουκλίτσες?*agapoylas*
Να τους χαίρεσαι όλους και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!:grin:

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Σας ευχαριστώ πολύ! Οι μικρές μου 'χουν πάρει το μυαλό, χαζομπαμπάς εντελώς.
Η αλήθεια είναι ότι δεν τον πολυπαιδεύουν καθώς οι μικρές είναι μόλις τριών και κάτι, οπότε δεν τις άφηνα μέχρι τώρα μαζί του χωρίς επιτήρηση, καθώς και μόνο λόγω όγκου του σκύλου θα μπορούσε να γίνει ζημιά, αλλά από τώρα και μετά νομίζω έρχονται τα ωραία. Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο σκύλος με έχει εκπλήξει, καθώς ενώ γενικά είναι ενεργητικός και λίγο ατσούμπαλος, μαζί τους κάθεται ήσυχος και κάνει πολύ ήρεμες κινήσεις λες και ξέρει ότι εδώ πρέπει να προσέχει. Βέβαια όταν αρχίζει το παιχνίδι και να τρέχει πάνω κάτω, θέλει προσοχή.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ο σκυλος σου ειναι ενας κουκλος, οπως και οι κορουλες σου! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!

Θα μου επιτρεψεις μονο ενα μικρο σχολιο? Τα περισσοτερα παιδακια(αλλα και πολλοι μεγαλοι) οταν θελουν να χαιδεψουν ενα σκυλο πανε κατευθειαν στο κεφαλι, οπως φαινεται στις ομορφες φωτογραφιες σου. Αυτο ομως ειναι λαθος γιατι ο σκυλος το εκλαμβανει ως κινηση κυριαρχιας κι ισως αντιδρασει. Δε το λεω για τον δικο σας που ειναι μελος της οικογενειας, αλλα για οποιονδηποτε αλλο, που μπορει να γνωρισετε στον δρομο!
Αν θελησουν να τον χαιδεψουν, το καλυτερο ειναι στο στηθος ;)

Φιλικα:D

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
@aouimbae: Σ'ευχαριστώ και φυσικά και έχεις δίκιο για το χάιδεμα στο κεφάλι, ωστόσο έχω τσεκάρει ότι ο δικός μου το δέχεται από τις μικρές χωρίς να δυσανασχετεί (ξέρεις, τους είναι πιο εύκολο να τον χαϊδεύουν στο κεφάλι και αφού δεν "στραβώνει" ο σκύλος, τις αφήνω, τους λέω τουλάχιστον να πηγαίνουν από το πλάι και όχι κατάφατσα, αν και ο Yuri ακόμα κι έτσι τις αφήνει χωρίς γκρίνια)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
@aouimbae: Σ'ευχαριστώ και φυσικά και έχεις δίκιο για το χάιδεμα στο κεφάλι, ωστόσο έχω τσεκάρει ότι ο δικός μου το δέχεται από τις μικρές χωρίς να δυσανασχετεί (ξέρεις, τους είναι πιο εύκολο να τον χαϊδεύουν στο κεφάλι και αφού δεν "στραβώνει" ο σκύλος, τις αφήνω, τους λέω τουλάχιστον να πηγαίνουν από το πλάι και όχι κατάφατσα, αν και ο Yuri ακόμα κι έτσι τις αφήνει χωρίς γκρίνια)
ναι, δεν το ειπα για τον δικο σου ουτως ή αλλος, αλλα για καποιο σκυλακι που μπορει να συναντησετε στον δρομο! :wink:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
υπεροχες οι φωτο!!! κουκλια και οι κορες και ο "γιος" να τους χαιρεσαι !