λες ο αλητης ακομα δεν την πηρε να της μπηκε με τους πνιχτες;φοράει πνιχτάκι το σκυλί? δεν έχω ξαναδεί κολάρο-αλυσίδα.. ελπίζω οτι δε φοράει πνιχτακι....
Εχω πατησει 10 φορες το space αλλα δεν μπαινει κενο αναμεσα τους Εξαλλου νομιζω τα ακρωνυμια δεν παιρνουν τελειες αναμεσα στα γραμματα.Αααασε που μπορει να εννοουσα και την μοναδα μετρησης της πιεσης!PSI; Αυτό που έκανε ο Βενιζέλος;
Ήδη άρχισε ......πολυ δάγκωμα ....πολυ τρέξιμο ......αλλα αυτο ηθελα , μη γκρινιάζω κιόλας ευχαριστώ πολυ !! 14 κιλά ειναι ....κάτω τελικά !!Το βλέμμα στην 1η φωτογραφία όλα τα λεφτά ... Θα σου βγάλει το λάδι η μικρή ...
Καλή επιστροφή !!! Καμπίνα τελικά ή κάτω;
Και καρφί μαζι χαχα πλακα κανω , μικρή λεπτή αλυσίδα ειναι .....μπαίνει άνετα ενα δάχτυλο , της εχω παρει καινούργια , θα την βάλω Ελλάδα .....οχι Τσεχία ειμαι ακομη αυριο πετάω ....λογικά θα μας διαβάζεις πια από Ελλάδα, οπότε καλώς ορίσατε!!! κούκλα η μικρή.
φοράει πνιχτάκι το σκυλί? δεν έχω ξαναδεί κολάρο-αλυσίδα.. ελπίζω οτι δε φοράει πνιχτακι....
Ευχαριστώ πολυ Τάσο !!να σου βγαλει το λαδι γιατι αλλιως δεν θα γουσταρεις.
να την χιρεσαι
Ευχαριστώ πολυ !!!Κούκλα...συγχαρητήρια για την επιλογή της σκυλίτσας και της εκτροφέως σου...εύχομαι η συμβίωση σας να είναι όλα όσα έχεις φανταστεί και ακόμα περισσότερα.
Ευχαριστώ Μητσαρα !!! Αυτο βλεπω κ εγω και ειναι πολυ ικανοποιημένος !!!Να σου ζήσει,να ειστε παντα χαρουμενοι και με υγεια!
Η εκτροφεας σου εκανε πολυ καλη δουλεια και μπραβο της!
Ευχαριστώ πολυ !! Το κακόμοιρο το κοριτσακι , έκλαιγε συνεχεια .....κράτησαν την αδερφούλα της όμως , οποτε θα της περασει συντομα ...τι ωραία μαυρομούρα!
τι ωραία πατούσια!
έχει ζυγίσει κόψει ράψει με το βλέμμα της στην πρώτη φώτο
(ρεε εμένα μου άρεσε και το κοριτσάκι)
τι ωραία μαυρομούρα λέμε!
Να την δεις όπως ποθείς.
Καλά να περνάτε[/QUOTE
Ευχαριστώ πολυ !!
ευχαριστω πολυ !!Nα σου ζήσει και να τη χαίρεσαι!!! Μία κούκλα είναι η μπέμπα!