Χαιρετίσματα από τη Σερβία,
Προς όλους τους ειλικρινείς υποστηρικτές και λάτρεις της φυλής Tosa όπου κι αν βρίσκονται.
Πριν από καιρό δέχθηκα ως δώρο από τον κ. Dragisa Binic, κορυφαίο αθλητή (ποδοσφαιριστή) και έναν σπάνιο Σέρβο "ιππότη", ένα θηλυκό κουτάβι Tosa σκυλιών ράτσας, κάτι για το οποίο του οφείλο αιώνια ευγνωμοσύνη. Για εμένα και τα μέλη της οικογένειάς μου, οι πιο όμορφες στιγμές είναι αυτές, περνάμε με τα κατοικίδια μας.
Το θηλυκό αυτό, η «Sumiko" αποτέλεσε και την βάση της εκτροφής μου.Έδωσε ένα Int.Ch (FCI) και πρωταθλητή Γιουγκοσλαβίας, τον "Jr.Hido", 4 ετών, 7xCAC, 5xCACIB, 9xBOB.
Ο πατέρας του "Jr.Hido», "Sakura" είναι επίσης Int.Ch (FCI ) και άλλο ένα αρσενικό, ο "Sony" γεννηθείς 2002, επίσης Int.Ch (FCI) και Ch.SCG.
Στο δρόμο της επιστροφής από την Ιαπωνία, ο κ. Dragisa Binic ήταν ο πρώτος που εισήγαγε ένα ζευγάρι Tosa απευθείας από την Ιαπωνία. Αυτά τα σκυλιά είναι απόγονοι του East Japan GR. CH. σε κυνομαχίες που παραδοσιακά διοργανώνονται ακόμα, εκτροφέας και ιδιοκτήτης είναι ο κ. Hideo Maebara.
Τα σκυλιά μου και οι πρόγονοι τους ανήκουν στο "μικρόσωμο" τύπο Tosa.Με μέσο όρο βάρους τα 50 κιλά και ύψους περίπου τα 70 εκατοστά.
Το εκτροφείο μου πήρε το όνομά του από τον κ. H.M. και ελπίζω να μην τον ενόχλησε.
Παρουσιάζω τα σκυλιά μου μόνο σε Εκθέσεις μορφολογίας και δεν λαμβάνω μέρος σε κυνομαχίες.Αυτό δεν είναι πρόθεσή μου, διότι θεωρώ ότι αυτά τα σκυλιά θα πρέπει να χαίρουν μόνο φροντίδας και αγάπης.
Επένδυσε αγάπη και θα λάβεις αγάπη, τόσο προς εσάς όσο και προς τα μέλη της οικογένειάς σας!
Ότι καλύτερο...Ζόραν
Attachments
-
95,5 KB Προβολές: 317