toro2008 (πιτ μπουλ )

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
καλησπερα σε ολους!
ειμαι η μαμα του τορο ενος αρσενικου πιτ μπουλ δυομιση χρονων!
καλως σας βρηκα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς μας ήρθες :)

Πες μας μερικά πράγματα για τον σκυλάκο σου.
Πως τον απέκτησες, πως συμβιώνετε, κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του...
Και βάλε μας και φωτό :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον τόρο σου.... (αλήθεια είναι όνομα και πράγμα;;;;;;;:confused::confused:)

πες μας μερικά παραπάνω και βάλε και καμιά φωτογραφία:)

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
Ειχα δει τους γονεις του και ηθελα πολυ ενα κουταβι απο αυτην τη γεννα και σαν ομορφια αλλα και σαν χαρακτηρα!ειναι πολυ καλος με τους ανθρωπους του αρεσουν παρα πολυ τα χαδια,πολυ φιλικος αλλα εχω μεγαλο θεμα με τα ζωα...και ειδικα τα αρσενικα..ειναι πολυ επιθετικος ενω εχω και αλλο σκυλι θυλικο σπιτι και 2 γατες(με την μια κοιματε μαζι..)οτιδηποτε ξενο ομως δεν το θελει..οποτε θελει παρα πολυ προσοχη...να επισημανω οτι μεχρι περιπου 1 χρονου δεν ηταν επιθετικος καθολου και συναναστρεφοταν με πολλα ζωα..αυτο ειναι το μονο θεμα που εχω..καταταλλα ειναι παρα πολυ καλος χαρακτηρας και καθολου επιθετικος με ανθρωπους μονο αν καποιος αγνωστος παει να μπει σπιτι η οταν ειναι δεμενος μαζι μου και δει κατι περιεργο πραγμα που θεωρω φυσιολογικο!εχω φτιαξει αλμπουμ με φωτογραφιες!δεν ξερω ακομα να το χειριζομαι καλα!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες. Όταν λες επιθετικός τι εννοείς ? είναι έτοιμος για καυγά ? συνέβη κάτι πάνω στο χρόνο ? τι εννοείς με το ότι ...όταν δει κάτι περίεργο? Είναι και ομορφούλης .....γιατί του φοράς μπλουζάκι ?

Last edited:

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
ναι ακριβως...ειναι ετοιμος για καυγα..οταν βλεπει αλλο σκυλι ειδικα τρεμει απο τα νευρα του τοσο πολυ..οχι τιποτα απολυτως δεν συνεβει απλα αρχισε να ενηλικιωνετε..!οταν δει περιεργο δηλαδη εχει αγριεψει π.χ.μια νυχτα που τον ειχα δεμενο και πηγαιναμε βολτα και ηταν καποιος με κουκουλα και στεκοταν ακινητος στον δρομο..η εχει αγριεψει με μεθυσμενο..οχι να επιτεθει απλα γρυλιζε!ετσι του το φοραγα μια μερα το μπλουζακι!!!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Ομορφος είναι! Πόσα κιλά είναι? Από πότε άρχισε να γίνεται επιφυλακτικός-κριτικός προς τους ανθρώπους? Η ήταν από πάντα?

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
Ναι ειναι πολυ ομορφος..αντικειμενικα το λεω οχι επειδη ειναι δικος μου!ειναι αρκετα μεγαλοσωμος σε κιλα ειναι περιπου 35.Δεν ειναι επιφυλακτικος με τους ανθρωπους αντιθετα ειναι παρα πολυ φιλικος!το τονιζω αυτο επειδη ειναι παρα πολυ παρεξηγημενα σκυλια..αν εννοεις ποτε αρχισε να εχει το αισθημα της προστασιας περιπου ενα μιση με δυο χρονων αλλα μονο οταν αισθανετε καποια απειλη οχι χωρις λογο!Γενικα ειναι πολυ χαδιαρης και οταν ερθουν φιλοι σπιτι μαζι μου και τον χαιδευουν μπορει να ανεβει πανω στον καναπε και πανω στα ποδια τους..!

toro2008

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
72
1
ναι ετσι νομιζω και εγω..!εσυ τι σκυλακι εχεις?αυτο το μικρουλι?

mton

Member
18 Οκτωβρίου 2010
9
0
Όντως είναι πάρα πολύ όμορφος!! Αλήθεια, το ένα μάτι του είναι γαλάζιο ή μου φαίνεται?