Καλησπέρα στην κοινότητα και στο εξαιρετικό σας Forum .
Θα ήθελα να ξεκινήσω μια συζήτηση για την διατροφή του σκύλου.
Το ξέρω οτι έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις και συζητήσεις στο Θέμα και τις έχω διαβάσει , αλλα θα ήθελα να θέσω κάποια ζητήματα σημαντικά .
1. Οι περισότεροι κτηνίατροι δεν συνιστούν Barf και προτείνουν την ξηρά τροφή .
Πολλοί λένε οτι αυτό γίνεται διότι έτσι έχουν μάθει στη σχολή τους . Ερωτώ λοιπών εγώ !
Τότε τι πάμε στον κτηνίατρο ; Δεν έχουν άποψη ; δεν είναι σημαντική η άποψη τους και η συμβουλή όταν
συστήνουν για τον σκύλο σου μια τροφή π.χ. Royal Canin;
2. Κάποιοι συστήνουν να μην δίνεις ούτε Barf αλλα ούτε ξηρά τροφή , ούτε Κονσέρβα αλλα να μαγειρέυεις κάθε μέρα
με Λαχανικά , Δημητριακά .
-
Τι είναι τελικά καλύτερο ;
Θα πρέπει να τονίσω οτι κυκλοφορούν πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο που μπορώ να πώ οτι επιστημονικά δεν είναι και τόσο έμπιστες . Σίγουρα θα υπάρχουν .
-
Π.χ. εδώ είναι εναντίων της Barf (μην μεταφράζω )
.
=
Εδώ είναι Υπέρ :
==
Και εδώ :
-
Καταλήγοντας ,(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ) θα ήθελα να ξεκινήσω αυτή την συζήτηση , Ποιο θα ήταν το καλύτερο και αν είναι να μαγειρέψεις φαγητό και να σταματήσεις την ξηρά τροφή και να μαγειρεύεις , που μπορώ να βρώ πληροφορίες ..
Με εκτίμηση ..
Κώστας.
n , ή Orijin ;
2. Υπάρχει
Θα ήθελα να ξεκινήσω μια συζήτηση για την διατροφή του σκύλου.
Το ξέρω οτι έχουν γίνει πολλές αναρτήσεις και συζητήσεις στο Θέμα και τις έχω διαβάσει , αλλα θα ήθελα να θέσω κάποια ζητήματα σημαντικά .
1. Οι περισότεροι κτηνίατροι δεν συνιστούν Barf και προτείνουν την ξηρά τροφή .
Πολλοί λένε οτι αυτό γίνεται διότι έτσι έχουν μάθει στη σχολή τους . Ερωτώ λοιπών εγώ !
Τότε τι πάμε στον κτηνίατρο ; Δεν έχουν άποψη ; δεν είναι σημαντική η άποψη τους και η συμβουλή όταν
συστήνουν για τον σκύλο σου μια τροφή π.χ. Royal Canin;
2. Κάποιοι συστήνουν να μην δίνεις ούτε Barf αλλα ούτε ξηρά τροφή , ούτε Κονσέρβα αλλα να μαγειρέυεις κάθε μέρα
με Λαχανικά , Δημητριακά .
-
Τι είναι τελικά καλύτερο ;
Θα πρέπει να τονίσω οτι κυκλοφορούν πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο που μπορώ να πώ οτι επιστημονικά δεν είναι και τόσο έμπιστες . Σίγουρα θα υπάρχουν .
-
Π.χ. εδώ είναι εναντίων της Barf (μην μεταφράζω )
Why the BARF diet is not a good idea for your pet
Biologically Appropriate Raw Feeding, a huge trend online, promotes feeding your pet raw meat. Here's why this is a recipe for disaster
lifestyle.livemint.com
=
Εδώ είναι Υπέρ :
Is BARF Good for Dogs? | Expert Insights and Tips | Petzyo
Is BARF Good for Dogs? Learn the benefits and possible risks of a BARF dog diet for your dog’s well-being. Get expert advice in our guide!
petzyo.com.au
Και εδώ :
Why is Cooked Food Better Than Raw Food? | The Nosh Project
Although there are health benefits to feeding your dog raw foods, total raw food diets may not contain all essential vitamins and minerals for your pet’s health.
thenoshproject.com.au
Καταλήγοντας ,(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ) θα ήθελα να ξεκινήσω αυτή την συζήτηση , Ποιο θα ήταν το καλύτερο και αν είναι να μαγειρέψεις φαγητό και να σταματήσεις την ξηρά τροφή και να μαγειρεύεις , που μπορώ να βρώ πληροφορίες ..
Με εκτίμηση ..
Κώστας.
2. Υπάρχει