τότε ο δικός μου σκύλος είναι πανευτυχής !!! όλο ψόφια είναι χαχαχαΕυτυχισμένος σκύλος είναι ο κουρασμένος σκύλος! Κι όταν η άσκηση δεν καταπονεί και τις αρθρώσεις... Άριστα!
τότε ο δικός μου σκύλος είναι πανευτυχής !!! όλο ψόφια είναι χαχαχαΕυτυχισμένος σκύλος είναι ο κουρασμένος σκύλος! Κι όταν η άσκηση δεν καταπονεί και τις αρθρώσεις... Άριστα!
Και ζηλεύουμε και χαιρόμαστε πολύ ! Νομίζω ότι πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ξυπνήσει ο τσοπανάκος μέσα του και σταματήσει τις βουτιές ... Γειά σου Μπρουνάκο, δελφίνι των ποιμενικών !!!το μπανακι επαναληφθηκε σημερα! σημερα ομως βουτηξα και εγω κανονικα, κολυμπησαμε, μια χαρα! δελφινι ο μικρος! γυρισαμε, του εκανα ενα ντουσακι να φυγει η αρμυρα, εφαγε (η θαλασσα ανοιγει την ορεξη) και τωρα ηρθε εκεινη η γλυκια μεταθαλασσια νυστα...ειναι πεταμενος κατω απο ενα δεντρο και ουτε κουνιεται ο καημενος. κουραστηκε!
5 μερες σε καμπινγκ που θα μου παει, θα μπει !!ICE και στα δικά σας !
Τώρα όμως την πάτησες γιατί θέλουμε φωτογραφίες ...5 μερες σε καμπινγκ που θα μου παει, θα μπει !!
Θα βγαλουμε πολλες...Τώρα όμως την πάτησες γιατί θέλουμε φωτογραφίες ...
Δεν παμε καλα....! Πως το ειπες αυτο Ωρέ Cisse ???? Το εχω γραψει και δεν θυμαμαι?Να φανταστω οτι το πρωτο του μπανιο θα ειναι στο καμπινγκ στην "ελαφονησο" ?
υπάρχει τέτοιο κάμπινγκ!!?? δεν ανοίγεται ένα θέμα να μας ενημερώσετε ??Cisse, εχεις καλη διαισθηση! Στην Ελαφόννησο θα παμε...