To πρόγραμμα μας

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
παιδια εγω το γερμανικο ποιμενικο μου 3,5 μηνων το έχω στην ταρατσα ελευθερο, το πρωι παω δουλεια, επιστρεφω 3 και παμε περιπατο 2,5-3 ωρες καθημερινα, τρεξιμο, το αφηνω ελευθερο,παιζουμε με το μπαλακι, κανουμε μαθηματα βασικης υπακοης και οτι ερθει..το βραδακι οταν παω για υπνο παιζουμε στο δωματιο μου κανενα μισαωρο πριν το βγάλω σπιτι του..ειναι ενταξει πιστευετε??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
παιδια εγω το γερμανικο ποιμενικο μου 3,5 μηνων το έχω στην ταρατσα ελευθερο, το πρωι παω δουλεια, επιστρεφω 3 και παμε περιπατο 2,5-3 ωρες καθημερινα, τρεξιμο, το αφηνω ελευθερο,παιζουμε με το μπαλακι, κανουμε μαθηματα βασικης υπακοης και οτι ερθει..το βραδακι οταν παω για υπνο παιζουμε στο δωματιο μου κανενα μισαωρο πριν το βγάλω σπιτι του..ειναι ενταξει πιστευετε??
Ίσως είναι λίγο παραφορτωμένο πρόγραμμα για 3.5 μηνών κουτάβι. Τι ίσως δηλαδή είναι! Καταπονείς πολύ τα κόκκαλα του που βρίσκονται σε ανάπτυξη με 2.5-3 ώρες τρέξιμο και παίξιμο καθημερινά, πρέπει να αλλάξεις πρόγραμμα και να μην τον κουράζεις τόσο.
Επιπλέον το να ζει στην ταράτσα εσύ το θεωρείς σωστό και ωραίο για τον σκύλο σου;

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Το χωράφι πότε στο οργώνει? (Αστειότητα ίσως όχι τόσο πετυχημένη)

Φιλε μου το πρόγραμμα του είναι πολύ βαρύ για την ηλικία του.
Τέτοιας ηλικίας κουτάβια καλό ειναι να μην τα "τρέχουμε" καθόλου. Οι βόλτες σου να περιοριστούν στην μισή ωρίτσα την φορά και παιχνίδι χωρίς να τον κουράζεις. Θα σου "δείξει" ο σκύλος πόσο πολυ και με τη ένταση μπορεί και θέλει.

Την ταράτσα δεν την σχολιάζω.

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
παιδια αλλοι που έχουν ασχοληθει με τη φυλη μου ελεγαν οτι ειναι και λιγο..τωρα με φοβισατε...οσο για τη ταρατσα, που να το εχω 3,5 μηνων κουταβι??? στο σπιτι το απαγορευει η μανα μου!!!!!!!!!! να το δεσω στην αυλη δεν το θελω, δεμενο σε αλυσιδα, οποτε θεωρω να ειναι σε 70 τετραγωνικα ελευθερο ειναι το καλυτερο!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
παιδια αλλοι που έχουν ασχοληθει με τη φυλη μου ελεγαν οτι ειναι και λιγο..τωρα με φοβισατε...οσο για τη ταρατσα, που να το εχω 3,5 μηνων κουταβι??? στο σπιτι το απαγορευει η μανα μου!!!!!!!!!! να το δεσω στην αυλη δεν το θελω, δεμενο σε αλυσιδα, οποτε θεωρω να ειναι σε 70 τετραγωνικα ελευθερο ειναι το καλυτερο!!!!
Όλοι όσοι σου είπαν κάτι τέτοιο για την δραστηριότητα 3.5 κουταβιού είναι ΑΣΧΕΤΟΙ. Και ναi είμαι απολυτη. 20 με 30 λεπτά η βόλτα και χωρίς πηδήματα και τρελά τρεξίματα! Καταστρέφεις το κουτάβι σου χωρίς λόγο.
Όσο για την ταράτσα, γιατί πήρες σκύλο χωρίς να τον θέλει η μητέρα σου στο σπίτι; Έχεις καταλάβει πόσο σοβαρή ευθύνη είναι η υιοθεσία ενός σκύλου;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
δηλαδη οσοι εχουν σκυλι το εχουν μεσα στο σπιτι τους?? στα σαλονια τους??? εισαι υπερβολικη θεωρω...!!!!!
Δυστυχώς δεν είμαι , μακάρι να ήμουν..Αλλά άδικα μαλλιάζει η γλώσσα μου..

kefakis

Active Member
5 Δεκεμβρίου 2012
31
0
iraklio kritis
δεν αγαπας το σκυλο εσυ περισσοτερο που τον βαζεις στα σεντονια σου απ'οτι οποιοδηποτε που δεν τον βαζει...να εισαι σιγουρη....ασχολουμαι πολλες ωρες, τον λατρευω, και εχω 100% την συνειδηση μου καθαρη...το 80% οσοι εχουν σκυλια τα εχουν δεμενα σε 1 μετρο αλυσιδα, πραγμα που το καταδικαζω..οποτε πιστευω οτι το σκυλι εχει καλυτερη ζωη οταν ειναι ελευθερο και οχι περιορισμενο!

kepitu

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2013
69
0
Πτολεμαϊδα
Απο την στγμή που έχεις αυλή γιατι δεν ορίζεις ένα χώρο για τον σκύλο σου?
Ένα χώρο ίσως περιφραγμένο , άνετο με το σπιτάκι του και τα όλα του.

Θα ειναι η φωλία του, θα είναι ήρεμος έκει με τα παιχνίδια του και τον αμολάς όταν είσαι παρόν, να τον προσέχεις να τον βολτάρεις να παιζεις κτλ κτλ.

Το κακό με την ταράτσα είναι οτι είναι τελειώς αποκομμένος απο το κόσμο και απομονωμένος.

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
7.00 εγερτηριο
7.30 πρωινό βαρβατο
7.31 - 9.00 πρωινά δαγκωματα ενώ προσπαθώ να πιω καφέ
9.00 - 10.00 πρωινή βόλτα
13.00 μεσημεριανό
14.00 - 17.00 siesta στο χαλί
17.00 - 18.00 βόλτα και παιχνίδι
18.00 φαγητό
18.30 - 22.00 τηλεόραση - χουζουρι - τρεχα να σε πιάσω - δοκιμή γεύσης παπούτσιων και εσωρούχων
22.00 νανι στο playroom

Ενδιάμεσα πολλές έξοδοι για τουαλέτα

Sent from my iPhone using my iPhone

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
δεν αγαπας το σκυλο εσυ περισσοτερο που τον βαζεις στα σεντονια σου απ'οτι οποιοδηποτε που δεν τον βαζει...να εισαι σιγουρη....ασχολουμαι πολλες ωρες, τον λατρευω, και εχω 100% την συνειδηση μου καθαρη...το 80% οσοι εχουν σκυλια τα εχουν δεμενα σε 1 μετρο αλυσιδα, πραγμα που το καταδικαζω..οποτε πιστευω οτι το σκυλι εχει καλυτερη ζωη οταν ειναι ελευθερο και οχι περιορισμενο!
Άκουσε να δεις φίλε μου. Εσύ ζήτησες συμβουλές για τον σκύλο σου όχι εγώ. Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός τον αγαπάει περισσότερο. Έλα να μου πεις σε δύο χρόνια που θα τον έχεις ξεχασμένο στην ταράτσα πόσο ασχολείσαι μαζί του, όχι τώρα που είναι καινούριο απόκτημα...
Λάβε υπόψη σου ότι σου είπαμε για τις ώρες που τον γυμνάζεις τουλάχιστον.

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
kefanis Είναι πάρα πολλές ώρες δεν χρειάζεται τόσο κανα 30 λεπτο το πολύ.Τα κουταβάκια πρέπει να κάνουν νανι να μεγαλώσουν

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
αν έχεις κήπο ..! βάλτο εκεί... ! αν δεν έχεις γιατί δεν τ βάζεις στο δωμάτιο σου όσο θα λείπεις... ? πάρε και ένα κρειτ αν φοβάσαι τις ζημίες.! αν δεν τ ήθελαν οι δικοί σου τότε γιατί τ πήρατε? και κάτι τελευταίο... αν τ έχεις στο δωμάτιο σου θα συνηθίσουν οι δικοί σου την ιδέα του σκύλου στο σπίτι και δεν θα έχεις πρόβλημα... αααα και καλησπέρα....

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
3,5 μηνών κουτάβι στην ταράτσα με το ψοφόκρυο??? απαράδεκτο.:mad:

Είναι εγκληματικό και απάνθρωπο να το έχεις στην ταράτσα!
Επίσης απαγορεύεται απ τον νόμο!
Αν δεν μπορείς να το έχεις μέσα στο σπίτι τουλάχιστον βάλτο στον κήπο και έχε του και ένα σπιτάκι ώστε να προστατεύεται απ' τις καιρικές συνθήκες!!!

Άμα δεν ήθελε η μάνα σου σκύλο μέσα στο σπίτι ας μην έπαιρνες καθόλου.
Τι εγωισμός είναι αυτός πια.

Επίσης το πρόγραμμα που του έχεις είναι τραγικά υπερβολικό για την ηλικία του..

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι που με "τρώει" μια και πέτυχα το θέμα;
Θα ρωτήσω.
Εγώ λόγω δουλειάς, δεν έχω καθόλου πρόγραμμα. Μα καθόλου λέμε.
Μια βόλτα πρωινή μισάωρη, και άλλη μία το απόγευμα μαζί με μπαλάκι τις έχουμε στάνταρ. Από κει και πέρα ότι προκύψει. Οι ώρες όμως.... άσχετες τελείως! Από τις 05:00 μέχρι τις 10:00 - 11:00 η πρωινή μας και από 17:00 - 01:00 η βραδυνη μας.
Ποσό κακό είναι αυτό για το σκυλί μου;
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι που με "τρώει" μια και πέτυχα το θέμα;
Θα ρωτήσω.
Εγώ λόγω δουλειάς, δεν έχω καθόλου πρόγραμμα. Μα καθόλου λέμε.
Μια βόλτα πρωινή μισάωρη, και άλλη μία το απόγευμα μαζί με μπαλάκι τις έχουμε στάνταρ. Από κει και πέρα ότι προκύψει. Οι ώρες όμως.... άσχετες τελείως! Από τις 05:00 μέχρι τις 10:00 - 11:00 η πρωινή μας και από 17:00 - 01:00 η βραδυνη μας.
Ποσό κακό είναι αυτό για το σκυλί μου;
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Εγώ νομίζω ότι εφόσον ο σκύλος σου έχει την καθημερινή του εκτόνωση δεν το ενδιαφέρει καθόλου αν υπάρχει σταθερό πρόγραμμα ή όχι. Όπως μάθουν είναι. Εμένα που έχουν σταθερό πρόγραμμα τις ώρες που θα βγούν αδημονούν, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κακό για τον σκύλο σου.

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Και εμείς δεν έχουμε στάνταρ ωράριο. Με κανένα από τα σκυλιά μας δεν είχαμε. Όπως είπε και η Κυβέλη, δεν νομίζω να είναι πρόβλημα.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Εγώ πάλι νομίζω πως είναι καλό για το σκυλί και τον χαρακτήρα του, αλλά και για την σχέση του μαζί σου, ένα πρόγραμμα. Αλλά θέλω να πιστεύω πως ίσως να μην είναι και τόσο κακό αυτό που κάνω εγώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi