To πρόγραμμα μας

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Έτσι μιας κι κάθομαι θα ήθελα να μιλήσω μαζί σας για το πρόγραμμά μας κι για την ζωή γενικότερα του Prince...

Όπως ξέρετε ο Prince είναι ένα κόκερ σπάνιελ 8 μηνών, αρσενικό (μην το μπερδέψετε κι εσείς γιατί όλοι μου λένε "Μα καλά σε αρσενικό έδωσες αυτό το όνομα;;"-τι να πω!!!)
Θα ξεκινήσω με το όταν έχω σχολή όπου έχω ξαναπεί ότι βγαίνουμε κατα τις 7.00 για 20 λεπτά, μετά τον αφήνω στο crate (επιτέλους το αγαπήσαμε κι δεν κλαίμε) γιατί κάνει ζημειές, για 4 ώρες περίπου...όταν γυρίσω θα τον βγάλω απ΄το crate κι θα παίξουμε λίγο(κανα 15λεπτο) τα δύο μας, μετά θα μείνει στο δωμάτιο μέχρι να φάω εγώ κι να τον ξαναβγάλω κατά τις 2 για να κάνει απλά την ανάγκη του...Αν δεν ξαναφύγω για την σχολή κάνω εργασίες οπότε μένει πάλι στο δωμάτιο μόνος του...το βράδυ,κατα τις 7-8 θα βγούμε για μία ώρα το λιγότερο όπου θα παίξει πολύ κι θα γυρίσουμε σπίτι όπου κι κοιμάται είτε βγω εγώ είτε είμαι εκεί κι όλο το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλιά...

Τώρα που δεν έχω σχολή βγαίνουμε 2 φορές γιατί δεν αντέχω να σηκωθώ νωρίς, βγαίνουμε το πρωί κατα τις 10 για μία ώρα περπάτημα κι αν έχουμε το γηπεδάκι μπαίνουμε κι παίζουμε κι το βράδυ στισ 7-8 για μία-δύο ώρες όπoυ παίζουμε συνήθως με τα άλλα σκυλιά...όλες τις υπόλοιπες ώρες θα είναι στο δωμάτιο κι κάθε τόσο πηγαίνω κι πάιζω μαζί του για κανα 15λεπτο...

Απ' ότι καταλαβαίνετε είναι μόνο μέσα στο δωμάτιο μου, δεν βγαίνει στο υπόλοιπο σπίτι γιατί έτσι τον έμαθα από την αρχή που τον έφερα για να μην έχω πρόβλημα με την μητέρα μου που δεν τον ήθελε... Του χω όμως πολλά παιχνίδια κι kong ν'ασχολειται που του τα γεμίζω συνέχεια...

Που θέλω να καταλήξω...πιστεύετε ότι το σκυλί μου είναι δυστυχισμένο από την ζωή του κι απ' το γεγονός ότι είναι μόνο στο δωμάτιο μου;;;

Τον αγαπάω πάρα πολύ κι του το δείχνω όσο μπορώ κι ασχολούμαι όσο περισσότερο μπορώ μαζί του κι προσπαθω να μην του λείπει τίποτα...

Για παράδειγμα σήμερα που λόγω της βροχής (την οποία παρεπιπτόντως λάτρευα κι απ' όταν απέκτησα σκύλο την συχαίνομαι) βγήκαμε για πολύ λίγο 2 φορές (κι τις δύο γίναμε μούσκεμα) νιώθω τηψεις ότι κι καλά είναι λυπημένος κι απογοητευμένος!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Eγώ νομίζω ότι ο σκύλος σου έχει άφθονη εκτόνωση, και τις μέρες που έχεις σχολή και τις υπόλοιπες.
Πιστεύω ότι όταν ο σκύλος έχει την εκτόνωση που χρειάζεται τις υπόλοιπες ώρες τρώει και κοιμάται και είναι ευτυχισμένος. Άλλωστε σκέψου ότι μπορεί να ζούσεις σε μια γκαρσονιέρα με ένα δωμάτιο, το ίδιο θα ήταν.
Μια χαρά ευτυχισμένος είναι ο Prince, ξεκόλλα!
Kι εμένα σήμερα που βγήκαν αργά γιατί έριχνε καρεκλοπόδαρα με κοιτούσαν θλιμμένα :)

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Απλά το χριστούγεννα που χαμε επισκέψεις όλοι είχαν στην αρχή μια τάσh να λένε "ΑΑΑΑ φυλακισμένο το έχεις το ταλαίπωρο..." λέξεις που κι μου ακούγονται άσχημες κι με στεναχωρούν...μετά που με ρωτούσαν πόσο τον βγάζω κι τι τροφή του δίνω μου λέγανε "αααα τον φροντίζεις πολύ καλα!!!"...
Κι άρχισα να σκέφτομαι μήπως έχουν δικιο...;;;!!!
Μακάρι να είναι όπως τα λες Kyveli...ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μια χαρά πρόγραμμα!
Μια χαρά διαχείριση!
Μια χαρά όρια!
Μια χαρά εκτόνωση!

Αν του προσφέρεις ένα τέτοιο πρόγραμμα μη σκας για τις μέρες που βρέχει!Σιγά τα ωα!

Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθώ και εγώ!Και μένα ο σκύλος τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στο δωμάτιο μου!Δεν έχω crate βέβαια πλέον!Εγώ ακολουθώ λίγο πιο άστατο ωράριο από σένα!Ωστόσο ποιοτική εκτόνωση!Επίσης δεν έχω πρόβλημα με την βροχή!Σου συνιστώ να γίνεις και εσύ αναίσθητη όπως και 'γω!
Τράβα το αδιάβροχο από πάνω σου, πάρε και μια πετσέτα και σκάλωσε την έξω από το σπίτι!Όταν τελειώσετε, πέρνα τον με την πετσέτα, μπείτε σπίτι, τουαλέτα κατευθείαν, σκούπισμα και μετά κατευθείαν crate!Θα έχεις στρωμένη μια 2η πετσέτα μέσα στο crate πάνω από το στρωματάκι του και θα τον βάλεις εκεί μέσα μέχρι να στεγνώσει και να τραβήξει η πετσέτα ότι υγρασία έχει το τρίχωμα του!Μετά, πριν τον βάλει να φάει τον πας στην τουαλέτα και με ένα wettex εμποτισμένο με μηλόξιδο τον περνάς και τέλος!Τρώει και άιντε στο δωμάτιο ξανά για νάνι!

Μην σκέφτεσαι πολύ και μην αγχώνεσαι για το πως είναι μέσα στο σπίτι!Αν έξω περνάτε ποιοτικά τότε δεν θα τον πειράξει κάποιες μέρες που δεν θα εκτονωθεί όσο χρειάζεται!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Απλά το χριστούγεννα που χαμε επισκέψεις όλοι είχαν στην αρχή μια τάσh να λένε "ΑΑΑΑ φυλακισμένο το έχεις το ταλαίπωρο..." λέξεις που κι μου ακούγονται άσχημες κι με στεναχωρούν...μετά που με ρωτούσαν πόσο τον βγάζω κι τι τροφή του δίνω μου λέγανε "αααα τον φροντίζεις πολύ καλα!!!"...
Κι άρχισα να σκέφτομαι μήπως έχουν δικιο...;;;!!!
Μακάρι να είναι όπως τα λες Kyveli...ευχαριστώ για την απάντηση σου!!!
Ασε τον κόσμο να λέει!
Ο σκύλος ζει στον χώρο που περνάς τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου όταν είσαι σπίτι. Επιπλέον τον εκτονώνεις όπως ακριβώς πρέπει...ο κόσμος έχει άποψη για όλα όπως πάντα :p

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθώ και εγώ!Και μένα ο σκύλος τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι στο δωμάτιο μου!Δεν έχω crate βέβαια πλέον!Εγώ ακολουθώ λίγο πιο άστατο ωράριο από σένα!Ωστόσο ποιοτική εκτόνωση!Επίσης δεν έχω πρόβλημα με την βροχή!Σου συνιστώ να γίνεις και εσύ αναίσθητη όπως και 'γω!
Τράβα το αδιάβροχο από πάνω σου, πάρε και μια πετσέτα και σκάλωσε την έξω από το σπίτι!Όταν τελειώσετε, πέρνα τον με την πετσέτα, μπείτε σπίτι, τουαλέτα κατευθείαν, σκούπισμα και μετά κατευθείαν crate!Θα έχεις στρωμένη μια 2η πετσέτα μέσα στο crate πάνω από το στρωματάκι του και θα τον βάλεις εκεί μέσα μέχρι να στεγνώσει και να τραβήξει η πετσέτα ότι υγρασία έχει το τρίχωμα του!Μετά, πριν τον βάλει να φάει τον πας στην τουαλέτα και με ένα wettex εμποτισμένο με μηλόξιδο τον περνάς και τέλος!Τρώει και άιντε στο δωμάτιο ξανά για νάνι!
Να σου πω εχω εξοπλιστεί μ' ενα τεράστιο αδιάβροχο για μένα κι έχω πάρει κι γι' αυτόν, μόνο που μεγάλωσε απ όταν του το πηρα κι καλύπτει μόνο την πλάτη... κι όταν γυρνάμε πέμε στο μπάνιο κατευθείαν μπαίνει μόνος του μέσα στην μπανιέρα με το που του βγάλω το λουρι ,βρέχουμε λίγο μόνο τα πατουσάκια του γιατί εχουν πάντα μπόλικο χώμα κι μετά τον στεγνώνω με το πιστολάκι (που του αρέσει κιόλας)...κι μετά στο δωμάτιο για χτένισμα... Δεν έχω πρόβλημα να τα κάνω όλα αυτά κι δε με νοιάζει να κάτσο κι 3 ώρες έξω στη βροχή για τον Prince αλλά φοβάμαι γι' αυτόν...δεν θα κρυώσει που γίνεται μούσκεμα;;; κάνει δηλαδή;;;

Last edited by a moderator:

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
γενικα που τραβατε
Ειναι κοκερίνος...το τρίχωμά του θελει πολυ περιποίηση...φαντασου τον χτενίζω κάθε μέρα κι κατάφερε να μου κάνει πίσω απ το αυτι του μία τζίβα κι πρεπει να τον παω σε επαγγελματία...που να μην τον χτένιζα κιόλας κάθε μερα!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ειναι κοκερίνος...το τρίχωμά του θελει πολυ περιποίηση...φαντασου τον χτενίζω κάθε μέρα κι κατάφερε να μου κάνει πίσω απ το αυτι του μία τζίβα κι πρεπει να τον παω σε επαγγελματία...που να μην τον χτένιζα κιόλας κάθε μερα!!!
Αχαχαχαααα μ'αρέσει που του απαντάς σοβαρά!!!!! Από κόμικ παιδάκι μου έχει βγει ο άνθρωπος, superman δεν σου λέει τίποτα;;;

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Prince Luna τι αγχωνεσαι κοπελα μου αφου μια χαρα ζωουλα εχει :D Κι εγω μονο στο δωματιο την εχω μαζι μου και φυσικα καθε απογευμα 2μισι με 3 ωρες παιχνιδι με αλλα σκυλια. Παιδια εχω μια απορια ομως. Σημερα εβρεχε και βγηκαμε την συνηθισμενη μας απογευματινη βολτα για παιχνιδι μονο που σημερα κρατησε 40 λεπτα λογο αρκετης βροχης. Σκεφτομαι εγω τωρα..το κοριτσακι μου που δεν εχει μακρυ τριχωμα μηπως χρειαζετε ενα διαβροχο?? Ή ειναι too much για μεγαλοσωμο??

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Prince Luna τι αγχωνεσαι κοπελα μου αφου μια χαρα ζωουλα εχει :D Κι εγω μονο στο δωματιο την εχω μαζι μου και φυσικα καθε απογευμα 2μισι με 3 ωρες παιχνιδι με αλλα σκυλια. Παιδια εχω μια απορια ομως. Σημερα εβρεχε και βγηκαμε την συνηθισμενη μας απογευματινη βολτα για παιχνιδι μονο που σημερα κρατησε 40 λεπτα λογο αρκετης βροχης. Σκεφτομαι εγω τωρα..το κοριτσακι μου που δεν εχει μακρυ τριχωμα μηπως χρειαζετε ενα διαβροχο?? Ή ειναι too much για μεγαλοσωμο??
Για μένα μπορεί οπτικά να είναι υπερβολικό, οι φίλοι μου να λενε "Νταξει το παρατράβηξες..." κι ο κόσμος που μας βλέπει στο δρόμο να λεει "Τι του χει βαλει η τρελή..."... αλλά όταν βρέχει τόσο πολύ όπως χθες γιατί να μην το προστατεύσεις λίγο;;; δε σου λεω με την παραμικρή ψιχάλα να του βάζεις κάτι...

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Για αυτό εμάς μας αρέσει η βροχή.... Διπλό τρίχωμα... ;-)
Και καρέκλες να ρίχνει, ένα σκούπισμα με πετσέτα και τέλος....

Σε καταλαβαίνω πάντως τι τραβάς, γιατί όταν βγαίνει η κοπέλα μου με το Westie στη βροχή, μετά έχει ολόκληρη διαδικασία... :)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Για μένα μπορεί οπτικά να είναι υπερβολικό, οι φίλοι μου να λενε "Νταξει το παρατράβηξες..." κι ο κόσμος που μας βλέπει στο δρόμο να λεει "Τι του χει βαλει η τρελή..."... αλλά όταν βρέχει τόσο πολύ όπως χθες γιατί να μην το προστατεύσεις λίγο;;; δε σου λεω με την παραμικρή ψιχάλα να του βάζεις κάτι...
Παντως δεν ειναι οτι παθαινει κατι απλα πχ το μπολακι με το νερο της το εχω στο μπαλκονακι του υπνοδωματιου και της ανοιγω απο εκει οταν θελει να πιει (παει και καθεται στην μπαλκονοπορτα) γιατι γεμιζει παντου νερα. Τωρα τα πρωινα που της ανοιγω να πιει με το που βγαινει στο μπαλκονι τρεμει... εχει κοντο τριχωμα αλλα δεν ειναι υπερβολικη η κυρια? :p Οταν ομως ειναι να παει για παιχνιδι μια χαρα ειναι χωρις να τρεμει απο το κρυο χαχα!! Νταξει κι εμενα μου φαινετε πολυ να παρω σε 30 κιλα σκυλο αδιαβροχο αλλα αν ειναι να της κανει καλο θα το σκεφτω να παρω. Νταξει ας νομιζουν οι αλλοι οτι ηθελα μικροσωμο σκυλο για να το ντυνω και βγαζω το αχτι μου στην Ηβη χαχαχα :p

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Παντως δεν ειναι οτι παθαινει κατι απλα πχ το μπολακι με το νερο της το εχω στο μπαλκονακι του υπνοδωματιου και της ανοιγω απο εκει οταν θελει να πιει (παει και καθεται στην μπαλκονοπορτα) γιατι γεμιζει παντου νερα. Τωρα τα πρωινα που της ανοιγω να πιει με το που βγαινει στο μπαλκονι τρεμει... εχει κοντο τριχωμα αλλα δεν ειναι υπερβολικη η κυρια? :p Οταν ομως ειναι να παει για παιχνιδι μια χαρα ειναι χωρις να τρεμει απο το κρυο χαχα!! Νταξει κι εμενα μου φαινετε πολυ να παρω σε 30 κιλα σκυλο αδιαβροχο αλλα αν ειναι να της κανει καλο θα το σκεφτω να παρω. Νταξει ας νομιζουν οι αλλοι οτι ηθελα μικροσωμο σκυλο για να το ντυνω και βγαζω το αχτι μου στην Ηβη χαχαχα :p
Μετέφερε το στην τουαλέτα το μπολ!
Και εγώ εκεί το έχω!Εκεί τρώει και πίνει!
Πίνει νερό, στάζει μέσα στην τουαλέτα, ένα πέρασμα με σφουγγαρίστρα και τέλος!

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Μετέφερε το στην τουαλέτα το μπολ!
Και εγώ εκεί το έχω!Εκεί τρώει και πίνει!
Πίνει νερό, στάζει μέσα στην τουαλέτα, ένα πέρασμα με σφουγγαρίστρα και τέλος!
Εμένα κι πάλι είναι στο δωμάτιο το νεράκι του απλά το χω πάνω σ' ένα πατάκι πα΄νω κι όταν σηκώνει τη μουσούδα του τα πιο πολλά πέφτουν εκεί..!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi