Theogoniakennel καλωσόρισμα (και φαινόμενο πλαστών pedigree)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Μιας και δεν σε καλωσόρισα επισήμως είπα να το κάνω...
Νίκο καλώς ήρθες στο Dogforum! :p

Και αφού αυτές τις μέρες έχεις καιρό δεν μας φτιάχνεις και ένα άρθρο με tips & tricks σχετικά με την σωστη παρουσίαση εκθεσιακών σκύλων; ;)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, μωρέ, έγινε η μεγάλη εισβολή των απανταχού Nederlandstaligen, niet waar? :D:D:D:D:D Και οι αποδέλοιποι vinden het gebruik van Nederlands op een Griekse openbaar forum heel erg!! lol

Πώς βρεθήκες καλέ Νίκο στη Νότια Αφρική με τους Boers και τους λοιπούς Afrikaners? Λόγω καμιάς σκυλοέκθεσης?

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, και δυστυχώς γνωστός Φλαμανδός πολιτικός με όλα τα αρνητικά που συνεπάγεται το φρικτόν αυτό λάθος. Μέναμε στο Leuven και δούλευα στο εκεί πανεπιστήμιο. Την ευλογημένη μέρα που βγήκε το άγιο διαζύγιο έβγαλα τους φίλους μου για μέγα τσιμπούσι σε γνωστό λιβανέζικο εστιατόριο της Νέας Ορλεάνης...:D:D:D Το ποσοστό διαζυγίου στην οικογένειά του είναι 75% και σήμερα μάλιστα στο Μίσιγκαν πάω να δω την εναπομείνασα παθούσα που αποφάσισε να παντρευτεί τον αδερφό του και προβλέπεται να μου σούρνει τα των πολιτικών τους κι εγώ να ευλογώ το σύμπαν και τα καλαμπόκια.:p:p:D:D:D

Νίκο, πώς είναι τα κυνολογικά στη Νότια Αφρική?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ναι, και δυστυχώς γνωστός Φλαμανδός πολιτικός με όλα τα αρνητικά που συνεπάγεται το φρικτόν αυτό λάθος. Μέναμε στο Leuven και δούλευα στο εκεί πανεπιστήμιο. Την ευλογημένη μέρα που βγήκε το άγιο διαζύγιο έβγαλα τους φίλους μου για μέγα τσιμπούσι σε γνωστό λιβανέζικο εστιατόριο της Νέας Ορλεάνης...:D:D:D Το ποσοστό διαζυγίου στην οικογένειά του είναι 75% και σήμερα μάλιστα στο Μίσιγκαν πάω να δω την εναπομείνασα παθούσα που αποφάσισε να παντρευτεί τον αδερφό του και προβλέπεται να μου σούρνει τα των πολιτικών τους κι εγώ να ευλογώ το σύμπαν και τα καλαμπόκια.:p:p:D:D:D

Νίκο, πώς είναι τα κυνολογικά στη Νότια Αφρική?
Off topic:Sara τρελένομαι να διαβάζω τα ποστς σου!! Ο τρόπος που γράφεις είναι άπαιχτος!!! :) :) :)