THEODOROF

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ,ΕΙΜΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ Η ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ,ΕΙΜΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ FORUM.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΥΛΟ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ Η ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ
δηλαδη η μονη σου εννοια ειναι η τιμη?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βάλε στο youtube puppymills να δεις από που έρχονται τα σκυλιά του γνωστού σου...για τα χαρτιά ξέχνα τα...και να σου φέρει αληθινά δεν θα είναι...:(

Ψάξ το!!!!Είναι σημαντικό!:)

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ.ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ Η ΞΕΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΑ?

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ:ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ? π.χ foibos?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πάνω δεξιά έχει τα τελευταία post που δημισιεύονται!
Εκει μπορείς να δεις αν κάποις σο έχει απαντήσει!

Σχετικά με τους κετροφείς μπορείς να δεις τους Έλληνες κι αν θεωρείς ότι δεν σε καλυπτουν μπορείς να ψάξεις για εξωτερικό!
Πάρε τηλέφωνο στον ΚΟΕ να σου δώσει λίστα με εκτροφείς!

Μην γράφεις με κεφαλάια!Είναι πιο εύκολο να διαβστούν τα μικρά!

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
ok foibo,ειδα το σημειο που λεει για 28 unread posts αλλά το ανοίγω και βγαζει μια λιστα με πολλά θέματα.Π ως θα καταλαβω ποια ειναι αυτά που δεν εχω διαβασει?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όλα όσα είναι εκει δεν τα έχεις διαβάσει!
Ένα ένα που θα διαβάζεις, θα εξαφανίζεται απο αυτή τη λιστα!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Παρε τηλ τον Κοε η τον ομιλο γερμανικων ποιμενικων Ελλαδος να σου δωσουν καποια λιστα Ελληνων εκτροφεων.
Η γνωμη μου ειναι να παρεις απο Ελληνα εκτροφεα για να εχεις και επαφη με αυτον μετα την αποκτηση του.

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΜΕ

Γειά σε όλους,εχω διαβάσει κάποια πράγματα που έχετε γραψει οι περισσότεροι απο εσάς.Καποιους σας θαυμάζω για τισ γνώσεις σας στο αντικείμενο.Δεν εχω ακομη σκύλο αλλά σκεφτομαι να πάρω Γερμανικό Ποιμενικό.Ξέρετε τι τιμές παίζουν απο εκτροφείς?

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
Ξέρεις τι σκέφτομαι greedy?Tη μεταφορά του με αεροπλάνο,ποιος θα το ελέγξει,μου φαίνεται πολύπλοκο.

THEODOROF

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
152
0
ΠΑΤΡΑ
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ-ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕΜΕ

Γειά σε όλους,εχω διαβάσει κάποια πράγματα που έχετε γραψει οι περισσότεροι απο εσάς.Καποιους σας θαυμάζω για τισ γνώσεις σας στο αντικείμενο.Δεν εχω ακομη σκύλο αλλά σκεφτομαι να πάρω Γερμανικό Ποιμενικό.Ξέρετε τι τιμές παίζουν απο εκτροφείς?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Τι απόδοση δίνει για πιθανότητες τρίτου στη σειρά!

(ορισμένες φορές ο Admin - ή οι κρυφοί Mods - έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ!)