οχι κιμωνα η γνωση κοποις κτωνται..
αλλωστε δεν ειμαι ικανος να σου κανω μαθημα....
παραθετω ενα λινκ να διαβασεις....
αν ψαξεις μεσα θα βρεις και στοιχεια που συνδεουν τον μολοσσο ης ηπειρου... οπως λεγεται σημερα η φυλη .... με την χρονολογια του 500 πχ.... αλλα και φυικα με την περιοχη περι αλβανικων βασιλεων...
στρωσου διαβασε κρινε... κι ελα να μας πεις την θεση σου...
http://www.cynopedia.com
Πέτρο σε σενα και σε σας (κάποιους ,,του ύφου σου)ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.....Πίστεψε με, πάλι το κάνεις προσωπικό με αυτό που λες, ελα να ''μας πεις την θεση σου''...Εσύ με το link που παρέθεσες είναι αυτά που διδάχθηκες στο γυμνάσιο ε?? και όχι copy-paste???? Nα μιλήσω για το ποιος είναι γραφικός ? Πετράκο???.......Tεσπα...Εγώ απλά είπα ότι μεταφέρω αυτούσιο το βιβλίο χωρίς καμία προσωπική παρεμβολή,,,,Και εσύ το κάνεις προσωπική κόντρα, πετώντας, με copy-paste, που εσύ σνομπάρεις , λέγοντας μου στρώσου και διάβασε!! Μα σκοπός του θέματος είναι να ενημερωθώ εγώ??? Πετράν???? Σκοπός του θέματος είναι ποιος?? Να μας μάθεις ή να μου την πεις???
Η να μοιραστείς τις γνώσεις σου μαζί μας και να αντικρούσεις τα όσα λάθη υποστηρίζεις ότι γράφει το βιβλίο που απλά μοιράζομαι μαζί σας..
????? Στο είπα τρεις φορές ήδη..ΤΟ κάνεις χωρίς λόγο προσωπικό.....Αντίκρουσε αυτά που γράφω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ με πηγές συγκεκριμένες και όχι με online cynopedia...Εκτός και αν αυτά δίδασκαν στο γυμνάσιο στα ΄80ς...Mα καλά..Κάνεις copy-paste και πιο πριν έχεις κατηγορίσει μια γενιά (των 30 ετών δηλαδή) ότι μάθαμε με copy-paste???????? ..........Eγώ, απλά αγόρασα ένα βιβλίο να ενημερωθώ για την φυλή και σιγά σιγά ολοένα και το προχωράω, κάνε και εσύ το ίδιο για να αντικρούσεις τον συγγραφέα και όλη αυτή την ομάδα,,,ΔΕΝ είμαι εγώ αυτός που τα δημοσιεύει αυτά......Μην πετας σκόρπια links,,,Ξεκίνα και πάρε θέση και μην ανυσηχείς, αργά η γρήγορα ΚΑΙ η αλήθεια θα αποδωθεί και θα φανεί τι είναι σωστό και τί λάθος...Αυτά είναι τα μόνα που δεν αποκρύπτοναι από αυτόν που θέλει να ψάξει και να μάθει....
.Mίλησες ότι θα μας κάνεις μάθημα ιστορίας....Ξεκίνα την παράδοση και μην πετάς links έτσι με copy-paste,,,,,Παράδοση μαθήματος είναι αυτο???