testing the puppy

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ντένη, ο εκπαιδευτής ίσως να διαλέγει τα δικά του ζώα. :lol:
Πέραν της πλάκας, σου φέρνουν ένα αδέσποτο για το οποίο δεν γνωρίζεις τίποτα, το οποίο πάει για υιοθεσία. Δεν πρέπει να δεις τι ρόλο βαράει; Αν και κατά τη γνώμη μου γρήγορα βλέπεις τι παίζει και χωρίς τα τεστ και τα τεστ δε μου έχουν πει ποτέ κάτι κανούριο, οπότε κατόπιν 2ης σκέψης σου δίνω ένα δίκιο. :roll:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kάνε και μία τρίτη ... ΑΠΟ ΠΟΥ τα διαλέγει τα ζώα ο εκπαιδευτής?

Για αδέσποτο, είναι άκυρο το τέστ.
Οι περιβαλλοντικοί παράοντες αλλά και το γενετικό υπόβαθρο είναι χάος.

Επίσης, οι μετέπειτα περιβαλλοντικοί παράγοντες, ΕΙΔΙΚΑ ένα ημίαιμο, το επηρεάζουν πάρα πολύ.

Καλύτερα τέστ ιδιοκτήτη (του πιέζουμε την μύτη κλπ χαχαχα :D )

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Να αρχίσουμε από την αρχή τα τεστ αυτά γίνονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες και σε συγκεκριμένη ηλικία και δείχνουν πάρα πολλά.

Για τα αδέσποντα υπάρχουν άλλα τεστ τα οποία μπορούν να γίνουν και δείχνουν και αυτά πάρα πολλά. Κυρίως που μπορεί να τοποθετηθεί ένας σκύλος.

Πρόσφατα με κάλεσε ένας φίλος να διαλέξω ένα σκυλί από την γέννα του, να σημειώσω εδώ ότι κάποιος άλλος εκπαιδευτής είχε διαλέξει κουτάβι από την γέννα του έτσι όπως λέει ο denis, εγώ διάλεξα κάνοντας συγκεκριμένα τεστ, ο πρώτος του το επέστρεψε αυτό που διάλεξα εγώ εξελίχθηκε στο καλύτερο της γέννας. :D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eγώ ΠΩΣ είπα ότι διαλέγεις ?????? :roll:

Σε τί περιβάλλον είναι τα άλλα αδέρφια ???????

Πώς λέτε ότι είναι το καλύτερο της γέννας, με τί κριτήρια ???????

Ελα τώωωωρα .... 8)

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Το τεστ γίνετε την 8η εβδομάδα της ζωής τους τα κουτάβια είναι υποτίθετε με την μάνα μέχρι τότε. Το τεστ γίνετε για το καθένα χωριστά και σε άγνωστο μέρος. Το τεστ σου δίνει ένα προσδιορισμό για το πως θα εξελιχθει το κουτάβι από εκεί και πέρα ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που θα το βοηθήσει να εξελιχθεί ή όχι.

Στα μεγαλύτερα σκυλιά που συνήθως πάνε για υιοθεσία μέσω σωματίων, τα αφήνουμε τουλάχιστον 15 μέρες να προσαρμοστούν και μετά γίνετε το τεστ και αυτό μας δίνει μια ιδέα για τον χαρακτήρα του σκύλου και που πρέπει να τοποθετηθεί.

Δίνω μεγάλη σημασία στα τεστ χωρίς να λέω ότι είναι αλάθητα άλλωστε τι είναι μωρέ denis;;;

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Δεν έχω ξεχάσει την υπόσχεσή μου να αναπτύξω το θέμα και θα το κάνω σύντομα απλά με 3 σκυλιά στο σπίτι πλέον προσπαθώ να προσαρμοστώ... σύντομα όμως.... :wink:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
είναι στα άμεσα σχέδια ψάχνω άσπρο μπλουζάκι για να φαίνονται καλύτερα τα μωρά μου... :lol: :lol: :wink:

Υ.Γ. Είμαι ξετρελαμένη με την μικρή!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog