Taro (Chow Chow)

Sodas

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
73
0
36
Kalamaria thessaloniki
andronikosbatteries.blogspot.com
Ηρθε λοιπον ο μαγκας μου.Και μας εχει παρει τα μυαλα... για την ηλικια του 2,5 μηνων ειναι παρα πολυ εξυπνος και καθολου κλαψιαρης....ησυχος και ταυτοχρονα παιχνιδιαρης... αν και τον εχω μονο 3 μερουλες, εμαθε να κανει εξω την αναγκη του και να καθεται στο κλουβακι του.... για λιχουδιες τον εδεινα λουκανικακι σε μικρα κομματακια... αλλα σημερα το πρωι δοκιμασα λιγο (Κασεριι η τυρι) οπως θελετε πειτετο... και ξετρελαθηκε... κανει? να συνεχισω να του δινω?_φωτογραφία(2)..jpg_φωτογραφία.JPG_..jpg_φωτογραφία..jpg
Συντομα και αλλες φωτογραφιες απο τον Μικρο Μου TARO

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Να σου ζήσει.
Λιχουδιές γιατί του δίνεις; Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ακόμη. Μπορεί να μάθει έτσι, να μην θέλει καθόλου την τροφή του. Προσπάθησε να τις αποφύγεις.
Προς το παρόν, τα παιχνίδια και η επαφή μαζί σου είναι η καλύτερη λιχουδιά για το σκυλάκι σου, στην προσπάθεια να χτίσεις μια σωστή σχέση μαζί του.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το θέμα μεταφέρθηκε στο Νέο Μέλος.
Η ενότητα Τα σκυλιά μας είναι για παρουσιάσεις σκύλων που γίνονται κατ'αυτόν τον τρόπο:
Οδηγίες

kat

Active Member
21 Μαρτίου 2010
26
0
Λυθροδόντας , Κύπρος
Να τον χαίρεσε και να τον προσέχεις. Είναι απίστευτα σκυλιά και πολύ καλοί σύντροφοι αμα προσέξεις λίγο τα θέματα κυριαρχίας απο τώρα που είναι μωρό. Να του δίνεις καλής ποιότητας τροφή. Αν θες οποιαδήποτε βοήθεια γράψε εδώ ή στείλε μου email στο [email protected]. Για το τυράκι τρελλένονται και το χρησιμοποιούμε και εμείς εδώ και χρόνια για λιχουδίτσα σαν ανταμοιβή, φυσικά σε μικρές ποσότητες (μικρά κομματάκια για επιβράβευση) και οχι με έντονη γεύση

babster

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2010
118
0
Να χαίρεσαι το αρκουδάκι σου. Πρόσεχε τα ζητήματα κυριαρχίας και συμπεριφοράς και θα έχεις το καλύτερο σκυλί του κόσμου.
Βεβαίως καλώς ήρθες στη παρέα μας. Μπορείς να μας πεις από που το πήρες?

Sodas

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
73
0
36
Kalamaria thessaloniki
Σας Ευχαριστω... Ολους παρα Πολυ... και Φυσικα KAT σε ευχαριστω γιατι εχω καμποσες αποριες... και θα σου στειλω e-mail. το πειρα απο εναν τυπο που τον βρηκα στο internet... και το φοβηθηκα πολυ το τι θα ειναι και πως.... Δεν ειχα τοσα λεφτα να παρω απο εκτροφεα... και γιαυτο επελεξα τον συγκεκριμενο... αλλα τελικα το σκυλακι ειναι πρωτο... εχει ολα τα χαρακτιριστικα... και δεν ειναι ουτε φοβισμενο.,. ουτε πολυ αδυνατο... το προσεχαν εκει που το ειχαν... δεν ειναι επιχιριση.. απλα ειναι καποιος που τα ζευγαρωνει και τα δινει.... μου το εφερε με βιβλιαριο υγειας.. και με ενα εμβολιο... οσο για τις λιχουδιες.. του δινω παριζακι Νικας για παιδακια.... και με εχει σωσει.... εχει μαθει να κανει τα απιστευτα μεσα σε 3-4 μερες.... οπως( να δινει χερι.... να του λεω να πηγενει στο κλουβακι του... να πηγενει στο καλαθακι του.. να περιμενει στην μπαλκονοπορτα να του ανοιξω να παει εξω να κανει την αναγκη του... και να καθεται μονος του χωρις να κλαιει...και το ελα εδω και το Μη) δεν εχω κανενα παραπονο απο το σκυλακι... ειναι πολυ καλος... μας εχει παρει τα μυαλα και την καρδια.. βεβαια δεν τον εχοουμε πολυ αγκαλια και στα χαδια ολη μερα... και οτι κανω τα κανω σημφωνα με το βιβλιο για Τσου Τσου και με το The Puppy Well-Being Training System me... ειναι πολυ καλα.. αν καποιος εχει να μου προτηνει κατι αλλο και γνωριζει θα ηταν καλο να μου το πει.... σας ευχαριστω ολους... πραγματικα... δεν περιμενα οτι υπαρχει site που ο κοσμος νοιαζεται τοσο πολυ για τα ατομα.... ενα μπραβο στα παιδια που το δημιουργησαν.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ηρθες και να σου ζήσει ο μικρος σου!!!Λοιπον εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι πολυ καλα σκυλια εμεις παντος που κανουμε παρεα δε εχουμε κανενα προβλημα παιζουν μια χαρα μεταξυ τους:p..σιγουρα παιζει ρολο και πως θα το μαθεις...παντος η φιλη μου που εχει και τωρα ειναι 2χρονων και την ακουει και ειναι κοινωνικη με αλλα σκυλια και με τους ανθρωπους και τρομερα χαδιαρα!!!:D

και παλι Καλώς Ηρθατε:)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
το πειρα απο εναν τυπο που τον βρηκα στο internet... και το φοβηθηκα πολυ το τι θα ειναι και πως.... Δεν ειχα τοσα λεφτα να παρω απο εκτροφεα... και γιαυτο επελεξα τον συγκεκριμενο... αλλα τελικα το σκυλακι ειναι πρωτο... εχει ολα τα χαρακτιριστικα... και δεν ειναι ουτε φοβισμενο.,. ουτε πολυ αδυνατο... το προσεχαν εκει που το ειχαν... δεν ειναι επιχιριση.. απλα ειναι καποιος που τα ζευγαρωνει και τα δινει.... μου το εφερε με βιβλιαριο υγειας.. και με ενα εμβολιο...
Διάβασε εδώ τους λόγους για τους οποίους δεν παίρνουμε σκυλιά από αγγελίες ΒΥΒ και pet shops
Εμπειρίες από pet shops / bybs
Επίσης
διάβασε εδώ πως ξεχωρίζουμε τον καλό εκτροφέα για να αποφεύγουμε τους κερδοσκόπους κουταβοπαραγωγούς.
ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ
Επίσης
διάβασε εδώ γιατί δεν κάνουμε "εκπτώσεις" όταν πρόκειτε να αποκτήσουμε ένα σκύλο καθαρόαιμο
Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

Sodas

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
73
0
36
Kalamaria thessaloniki
Ναι καλα ολα αυτα που λες.... αλλα σε ευτυχοσ για μενα δεν ειναι ετσι.... το σκυλι δεν ξερω αν ετυχε σε εμενα η ειναι τοσο καλος αυτος που μου εκανε την δουλεια.. αλλα βγηκε παρα πολυ καλο.... μαλιστα ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι το πηγα εχθες σε εναν κτηνιατρο ο οποιος ειχε chow chow και ξερει παρα πολλα πραγματα πανω στην ρατσα του.. και μου ειπε οτι το κουταβι ειναι πολυ καλο... και τα ματακια του και τα ποδια του ειναι 100% καθαρο. και ενω ειναι φιλοζωος και τα φοβαται αυτα περι internet.. μου ζητησε το τηλ για να παραγγηλει και αυτος.... οποτε πιστευω σταθηκα τυχερος..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο κτηνίατρος δεν μπορεί να ξέρει αν το σκυλί είναι 100% καθαρό όπως λες αν δεν δει το pedigree ή δεν κάνει τεστ dna.
Πόσο μάλλον αν είναι κουτάβι.
Συγνώμη αλλά ένας κτηνίατρος που είναι μες στα πράγματα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι καθαρόαιμα σκυλιά δεν παίρνουμε από τυχαίες αγγελίες και από ανθρώπους χωρίς γνώση και μεράκι για εκτροφή.

Διάβασε τα link που σου έδωσα να ενημερωθείς πως έχει το πράγμα, και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσμτα.
Φιλικά πάντα :)

kat

Active Member
21 Μαρτίου 2010
26
0
Λυθροδόντας , Κύπρος
Αγαπητε Sodas. Οσο και αν νομιζεις πως αυτος που σου εστειλε το κουταβακι ειναι πολυ ενταξει να μου επιτρεψεις να σου πω οτι απλα και μονο ειναι ενας εμπορας που αδιαφορει πληρως για τις ψυχουλες αυτες. Γιατι το λεω αυτο? Διοτι συμφωνα με τα λεγομενα σου το κουταβακι οταν εφτασε κοντα σου ειχε κανει μονο ενα εμβολιο.Ξερεις σε ποσους κινδυνους εχει εκτεθει αυτο το μωρο μεχρι να κανει αυτο το ταξιδι και να φτασει κοντα σου?Και αυτο απλα και μονο για να εξοικονομιση 10 η 15 Ευρω.Αυτο σιγουρα ειναι εγκληματικη συμπεριφορα

Sodas

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
73
0
36
Kalamaria thessaloniki
το ξαναλέω παιδια γιατι το παρεξηγήσατε... δεν ειναι έμπορος.... απλα ειναι γνωστός μου... δεν το κανει επαγγελμα... και ρωταει πολλα πραγματτα πριν δωσει το σκυλι.... δεν το δινει σε οποιον το ζυτησει.... και οσο για τα pedigree... για μενα δεν εχουν να πουν τιποτα. γιατι αν ψαχτεις βγαζεις και με 40 ευρο πλαστα.. και σε ενημερωνω πως δεν εχουν καμια διαφορα με το κανονικο .... πρεπει να το ψαξεις για να το βρεις.. τ να λεμε.. το σκυλι φενεται απο κουταβι αν περνουσε καλα εκει που ηταν... αν ηταν σε κλουβι φεναιτε αν φοβαται και αν ειναι οτιδιποτε.....για μενα ποιο πολλα λεει ο χαρακτηρας του σκυλιου παρα τα χαρτια....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Sodas δεν κατάλαβα μπήκες εδώ για να μας ενημερώσεις;
Σου ξαναλέω διάβασε να ενημερωθείς.
Ξέρεις τι είναι το πεντιγκρι?
Μάλλον ιδέα δεν έχεις για να λες ότι το πλαστό δεν έχει καμία διαφορά με το κανονικό!!!
Άσχετα με το αν περνούσε καλά το σκυλί, ο γνωστός σου κάνει ανεύθυνη εκτροφή και ζευγαρώνει ακατάλληλους σκύλους για αναπαραγωγή.

Σου ξαναλέω διάβασε γιατί δεν έχεις καταλάβει τι σου λέμε!

Και μην λες ανακρίβειες και αναλήθειες δημόσια γιατί διαβάζουν και άλλοι.

Επίσης τα πλαστά χαρτιά οποιουδήποτε είδους σημαίνουν απατεώνας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709