Tρίτεκνοι!!!!!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καμια σχεση με τον Μάιλο στη Μασκα.
Αυτός ο Μάιλο έχει κάψει πολλά σκυλιά και ιδιοκτήτες. Όλοι ξεχνάνε πως πρόκειται για ένα πολύ καλά εκπαιδευμένο jack russell !! :mad:

Ψάχνωντας βρήκα αυτό:Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ - West Highland White Terrier :: LAZAROS KENNEL :: Εκτροφή Γουέστ Χάιλαντ Τεριέ
Ξέρει κανεις κάτι για το εν λόγο εκτροφείο;Εχει παρει κάποιος από εκεί;
Το συγκεκριμένο δεν είναι εκτροφείο με την έννοια που το λέμε :)
Για ρίξε μια ματιά εδώ...
Ramnous - Jack Russell Terrier

Α...σόρι δεν κατάλαβα ότι έχεις καταλήξει σε Γουέστι...:D

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Για jack russel έχω πολύ θετική εντύπωση για το εκτροφείο Ραμνούς.
Ramnous - Jack Russell Terrier
Xωρίς ποτέ να έχω ψάξει εκτροφεία της συγκεκριμένης φυλής έτυχε και την γνώρισα όταν έφερνε τα κουταβάκια της για κοινωνικοποίηση σε εκπαιδευτή που πήγαινα κι εγώ τον σκύλο μου, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η Μονίκ.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Αυτός ο Μάιλο έχει κάψει πολλά σκυλιά και ιδιοκτήτες. Όλοι ξεχνάνε πως πρόκειται για ένα πολύ καλά εκπαιδευμένο jack russell !! :mad:
Οχι ρε...τι εκπαιδευμενο??
Ολα τα σκυλια ειναι οπως στις ταινιες....αραζουν ολη μερα, δε θελουν βολτα, δε μασανε τιποτα στο σπιτι, ξερεις...και φυσικα ολα αυτα απο φυσικου τους. *lingua*

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
1 μερα στην βολτα μου με τον σκυλο συνανταω καποιον και μου λεει:Ο σκυλος σου κανει ζημιες στο σπιτι?Του λεω οχι ποτε δεν εχει κανει ζημια.Και μου λεει:Εμενα το Jack Russell μου εχει φαει ολο το σπιτι!Του ειπα περιληπτικα οτι ο σκυλος χρειαζεται βολτες και εκτονωση.Αυτος μαλλον νομιζε οτι απλα εχει 1 τσαχπινικο ζωηρο σκυλακι και θα τον περιμενει με τις ωρες ποτε θα ασχοληθει μαζι του.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πόση σημασία έχει για σένα το σκυλί που θα πάρεις και που θα είναι ο σκύλος της οικογένειας, να είναι απαραιτήτως κάποια συγκεκριμένη φυλή; Τι θέλω να πω;
Γιατί δεν παίρνεις τα παιδιά σου και να πάτε οικογενειακώς σε κάποια καταφύγια και διαλέξετε ένα υπέροχο ημιαιμάκι; Θα είναι ένα υπέροχο μάθημα ζωής για τα παιδιά που είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν πλέον.

zeys130

Member
1 Αυγούστου 2013
7
0
Ελευσίνα
Πόση σημασία έχει για σένα το σκυλί που θα πάρεις και που θα είναι ο σκύλος της οικογένειας, να είναι απαραιτήτως κάποια συγκεκριμένη φυλή; Τι θέλω να πω;
Γιατί δεν παίρνεις τα παιδιά σου και να πάτε οικογενειακώς σε κάποια καταφύγια και διαλέξετε ένα υπέροχο ημιαιμάκι; Θα είναι ένα υπέροχο μάθημα ζωής για τα παιδιά που είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν πλέον.
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου,και προσπαθώ το μάθημα ζωής όσο αφορά τα αδέσποτα να το περνάω καθημερινα στα παιδια μου,με την συζήτηση σχετικά με την ανευθυνότητα των ανθρώπων! Για να σε προλάβω ήδη έχω ψάξει και στην φύλο ζωικη της περιοχής μου για ημιαιμο!Απο την άλλη δεν θεωρώ ανήθικο να θέλω να αποκτήσω ένα σκυλάκι απο μια συγκεκριμένη ράτσα!Απλα θέλω να γίνει με τον σωστό τροπο και να εξασφαλίσω ότι το φιλαράκι που θα έρθει στο σπίτι μας θα ειναι υγιέστατο πάνω απο όλα! Και για αυτό αλλά και για μας για να μην πάρουμε καμία απογοήτευση με ...........κούφια η ώρα!!!!,

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Συμφωνω απόλυτα μαζί σου,και προσπαθώ το μάθημα ζωής όσο αφορά τα αδέσποτα να το περνάω καθημερινα στα παιδια μου,με την συζήτηση σχετικά με την ανευθυνότητα των ανθρώπων! Για να σε προλάβω ήδη έχω ψάξει και στην φύλο ζωικη της περιοχής μου για ημιαιμο!Απο την άλλη δεν θεωρώ ανήθικο να θέλω να αποκτήσω ένα σκυλάκι απο μια συγκεκριμένη ράτσα!Απλα θέλω να γίνει με τον σωστό τροπο και να εξασφαλίσω ότι το φιλαράκι που θα έρθει στο σπίτι μας θα ειναι υγιέστατο πάνω απο όλα! Και για αυτό αλλά και για μας για να μην πάρουμε καμία απογοήτευση με ...........κούφια η ώρα!!!!,
Κάθε άλλο παρά ανήθικο είναι να θες να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη φυλή, ειδικά αν γίνει με το σωστό τρόπο. Απλά σου πρότεινα μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν τη γνώριζες.
Σημασία έχει ότι και αν διαλέξεις να το θες πραγματικά γιατί δεν θα είναι κάτι εφήμερο αλλά μια σχέση ζωής για τα επόμενα 10+ χρόνια.
Όσο για το θέμα της υγείας ένα θα σου πω. Ο σκύλος είναι λαχείο.
Θεωρητικά ένας σκύλος που προέρχεται από κάποιον σωστό εκτροφέα και εφόσον έχουν γίνει όλες οι εξετάσεις στους γεννήτορες για να κριθούν άξιοι αναπαραγωγής έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει κάποια προβλήματα υγείας.
Αυτό μαθηματικώς στέκει. Όμως ο πραγματικός λόγος που θα πρέπει να κινηθείς έτσι είναι για λόγους ηθικής. Μονόδρομος ο εκτροφέας αν θες σκύλο συγκεκριμένης φυλής.
Σε καμία περίπτωση μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα