Tρίτεκνοι!!!!!!!

zeys130

Member
1 Αυγούστου 2013
7
0
Ελευσίνα
Καλημέρα σε όλους!!!!Ηρθαμε και εμεις στην παρέα σας,εν όψη της αποφασής μας να γίνουμε τρίτεκνοι!!!!!!Εχω δύο παιδια και αποφασισαμε να αποκτήσουμε και 3ο!!!!!
Ειμαστε στο ψαξιμο αναμεσα σε Τζακ Ράσελ και Γουέστ Χαιλαντ!!!!!Ξερω θα μου πείτε για το "διαβολάκι" Τζακ,αλλά μας έχει επειρεάσει συγγενής μας που το εχει και σε ανάλογες συνθηκες σαν εμας:Διαμερισμα ,παιδια κτλπ, και δεν είναι τραγικα τα πραγματα όπως τα παρουσιάζουν!!!!Απο την άλλη το Γουέστ το βλέπω στην γειτονια και νομίζω είναι πιο "ελεγχόμενο"!!!!!Εχουμε προβληματισει!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγω θα ελεγα να αφησετε το τζάκ ράσσελ από ιδεα, γιατι θέλει γερη εκτονωση. Και μπορεί στην ηλικια των παιδιών να την βρίσκει παιζοντας και μαζι τους αλλά και σε μεγαααααααααλες βολτες με εσάς, ωστόσο οταν μπουν τα παιδιά εφηβεία, αν το σκυλι περάσει σε δεύτερη μοιρα, θα ειναι νευροσπαστο και θα τραβηξετε ζόρι.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Τότε είναι σε μια ηλικία που μπορούν να καταλάβουν ότι τους διδάξετε.
Δηλαδή: Ότι υπάρχουν φυλές σκύλων που δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με το πασπάτεμα, και ότι μάλιστα τα Τζακ είναι ψηλά σε αυτή τη λίστα.
Αν τα παιδιά σας (και οι φίλοι τους) κατανοούν ότι παιχνίδι με τέτοιο σκυλί είναι κυρίως πετάω άπειρες φορές το μπαλάκι, μπάλα...κλπ και δεν το διεκδικώ όταν τρέχει να το πάρει γιατί μπορεί πάνω στην έξαψη να μου πάρει κανα δάχτυλο μαζί με το μπαλάκι, τότε τολμήστε το.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προσωπικά ζώντας με ένα jack ....δεν θα ήταν πάλι επιλογή μου για επόμενο σκύλο και αυτό γιατί θέλει πολύ εκτόνωση για να είναι ήσυχο στο σπίτι. Βέβαια τα παιδιά είναι ένας παράγοντας εκτόνωσης. Βλέποντας τον σκύλο μου πως συμπεριφέρεται στο σπίτι και πως στην εξοχή έχω καταλήξει ότι το jack είναι αγροτόσκυλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα περάσει και καλά σε διαμέρισμα ειδικά αν υπάρχει και η δυνατότητα να έχει και κήπο...αρκεί να μην γαβγίζει που το έχει το συνήθειο αυτό.
Επίσης και αυτά που αναφέρει ο sea-mol.
Πρόκειται για κυνηγόσκυλο μη το ξεχνάμε αυτό και μην μας ξεγελά η όμορφη φάτσα του. Φυσικά να προσθέσω ότι είναι και πολύ ψηλά στην κλίμακα αποδοχής εκπαίδευσης.
Εύχομαι καλή επιλογή !!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθατε :)
Πρωτα απο ολα ξερεται που πρεπει να απευθυνθειτε για αγορα?
Ενας καλος εκτροφεας θα σας λυσει ολες τις αποριες σας. Προσωπικα θα ελεγα κι εγω οχι τζακ γιατι εχουν υπερβολικη ενεργεια. Βεβαια και τα γουεστι σαν τερριερ εχουν αρκετη ενεργεια αλλα θα ελεγα σε μικροτερο βαθμο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Παιδιά μπορεί η οικογένεια να είναι της βόλτας, των εκδρομών και γενικά της έντονης δραστηριότητας οπότε μια χαρά μπορεί ένα jack να τους συνοδεύει σε όλα αυτά. Πάνε παντού τα άτιμα δεν έχουν θέμα και έχουν άπειρες αντοχές. :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Παιδιά μπορεί η οικογένεια να είναι της βόλτας, των εκδρομών και γενικά της έντονης δραστηριότητας οπότε μια χαρά μπορεί ένα jack να τους συνοδεύει σε όλα αυτά. Πάνε παντού τα άτιμα δεν έχουν θέμα και έχουν άπειρες αντοχές. :D
Έτσι ακριβώς.

Προσοχή από που θα γίνει η αγορά του σκύλου.Γνωρίζετε για τους εκτροφείς και ότι δεν υποστηρίζουμε ποτέ πετ σοπ που πουλάνε ζώα ή γέννες ανεξέλεγκτες ιδιωτών;

zeys130

Member
1 Αυγούστου 2013
7
0
Ελευσίνα
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις πληροφορίες!!!!Οσο το ψάχνω κατάληγω περισότερο στο "Γουέστι",αν και εμένα προσωπικα το Τζακ με τραβάει........Εχουμε τώρα περίπου ενάμιση μήνα που ψαχνουμε ,ρωτάμε ,διαβάζουμε κτλπ κτλπ!!!!!!Νομιζα ότι το δύσκολο ηταν να πάρουμε την μεγάλη απόφαση να γίνουμε "πέντε"!!!!!!,αλλά τελικα όσο μπαινεις στην διαδικάσια τόσο "χάνεσαι".....Μίλαγα με ένα φίλο μου κτηνίατρο,πριν από λίγο, και μου είπε σχεδόν τα ιδια που μου λέτε και εσεις.....(πραγμα που δειχνει την ποιότητα και υπευθυνότητα των μελών του forum),και με ώθησε περισσότερο στο "Γουέστι",από πλευρας προσαρμοστικότητας,εκπ/σης,χαρακτηρα,ζωηράδας,ανάγκης εκτόνωσης κτλπ κτλπ.Από την πλευρά του μου τόνισε την προσοχή για θέματας "ατοπίας" στα Γουεστι,πράγμα που εξαρταται από τους γονεις!!!!!!!Και τώρα πέμε στο ΑΛΛΟ κεφάλαιο:ΑΓΟΡΑ από ΠΟΥ;Οσο διαβάζω εδω ,τόσο βλέπω τους κινδύνους και τις απάτες......:cry:Τα "παπιμιλς" δεν το συζητάω τα εχω αποκλείσει ,αλλά και με τους "εκτροφεις" τα πραγματα μπερδευονται......αλλά τι λέω στην Ελλαδάρα δεν είμαστε....ότι δηλώσεις είσαι!!!!!!! Για δωστε καμια πληροφορια για εκτροφεις Γουεστι και Τζακ!!!!!!!:D

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Κανε αναζητηση στο φορουμ για να καταλαβεις καποια πραγματα για τα Jack Russell.Καποιοι απεκτησαν αυτη την ρατσα και πολυ γρηγορα καταλαβαν οτι δεν αντεχουν.Και κατι τετοιο εχει συνεπειες για τον σκυλο και για αυτους που τον εχουν.

zeys130

Member
1 Αυγούστου 2013
7
0
Ελευσίνα
Οχι ρε ..........και ήμουν στην Χίο επτα χρόνια!!!!!Δεν το ήξερα καθόλου αυτο το εκτροφείο!!!!!
Ψαχνω-ψαχνω-ψαχνω.............8-[8-[8-[

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Εγω παντως πρωτη φορα που ειδα τζακ ρασσελ απο κοντα, ηθελα να ναι και η τελευταια μου...
Καμια σχεση με τον Μάιλο στη Μασκα.

zeys130

Member
1 Αυγούστου 2013
7
0
Ελευσίνα
Eπικοινώνησα με Mitsiter (Xίο),αλλά αυτο το διάστημα δεν έχει ..............και θα αργήσει!!!!!!!!!!!!!!
Εναλλακτικο εκτροφέα;

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Μια λέξη μόνο : μακριά !!!! Άκουσε τι σου λένε τα άλλα μέλη και επικοινώνησε με το μέλος alexia• θα σε βοηθήσει πολύ. Από το μίτσιτερ δεν μπορείς να περιμένεις;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα