Tι σπιτάκι να πάρω;;

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
βρε παιδιά αυτά τα πλαστικά το καλοκαίρι πρεπει να γίνονται σάουνα!!!προτιμω το ξύλινο και ας θέλει συντήρηση.

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Συγνωμη αλλα και εγω που ειμαι ζηλιαρα αλλα οχι φιλη σου δεν μπορω να μαθω για αυτον τον ξυλουργο φανταστικε συνφορουμιτη??!!!! :p :D

χαχαχα.....και τη ζηλιαρα φιλη μου Ειρηνη τη λενε.....τυχαιο??Δε νομιζω!

Ναι φυσικα και μπορεις αρκει να βρω πρωτα το τηλ του.....μαλλον ομως το χω στο σπιτι γιατι εδω δεν το βρηκα πουθενα και στο κιν. μου επισης οχι οποτε θα το εχεις αυριο!Το μονο που θυμαμαι μονο ειναι πως τον λενε Θοδωρο.....Κο Θοδωρο συγκεκριμενα μιας και δεν ειναι μικρος! :p

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρε την συνονοματη! Διπλασιαστηκε το κακο! :D

Ο κυρ θοδωρος οικονομικοτατος ειναι! κανει και delivery, προχωρημενο τον βρισκω! Θα περιμενω εως αυριο λοιπον!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
αααα..τελεια περιμενουμε λοιπον τις λεπτομεριες...και ντιλιβερι ε?κι αυτο μου αρεσει πολυυυυ!!!!!ευχαριστω πολυ.......και φυσικα σημοσιως κανενα προβλημα!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μονο? Δεν μπορεις να βαλεις στοιχεια αυτου του ξυλουργου? Για μεσαιου μεγεθους πλαστικο παντως θελεις πανω απο 70 ευρω.
Μεσαιου 80 ευρω και πανω και για πιο μεγαλο 100 και πανω...και πλαστικα σε σχημα εξωτερικα ξυλινου.....200 ευρω!!!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το ξύλινο αν και είναι αισθητικά ωραίο εκτός απο σπίτι του σκύλου μπορεί να γίνει και σπίτι σε διάφορα έντομα.
όπως για να ξέρω....μπορώ π.χ να ρίχνω κάτι για να το αποφεύγω?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ναι 55....και συγκεκριμενα τη δευτερη φορα που τον πηρα για του παραγγειλω σπιτακι,μαζι με το δικο μου ζητησα να φτιαξει αλλο ενα για μια "ζηλιαρα" φιλη μου και φερνοντας τα στο σπιτι μου (α ναι ξεχασα να πω οτι κανει και delivery) πανω στο χαβαλε του λεω...."ελα μ ενα κατοσταρικακι εισαι κομπλε"....και οντως το "βουτηξε" και εφυγε κυριος!

BTW να συμπληρωσω το πιο σημαντικο για μενα πλεονεκτημα,το σπιτακι ειναι κομμενο στη μεση.Δλδ το καλοκαιρι το μισο αφαιρειται τελειως.Κατι σαν τα καμπριο αυτοκινητα!Η σκεπη του ειναι αποσπωμενη αλλα ειδικα κατασκευασμενη ωστε να μην "μπαζει" οταν ειναι κλειστο!Κ ετσι βολευει απιστευτα στο καθαρισμα του!
σε ευχαριστω πολυ...σουπερ το καμπριο.....κατι τετοιο θα κοιταξω και εγω....μαλλον και εγω ειμαι λιγο ζηλιαρα!!!!περιμενω πληροφοριες..και δημοσιος αφου δε υπαρχει προβλημα!!!!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
παιδια εγω δεν προτεινω με τιποτα το ξυλινο σπιτακι! για να ειναι καλο ενα τετοιο σπιτακι πρεπει τα ξυλα του να εχουν υποστει την απαραιτητη επεξεργασια εναντια των εντομων. αλλιως, αναμεσα στα ξυλα μπορουν να φωλιασουν αρκετα ευκολα ψιλλοι, ακαρεα και αλλα τετοιου ειδους εντομα. επισης δεν ειναι καλο, πιστευω, να επιβαρυνουμε πολυ συχνα το σπιτακι του σκυλου με βαρια σκευασματα εναντια των εντομων γιατι μπορει να επηρεασουν αρνητικα τον σκυλο μας. μην ξεχναμε οτι το σπιτακι ειναι αρκετα σε στενη επαφη με τον σκυλο μας.

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Ελα και σας εφτιαξα.....το βρηκα.....ειχα καρτα του τελικα στην τσαντα μου.....να το βαλω εδω δημοσια?????

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ελα και σας εφτιαξα.....το βρηκα.....ειχα καρτα του τελικα στην τσαντα μου.....να το βαλω εδω δημοσια?????
Μπορειτε ειπαμε!

Ναι δεν απαγορευεται? Εσυ ομως τι κανεις με τα ζωυφια?​
Τα τρωει ο Eammon!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ