Tι σπιτάκι να πάρω;;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Παιδιά καλησπέρα ενδιαφέρομαι να πάρω σπιτάκι στη σκυλιτσα μου αλλα μου γεννηθηκε μια απορια:confused:???Να κοιτάξω για πλαστικο που εχουν στα pet ή να πάρω ξυλινο κλασικο???υπαρχει διαφορα?και αν μπορειτε να με βοηθησετε να βρω κατι καλο...ωστε τις ωρες που περναει και στη αυλή να εχει και εκει το σπιτακι της!!!!Μιλάω για μεγάλο μέγεθος γιατί ειναι λαμπραντορ!!!!:p:D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Για την αυλή το θέλεις έτσι;;
Εγώ θα προτιμούσα το ξύλινο, μου φαίνεται πιο "γερό" και πιο όμορφο (στα γούστα μου)
Επίσης ένα ξύλινο λογικά θα είναι μια πιο σταθερή κατασκευή, άσε που θα μπορείς να το φτιάξεις όπως ακριβώς θέλεις.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Sofouli συμφωνω οτι αισθητικα τα ξυλινα ειναι πολυ καλυτερα αλλα για πρακτικους λογους εγω θα προτιμουσα το πλαστικο γιατι καθαριζεται με πολλη μεγαλυτερη ευκολια!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
μμμμ....και εγω αυτα σκεφτομαι και αναρωτιεμαι τι να παρω γιατι και εγω προς το ξυλινο παω αλλα αναρωτιεμαι ποιο θα ειναι καλυτερο??να εχετε και κανεναν που να εχει προς πωληση δεχτα τα links για να βρω καποιο!!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Πάντως αν σκέφτεσαι για ξύλινο, αν πας σε κανένα συνοικιακό ξυλουργό θα σου βγει πιο φτηνά νομίζω, από να το αγοράσεις έτοιμο ;)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
sofouli.....μεσα στο μυαλο μου εισαι πραγματικα!!!χι χι......δε υπαρχει προβλημα περα απο το καθαρισμα αν ειναι ξυλινο ε?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Οτι παντως και αν διαλεξεις να βαλεις απο κατω ειτε μια παλετα ειτε τσιμεντολιθους ειτε κατι αλλο που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη, για να μην εφαπτεται με το εδαφος και μπαινουνι νερα!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Είμαι μάντης χιχι!!
Κοίτα το πλαστικό είναι πιο ανθεκτικό στο νερό, αλλά θεωρώ πως είναι καλύτερο το ξύλινο και πιο γερό γενικά, γιατί μπορείς να το κάνεις ακριβώς όπως το θες για τον σκύλο σου.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ακριβώς, και γι αυτό είπα να πάει σε ξυλουργό.
Και θα είναι όπως το θέλει σε διαστάσεις και όψη, και θα βγει και πιο φτηνό!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
ναι.....ειδα τις τιμες!!!ειναι ενα σοκ χα χα....θα ψαχτω απο ξυλουργο ευτυχος εδω στη περιοχη μου εχουμε πολλους!!!!ευχαριστω και αν μαθαιτε κατι αλλο που πρεπει να προσαξω μου το λετε!!!!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Υπαρχει τυπος στην περιοχη της Δαφνης,ξυλουργος-μαραγκος....ο οποιος φτιαχνει οτι του ζητησετε!Και ειδικευεται στα σκυλοσπιτα.Δινει χοντρικη και σε μαγαζια και οντως οι τιμες τους σ αυτα ειναι τσιμπιμενες.Τον εχω προτιμησει ηδη 2 φορες μιας και το πρωτο τους ηταν "παιχνιδι" μολις για λιγες ημερες!Με υπερυψωμενη βαση για να μην ακουμπαει σε νερα,λαστιχο ή μεταλλο στις γωνιες για περισσοτερη αντοχη στο δαγκωμα,χρωμα τις επιλογης σας εξωτερικα κλπ κλπ.Τιμη αγορας για μεγαλο μεγεθος 55 euro

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
55?????? ου πολυ καλη τιμη!!!!!θες με π.μ να μου στειλεις λεπτομεριες καλα θα ψαξω και εγω αλλα να εχω και αυτο!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γι αυτό σας είπα για ξυλουργό.
Δεν θα σου αρνηθεί σχεδόν τίποτα, θα είναι μερακλίδικο και θα το πάρεις μισή τιμή σε σχέση με τα πετσοπάδικα

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το ξύλινο αν και είναι αισθητικά ωραίο εκτός απο σπίτι του σκύλου μπορεί να γίνει και σπίτι σε διάφορα έντομα.

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
55?????? ου πολυ καλη τιμη!!!!!θες με π.μ να μου στειλεις λεπτομεριες καλα θα ψαξω και εγω αλλα να εχω και αυτο!!!
Ναι 55....και συγκεκριμενα τη δευτερη φορα που τον πηρα για του παραγγειλω σπιτακι,μαζι με το δικο μου ζητησα να φτιαξει αλλο ενα για μια "ζηλιαρα" φιλη μου και φερνοντας τα στο σπιτι μου (α ναι ξεχασα να πω οτι κανει και delivery) πανω στο χαβαλε του λεω...."ελα μ ενα κατοσταρικακι εισαι κομπλε"....και οντως το "βουτηξε" και εφυγε κυριος!

BTW να συμπληρωσω το πιο σημαντικο για μενα πλεονεκτημα,το σπιτακι ειναι κομμενο στη μεση.Δλδ το καλοκαιρι το μισο αφαιρειται τελειως.Κατι σαν τα καμπριο αυτοκινητα!Η σκεπη του ειναι αποσπωμενη αλλα ειδικα κατασκευασμενη ωστε να μην "μπαζει" οταν ειναι κλειστο!Κ ετσι βολευει απιστευτα στο καθαρισμα του!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ