το κατάλαβα , απλα η φραση ήταν για να την ακουσω εγώαπλα το ειπα...οχι για εσενα...για οποιον θελει εναν τετοιο σκυλο![]()
το κατάλαβα , απλα η φραση ήταν για να την ακουσω εγώαπλα το ειπα...οχι για εσενα...για οποιον θελει εναν τετοιο σκυλο![]()
Aπ'οσο εχω διαβασει ναι...κανε ενα search στο google να δια βασεις για χαρακτηρα κλπ.Scarlett ειναι τοσο δυσκολη φυλη? Εντυποσιακοτατα σκυλια παντως.Τρομερο σουλουπι και καταπληκτικο τριχωμα...
αχ ναι καλε!!! το βρηκες!!!!!Καταρχήν είστε άσχετοι όλοι...
Τι θιβετιανό Μαστίφ και αηδίες λέτε???
Προφανώς είναι Chow-Chow με extensions στα μαλιά.......
Σημασία έχει το target group που θα δώσει τόσα. Αν οι νεόπλουτοι Κινέζοι πιστεύουν ότι είναι ιερό σκυλί, μετεμψύχωση καλόγερου που θα προστατεύει κ θα δίνει τύχη στο αφεντικό λόγω ράτσας κ χρώματος, θα τα δώσουν. Στην Ευρώπη ή στν Αμερική δν το πουλάς έτσι. Νομίζω...έχετε ιδέα ποσο τιμούνται τα θιβετιανά???
είναι μια από τις ακριβότερες φυλές στον κόσμο!!!
παραθέτω link από τον ακριβότερο σκύλο του κόσμου!!!
http://www.dailymail.co.uk/news/art...astiff-Most-expensive-dog-sold-nearly-1m.html
κι εγω εχω Ιερη Γατα της Βιρμανιας...λες να παω Μιανμαρ να τη πουλησω να κανω τη τυχη μου?Σημασία έχει το target group που θα δώσει τόσα. Αν οι νεόπλουτοι Κινέζοι πιστεύουν ότι είναι ιερό σκυλί, μετεμψύχωση καλόγερου που θα προστατεύει κ θα δίνει τύχη στο αφεντικό λόγω ράτσας κ χρώματος, θα τα δώσουν. Στην Ευρώπη ή στν Αμερική δν το πουλάς έτσι. Νομίζω...
θα συμφωνήσω μαζί σου περί target group...Σημασία έχει το target group που θα δώσει τόσα. Αν οι νεόπλουτοι Κινέζοι πιστεύουν ότι είναι ιερό σκυλί, μετεμψύχωση καλόγερου που θα προστατεύει κ θα δίνει τύχη στο αφεντικό λόγω ράτσας κ χρώματος, θα τα δώσουν. Στην Ευρώπη ή στν Αμερική δν το πουλάς έτσι. Νομίζω...