Λοιπόν, έχω τα εξής δύο θέματα, τα οποία τα συγκαταλέγω στην προβληματική συμπεριφορά της μικρής μου. Το πρώτο είναι ότι όλα τα αδέσποτα είναι φίλοι μας, ΑΛΛΑ όταν θέλουμε να παίξουμε, το μόνο που κάνουμε είναι να τα δαγκώνουμε και αυτά να σκούζουν και να συνεχίζουμε ακάθεκτες, μιας και δε μας χαλάνε χατήρι τα άλλα σκυλάκια και γυρνάνε και ανάσκελα!! Αυτό πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το έκανε ποτέ. Τώρα τελευταία το ξεκίνησε και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Κανένα από τα άλλα σκυλιά δεν έχει παρόμοια συμπεριφορά και δε μπορώ να βρω από πού παραδειγματίστηκε. Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό, μιας και τα ΜΗ δεν πιάνουν;;; Τα λυπάμαι τα καημένα τα σκυλάκια (και που τα δαγκώνει και που αυτά την ανέχονται υπομονετικά).
Το δεύτερο θεματάκι μας έχει να κάνει με το δάγκωμα των χεριών. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν έχω καταφέρει να της το βγάλω από το μυαλό. Δεν την αφήνω να με δαγκώσει (αν και τα καταφέρνει κάποιες φορές) και δε μπορείτε να φανταστείτε τί γίνεται! Δεν την έχω ακούσει ποτέ να κάνει έτσι ... μιλάμε για ήχους απόλυτης ηδονής. Αν μπορέσω καμιά μέρα, θα την τραβήξω βιντεάκι Όπως είχα αναφέρει παλιότερα, δεν είχε μάθει να παίζει με παιχνίδια και αν και προσπαθώ ακόμα να την κάνω να τα συνηθίσει, δεν έχουμε και μεγάλη επιτυχία, οπότε δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ως αντάλλαγμα.