Tεμπελόσκυλο!!

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Δεν ξερω Αμαλια, ειμαι γενικα ηπιος χαρακτηρας, αν ειναι να κανω παιχνιδια κυριαρχιας, μαλλον την πατησαμε :p Θα με βγαζει βολτα με λουρι :p
Γενικα παντως μου αρεσουν τα πιτμπουλ αν και μου προκαλουν ενα δεος! Α, και στη μαμα μου προκαλουν 2-3 δεη μαζι :p

Last edited:

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω διαβασει οτι τους αρεσει ο υπνος και το αραγμα, και 2-3 που εχουν και ξερω λενε οτι τα παρακαλανε να ξυπνησουν το πρωι να τα πανε βολτα. Δε σημαινει βεβαια οτι ειναι μονο ετσι.

cesar millan

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2012
101
0
Καλησπερα....

Εγω θα σου προτεινα πεκινουα(τι πρωτοφανες ε? :p ειμαι addict με την φυλη αυτη, )η κατι ομοιο αν δεν μπορεσεις να βρεις σε καταφυγειο που δεν νομιζω να μπορεσεις ...

Ειναι "τεμπελοσκυλα", σκυλακια του καναπε,καταναλωνουν λιγη τροφη(σε τετοιους καιρους πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα) τους αρεσουν τα χαδια και να ειναι ολη την ωρα με το αφεντικο τους, καλα για υπνο δεν το συζηταμε, την μιση μερα κοιμουνται,αρκειτε να βγει βολτα στα γρηγορα ισα ισα για τις αναγκες του...
Καλα για 1 βολτα δεν το συζηταω, ειναι κριμα να παρεις ενα σκυλακι και να το βγαζεις μια φορα την ημερα, εσυ θα μπορουσες να αρκεστεις στο να πηγαινεις τουαλετα 1 φορα την ημερα?? :p !...

Οποιαδηποτε απορια εχεις σχετικα με την φυλη αυτη ευχαριστως να σε βοηθησω ....

Να περνας καλα και σου ευχομαι συντομα να εχεις μαζι σου τον φιλαρακο σου :)

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Μαρεσουν τα πιο μεγαλουτσικα σκυλια..
Εβλεπα σημερα αυτο εδω
Η Νερίνα χρειάζεται άμεσα υιοθεσία/φιλοξενία! | Fazoo.gr

Μαρεσει πολυ και μου θυμιζει την ηρα, την γ.π. που εζησα μαζι της δυο χρονια, μπορει να προβλεψει κανεις τι χαρακτηα θα εχει αυτο ως ημιαιμο μαλινουα? Τα μαλινουα ειναι αρκετα δυσκολα σκυλια νομιζω, και πολυ καλοι φυλακες, κατι το οποιο δεν με ενδιαφερει. Αλλα να βρηκα εναν που μου εκανε κλικ και ηθελα να το συζητησω μαζι σας! Επισης ηθελα να ρωτησω, ειναι καλυτερο σκυλι και ιδιοκτητης να ειναι αντιθετου φυλου? Εχουν καλυτερη χημεια και δεσιμο? Γιατι απο κατι ταινιες και βιβλια αυτη την εντυπωση εχω αποκομισει! Μερσι!

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Ένα basset hοund ίσως;
Λειότριχα και αρκετά τεμπέλικα πλέον....
Βέβαια, δεν ξέρω τι γίνεται από εκτροφείς για την φυλή στην Ελλάδα ή αν πρέπει να ψάξεις από εξωτερικό...
Aν θες την ηρεμία σου μακριά απο basset μπορεί να βαριούνται αλλά γαβγίζουν πάααααααααααααρα πολύ... έχει μια φίλη μου και ακούγεται τρία τετράγωνα το γαυγισμά του..
Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα μπασταρδάκι κουτάβι και να του μάθεις τη καθημερινή ρουτίνα σου.. θα σου πάρει μήνες αλλά θα μείνεις ευχαριστημένη.. είμαι της αποψης ότι τα μπασταρδάκια και τα ημίαιμα παίρνουν το χαρακτήρα του αφεντικού τους..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εδω ειμαστε! Τελικα θα σου δωσω σκυλο... δε τη γλιτωνεις!!! :cool:
H Nερινα λοιπον... ειναι 18 -20 κιλακια, παρα πολυ γλυκια και τρυφερη, την Πεμπτη παει για στειρωση και μετα ειναι ετοιμη να βρει ενα σπιτι :) Φυλακας δεν ξερω αν ειναι ή θα γινει, προς το παρον οποιον βλεπει τον θεωρει φιλο της και παει και κουλουριαζεται στην αγκαλια του.

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Τα παει καλα με αλλα σκυλακια, αρσενικα θηλυκα? Γατες? μενω σε μικρη επαρχιακη πολη και δεν εχω το προνομιο εκπαιδευτων πλησιον, οποτε θα προτιμουσα να μπορω να ανταπεξελθω μονη μου! Εχω και μεγαλο μπελα στο κεφαλι μου το θεμα της κοινωνικοποιησης, καθως εδω περα δεν ξερω κοσμο κε κοινωνικα εκπαιδευμενα σκυλακια, η νοοτροπια εδω ειναι το σκυλι στην αυλη η στο μπαλκονι.. Θελω να ειμαι σιγουρη οτι αν θα το παρω θα τα καταφερω....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Tα παει περιφημα με ολα. Σκεψου το και μου λες.. θα σου στειλω σε πμ και αλλες λεπτομερειες και αν θελεις κανονιζουμε να τη δεις απο κοντα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ