Tελικα κατα 99% ο Diegitos Βρεθηκε !

Η Γνωμη μου με 2 λεξεις:

• Κατω απο το αναμενομενο ποιοτικα, αλλα οκ..

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    19

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
μου το επιβεβαιωσε κι ο ιδιος!! το κλεισαμεε ! ε , κοιταξτε τους γονεις.. εγω πιστευω θα παρει το χρωμα του μπαμπα του, γιατι και οι δυο φαινεται να εχουν σκουρα ραχη, και ο μικρος εχει πολυ light χρωμα εως τωρα σαν τον μπαμπα του.....!!

View attachment 6329View attachment 6330

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω ψήφισα το τελευτάιο...για πλάκα όμως!!!
Είναι κουκλάκι...να το χαίρεσαι και να το αγαπάς...
Καλορίζικο...!!!!!!!!!!!!!!!!

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
ε , κοιταξτε τους γονεις.. εγω πιστευω θα παρει το χρωμα του μπαμπα του, γιατι και οι δυο φαινεται να εχουν σκουρα ραχη, και ο μικρος εχει πολυ light χρωμα εως τωρα σαν τον μπαμπα του.....!!
To χρώμα στα χάσκι είναι πολύ περίπλοκο πράγμα! Περισσότερες σχετικές πληροφορίες εδώ

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σαν ποντικακι ειναι!!! Δεν καταλαβαινεις και πολλα σε ενα κουταβι 14 ημερων. Εκτος και αν εισαι σουπερ ειδικος στα χασκυ και εχει το ματι σου εκπαιδευτει! Με το καλο να σου ρθει!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Κουκλάκι είναι το τυφλοποντικάκι σου!

Με γεια δε θα πω γιατί δεν είναι πράγμα.

Με υγεία όμως να χαίρεστε πάντα ο ένας τον άλλον για την υπόλοιπη κοινή ζωή σας, υπομονή, επιμονή και πολλές πολλές χαρές θα σας ευχηθώ!
Με γειά ........δε θα πείς?????Γιατί δεν είναι πράγμα????

Παιδιά συγνώμη τι γράφετε? Το με γειά σημαίνει ΜΕ ΥΓΕΙΑ για εσένα να έχεις υγεία να το χαρείς, και ΜΕ ΥΓΕΙΑ για το ζωντανό......το ότι το λέμε και για άψυχα έχει να κάνει με το να έχει ΥΓΕΙΑ ο αγοραστής ........τι του λέτε κιόλας του diego.....Sorry για το offtopic αλλά ας μη διδασκουμε τέτοια ...λαθάκια...
Με (υ)γεία και για τους δυό σας Diego!

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Με γειά ........δε θα πείς?????Γιατί δεν είναι πράγμα????

Παιδιά συγνώμη τι γράφετε? Το με γειά σημαίνει ΜΕ ΥΓΕΙΑ για εσένα να έχεις υγεία να το χαρείς, και ΜΕ ΥΓΕΙΑ για το ζωντανό......το ότι το λέμε και για άψυχα έχει να κάνει με το να έχει ΥΓΕΙΑ ο αγοραστής ........τι του λέτε κιόλας του diego.....Sorry για το offtopic αλλά ας μη διδασκουμε τέτοια ...λαθάκια...
Με (υ)γεία και για τους δυό σας Diego!
Άρα λοιπόν κι όταν πάμε στο μαιευτήριο που θα έχει γεννήσει κάποιος συγγενής άνετα μπορούμε να ευχηθούμε "με γεια!"!Με υγεία για τους γονείς και με υγεία για το παιδί!
Σαφώς και σημαίνει με υγεία, αλλά το κάθε νέο "απόκτημα" έχει συγκεκριμένες ευχές που το ακολουθούν!;):)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εγώ αυτό το "να σου ζήσει" δεν καταλαβαίνω... η΄στα γενέθλια "να ζήσεις"
εντάξει-παλιά ήταν πιό πιθανό να σου πεθάνει οπότε όλοι το ευχονταν αλλά τώρα ...δεν ξέρω... μόνο σε εμένα ακούγεται μακάβριο???

Με υγεία και με χαρά φτάσαμε στο "γειά χαρά" το οποίο πολλά απο τα σύγχρονα πιτσιρίκια αντιλαμβάνονται ώς "για χαρά"

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ευχαριστω για της απαντησεις σας, οπως και για το θεμα περι χρωματων, που απο οτι καταλαβα τα ανοιχτα χρωματα, τεινουν προς το χαλκινο/κοκκινιο ελαφρυ -βαρυ , αλλα παιζουν ρολο και οι παραγοντες των εξωτερικων τριχων πως θα χρωματιστουν, και καποια γονιδια που ριθμιζουν ενταση και αποχρωση. τελος παντων, αφου δε θα γινει πιστευω κλασσικο μαυροσσπρο , μου αρεσει πιο πολυ! εγω πιστευω αν γινει καπως ετσι, View attachment 6375View attachment 6376 η ετσι θα ναι τελειο...!

οσον αφορα το crate, το δικο μου ειναι 91 cm μακρυ , 60 πλατυ , και 70 ψηλο .

πιστευω με βαση αυτο το αρθρο, του κανει ετσι;..
http://www.croftonline.co.uk/pp/Dog_crates_and_cages/Find_your_size_of_crate/Siberian_Husky.html

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
:fan::fan::fan::fan:
εγώ αυτό το "να σου ζήσει" δεν καταλαβαίνω... η΄στα γενέθλια "να ζήσεις"
εντάξει-παλιά ήταν πιό πιθανό να σου πεθάνει οπότε όλοι το ευχονταν αλλά τώρα ...δεν ξέρω... μόνο σε εμένα ακούγεται μακάβριο???

Με υγεία και με χαρά φτάσαμε στο "γειά χαρά" το οποίο πολλά απο τα σύγχρονα πιτσιρίκια αντιλαμβάνονται ώς "για χαρά"

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
κοίτα Diego, είναι πολύ ευχάριστο να συμμετέχεις στην χαρά ενός ανθρώπου που πρόκειται να αποκτήσει ένα κουτάβι! Υπάρχει η προσμονή,η αγωνία, η χαρά .....που λίγο πολύ την έχουμε νιώσει όλοι.:)
είναι όμως λίγο δύσκολο η συμμετοχή του καθενός να εκφράζεται μέσω μιας επιλογής ενός δημοψηφίσματος.Μπορεί τα δημοψηφίσματα να είναι χρήσιμα εργαλεία σε κάποιες περιπτώσεις αλλά σίγουρα δεν είναι τρόπος για να εκφράζει κανείς τις ευχές του....άσε που δημιουργούνται και οι εξαιρετικές καραμπόλες του στύλ........''στο μαιευτήριο λες με γειά το μωρό;;;;;''!!!!!!!:D:D:D:D:p:p:p

αυτά για την αρχή και το τέλος του θέματος που είπα, τα ενδιάμεσα είναι μια χαρά συζήτηση.....γνώμη μου...