Δηλαδή η λύση είναι να απαντήσει στην παλαβή με την ίδια τρέλα, κατηγορώντας την για πράγματα που δεν έκανε?Να περιμένεις μήνυση, γι' αυτό σου είπα να προλάβεις να την κάνεις πρώτη εσύ.
Με το πρώτο "κιχ" που θα σου πει, πας στο αστυνομικό τμήμα και κάνεις μήνυση για εξύβριση, απειλή, επίθεση "λόγω και έργω", διατάραξη οικιακής ειρήνης, πες ότι έβρισε και τα θεία και βάλε και τη βλασφημία μέσα (αυτό διαολίζει τους δικαστές, στο λόγο μου...) και άστην να τρέχει.
Να έχεις μάρτυρα όμως κάποιον δικό σου.
Δεν θα την εκδικηθεί. Απλά αν καταλάβει ότι θα μπλέξει θα σταματήσει να ενοχλεί. Γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να μην είναι απλά παλαβή, αλλά να είναι και θρασύδειλη.Δηλαδή η λύση είναι να απαντήσει στην παλαβή με την ίδια τρέλα, κατηγορώντας την για πράγματα που δεν έκανε?
Νόμιζα ότι σκοπός ήταν να σταματήσει να την ενοχλεί και όχι να την εκδικηθεί.
Ακριβώς to the point που λέμε!γεια σας και παλι ,αργοπορημενη κατα πολυ αλλα δεν εχω ιντερνετ
λοιπον 2 κινησεις
1)καλεσα το 100 οταν η κυρια αρχισε να βριζει παλι ,μαλιστα τους εβαλα και στο σπιτι μου να δουν τον αριθμο των σκυλων καθως και το πως ζουν και το κατεγραψαν
2) πηγα στον εισαγγελεα ακροασεων εθεσα το προβλημα, μου εδωσε εισαγγελικη παραγγελια
και με αυτην αλλα και επισημη βεβαιωση απο τη κτηνιατρο μου για την υγεια των σκυλιων αλλα και για το χαρακτηρα τους( καθως εγραψε οτι εξεταζονται χωρις φυμωτρο και εχοντας εγω τον απολυτο ελεγχο τους τονιζοντας οτι ειναι απολυτα φιλικα ),κατεβασα και εκτυπωσα τον 3170.επισης μαζεψα 18 υπογραφες απο τους απεναντι και απο τους διπλανους μου γειτονες που λενε οτι δεν εχουν κανενα προβλημα με τα σκυλια ,μενουν σε πολυκατοικιες απεναντι μου και διπλα μου και πηγα στο αστυνομικο τμημα οπου τα κατεθεσα ολα αυτα και ζητησα τη συμορφωση της κυριας και της οικογενειας της ,αυτα εγιναν πριν απο 10 μερες μεχρι τωρα δεν εχω καμια ενοχληση ελπιζω και στο μελλον
καταληγω λοιπον στο συμπερασμα για οσους ταλαιπωρουνται απο αδικους γειτονες ,να μην εμπλεκονται σε αδοξους συνεχεις διαλογους αλλα να περνανε στη πραξη ,με εχει κουρασει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου ,βαρεθηκα τους αμετρητους διαλογους ενημερωτικου χαρακτηρα που δεν φαιρνουν αποτελεσμα
σας ευχαριστω ολους σας