Tα φώτα σας, επείγον

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα τίποτα. Στα θερινά της βουλής θα πάει, αν πάει με τον ανασχηματισμό

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ευχαριστω πολυ
αλλη ερωτηση : εχω σπιτι 2 ροττ(μονοκατοικια) ,η παλαβη με τις γατες λεει οτι δεν μπορει να κοιμηθει απο την υποτιθεμενη φασαρια ,εφερε το 100 το οποιο ηρθε μεσανυχτα με φαρους αναμενους και βεβαια οι σκυλες μου γαυγισαν ,ο μπατσος εγραψε οτι διαπιστωσε διαταραξη ,η παλαβη πηρε αντιγραφο και με αυτο πηγε στον εισαγγελεα ακροασεων ο οποιος εδωσε εντολη ενημερωσης μου ,ενημερωθηκα απο τον αξιωματικο υπηρεσιας με τον οποιο δεν θα αναφερθω ακριβως τι εγινε απλα θα πω τη λεξη "συμπλοκη" που βεβαιως δεν μπορω να αποδειξω ,το θεμα ειναι πως εγω μπορω να αποδειξω τα αυτονοητα ,να πω οτι κανενας στη γειτονια δεν θελει να ερθει σε αντιπαραθεση με τη παλαβη η οποια δημιουργει σε ολους θεματα κατα καιρους ,τι κανω ?
και βεβαια να πω οτι οι σκυλες μου πραγματικα δεν κανουν φασαρια εκτος και αν υπαρχει λογος και να πω οτι η παλαβη ειναι πραγματικα παλαβη

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
επισης να πω οτι η παλαβη μαζευει αδεσποτες γατες τις οποιες και κρατα εξω απο το σπιτι της στο δρομο ,υπαρχει τροπος να χρεισιμοποιησω αυτο ετσι ωστε να ανταποδωσω το χτυπημα και να την κανω να το βουλωσει ?μιας και εγω νομιμη ενω αυτη παρανομη ?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εφόσον έχει ήδη καταγραφεί σαν συμβάν δε νομίζω ότι έχει νόημα να κάνεις κάτι άλλο. Απλά μην αφήνεις τα σκυλιά μόνα τους έξω (αν τα άφηνες ως τώρα). Ειδικά τις ώρες κοινής ησυχίας για να μη βρει λόγο να επαναλάβει την ιστορία αλλά και γενικώς για τη δική τους ασφάλεια.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
η μια σκυλα δυστυχως τωρα μενει συνεχεια εξω(και πραγματικα δεν κανει φασαρια) μιας και η αλλη σκυλα μολις εχει γεννησει ,οποτε δεν μπορω να τις εχω μαζι μεσα και τις δυο ,αλλα και εξω που μενει οταν εγω φευγω δεν ειναι χυμα στην αυλη ειναι σε kennel 2x2x2 με πανελ και ολα τα σχετικα ,θελω να βρω τι μπορω να κανω για να σταματησει η παλαβη

iliasnaousa

Member
12 Ιανουαρίου 2011
16
0
Παρε ενα αντιγραφο τις αναφορας και ρωτα και ενα δικηγορο η και αν οχι καλα ειναι να ξερεις τι γραφτηκε για εσενα στο βιβλιο.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
το διαβασα ,2 αρνητικα ,1) φασαρια(ψεματα) 2)παραπανω σκυλια απο αυτα τα 2 που εχω (ψεματα)
εχω δικηγορο και φιλο μαλιστα αλλα σκεφτομαι οτι αν κινηθω μαζι του οσο φιλοι και να ειμαστε θα πρεπει να αντεξω ενα οικονομικο κοστος το οποιο γαμωτο δεν υπαρχει ,για αυτο σκεφτομαι αν υπαρχει τροπος να αντιδρασω μονη μου

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
2)παραπανω σκυλια απο αυτα τα 2 που εχω (ψεματα)
Καλά η φασαρία, έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και δεν γουστάρουν τα περιπολικά και γαβγίσανε εκείνη την ώρα.
Τα σκυλιά πώς στο καλό τα βγάλανε παραπάνω? Μπήκανε μέσα και μετρήσανε και τα κουτάβια?
Δες και αυτό που είναι σχετικό με το δεύτερο μέρος.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Κρίνα, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Αντιθέτως εσύ μπορείς να της κάνεις...
Κατ' αρχήν πάρε ένα αντίγραφο της αναφοράς από το βιβλίο συμβάντων για να το έχεις. Θα ζητήσεις όμως να είναι επικυρωμένο οπωσδήποτε! (με σφραγίδες, χαρτόσημα κλπ...).
Η σύσταση του εισαγγελέα έγινε μόνο και μόνο γιατί έπρεπε κάτι να απαντήσει στην παλαβή που πήγε και του φορτώθηκε με την αναφορά στα χέρια. Δεν πρόκειται να δοθεί συνέχεια, εκ μέρους της εισαγγελίας ή του τμήματος. Έχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν, πίστεψε με, είμαι μέρος της δουλειάς.
Εσύ όμως μπορείς να της φορτώνεις το υγειονομικό κάθε μέρα για τα αδέσποτα γατιά χρησιμοποιώντας σαν αιτία τα υπολείμματα φαγητών, τις ακαθαρσίες των γάτων, τους ψύλλους κλπ... ας μην υπάρχει τίποτα απ' όλα αυτά, εσύ θα τα επικαλείσαι.
Επίσης μια αναφορά στην φιλοζωϊκή δεν θα ήταν άσκημη για τα άμοιρα τα γατιά που μαζεύει εκεί.

Εσένα σε καλύπτει ο νόμος. Εκείνη δεν την καλύπτει τίποτα. Τρέλλανε την στις αναφορές.... Και όσο τα σκυλάκια σου δεν ενοχλούν σε ώρες κοινής ησυχίας, μην φοβάσαι τίποτα.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οχι δεν μπηκανε μεσα η παλαβη ειπε πανω απο 2 σκυλια ,και σιγουρα δεν ενοουσε τα κουταβια μιας και δεν το ξερει κανεις οτι υπαρχει γεννα ,η δε τοκετοομαδα αυτης 1 κουταβι τη ζωιτσα απο την οποια ακομα δεν εχω ακουσει κλαμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλά, η παλαβή το είπε... Αυτοί το κατέγραψαν χωρίς να το τσεκάρουν?
Αν αύριο η παλαβή πει ότι έχεις έναν ελέφαντα στο σπίτι, θα το καταγράψουν κι αυτό? :confused:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
και αν σου πω και τη συμπλοκη !!!!!! μου ζητησε ο μπατσος την ταυτοτητα δεν την αφηνα απο το χερι μου και του ειπα οτι θα του τη δωσω αλλα εχω το δικαιωμα να ξερω το ονομα αυτου που "ενοχληθηκε" ,αποτελεσμα : αυτος ουρλιαζε σηκωθηκε και ηρθε πολυ κοντα μου την πρωτη φορα με χτυπησε απο λαθος στο προσωπο και οταν εγω αρχισα να φωναζω να μην με ξαναακουμπησει με αρπαξε και με πεταξε κατω,υπηρχαν μονο 3 μπατσοι παροντες ,σκηνες απειρου καλους

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Παιδί μου, δεν σου έχει πει ποτέ κανείς να μην πηγαίνεις μόνη σου σε αστυνομικά τμήματα, ειδικά για τέτοια περιστατικά?
Άντε τώρα να αποδείξεις τι έγινε χωρίς μάρτυρες...

Την επόμενη φορά που θα σου κάνει φασαρία η παλαβή, φρόντισε να έχεις κάποιον δικό σου μαζί, φίλο, γνωστό, συγγενή, ότι νάναι. Αρκεί να είναι πρόθυμος να καταθέσει. Τράβα της μια μήνυση, να τρέχει και να μην φτάνει. Αλλά να προλάβεις να την κάνεις πρώτη εσύ.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ναι πιαστηκα κοροιδο !!!!!!!!

αν η παλαβη συνεχισει ποια ειναι η επομενη φαση μετα την εισαγγελικη παραγγελια ?
ξεχασα να σας πω οτι μου ειχε κανει παρομοια ιστορια στο παρελθον αλλα ειχε σταματησει ,αν τωρα δεν σταματησει και συνεχισει τι αλλο να περιμενω ?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Να περιμένεις μήνυση, γι' αυτό σου είπα να προλάβεις να την κάνεις πρώτη εσύ.
Με το πρώτο "κιχ" που θα σου πει, πας στο αστυνομικό τμήμα και κάνεις μήνυση για εξύβριση, απειλή, επίθεση "λόγω και έργω", διατάραξη οικιακής ειρήνης, πες ότι έβρισε και τα θεία και βάλε και τη βλασφημία μέσα (αυτό διαολίζει τους δικαστές, στο λόγο μου...) και άστην να τρέχει.
Να έχεις μάρτυρα όμως κάποιον δικό σου.