Superman's Aura

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
\\:D/\\:D/\\:D/\\:D/Τα σπαει το κοριτσι κ γιατι οχι αλλωστε!!! Οι δαιμονες αυτοι που λεγονται μαλινουα κανουν τα παντα!!!!! Superman πολυ καλη δουλεια απο μερους σου!! Πολυ καλη υπακοη!! Αντε κ με καινουργια κολπα την επομενη!! :D!! Αυτο με την ασφαλτο κ το τρεξιμο θα στο πω κ εγω γιατι την πατησα με τον δικο μου κ ταλαιπωρηθηκε καμια βδομαδα ο κακομοιρης!! ;)*sick*

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Χα χα χα χα χα χα... Σωστοοοοοοος!!!!! Παντος καιρου κ σε καθε πιστα!!!! Κ παλι μπραβο για το καμαρι σου!!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
καποια πραματα τα εχω δουλεψει μονος μου,αλλα χωρις τον εκροφεα να μου δειχνει το δρομο το πιθανοτερο ειναι οτι θα προσπαθουσα να βρω το κομματια μου.
εδω να πω ενα ευχαριστω στον εκτροφεα μου που με εχει παντα απο κοντα,και σε ολα τα παιδια στην ομαδα που δουλεουμε μαζι!
ξεκινα γραφοντας σωστα το ονομα του εκτροφειου στην αρχη του Βιντεο :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σουπερμαν να το χαιρεσαι το σουπερ κορίτσι σου!!!Πραγματικά εγώ δε εχω λόγια!!!

Μήπως είχατε πάει Βασιλικά εχθές?

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
πςςςςςς
μεγάλη γκομενάρα η σκύλα, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έτρεχε, είχε κάτι .....αέρινο

(επίσης ενθουσιάστηκα με την μουσική επιλογή)(γειαααα σου ρε σουπερ)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
superman είδα και το άλλο σου βίντεο με τον Μπάμπη...
Δεν μου άρεσε που κοροϊδέψατε τον σκύλο (αλλά είχα πει να μην μιλήσω). Για μένα τα σκυλιά δεν έχουν χιούμορ, ακόμα και τα πιο γελοία που κάνουν γι' αυτά είναι σοβαρά... πόσο μάλλον... :rolleyes:

ΑΛΛΑ
βλέποντας την ΦΟΒΕΡΗ δουλειά που έχεις κάνει με την Άουρα υποβάλλω τα σέβη μου. Είστε καταπληκτική ομάδα, πετάτε :D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
κυκλοφορουμε ινκογκνιτο γιατι οπου παμε σπερνουμε τον πανικο!

chloe ευχαριστω για τα καλα λογια.
οσο για το δουλεμα ετσι ειναι η σχεση με τα σκυλια,τα δουλευεις για να δουλευουν.
κ περα απο το χαβαλε που καναμε γιατι τα ξερει τα συγκεκριμενα ατομα,ο μπαμπης ειναι τεσταρισμενος οτι καποιον που δε ξερει του τη χωνει κανονικα!

Last edited: