να σου πω την αληθεια εχω καιρο να τον ζυγισω....υπολογιζω 55 με 58 ,αλλα την επομενη εβδομαδα θα παμε κτηνιατρο και θα τον ζυγισουμεΚιλά ;
να σου πω την αληθεια εχω καιρο να τον ζυγισω....υπολογιζω 55 με 58 ,αλλα την επομενη εβδομαδα θα παμε κτηνιατρο και θα τον ζυγισουμεΚιλά ;
ναι...στο σταματημα εχουμε ενα θεμα!Ωραιος! Και καλα παει μου φαινεται, και το ξεκινημα του πολυ καλο...![]()
To ξεκινημα μας ενδιαφερει πιο πολυ ομως...ναι...στο σταματημα εχουμε ενα θεμα!
σαν λατρης τετοιων φυλων ναι...σαν ο κακομοιρης που θα βρεθει μπροστα του οταν καλπαζει, πιστεψε με ,το σταματημα ειναι αυτο που θα σε ενδιεφερεTo ξεκινημα μας ενδιαφερει πιο πολυ ομως...![]()
Ωχχχχ, τωρα σε ενιωσα...σαν λατρης τετοιων φυλων ναι...σαν ο κακομοιρης που θα βρεθει μπροστα του οταν καλπαζει, πιστεψε με ,το σταματημα ειναι αυτο που θα σε ενδιεφερε![]()
οπως τα λες ειναι ,με μια διαφορα: ευκολα βρισκεσαι και μπρουμητα με τα μουτρα στο χωμακατεδαφιζομεθα!!!
Αν και μας πατας καμια 20ρια κιλα... το σταματημα ειναι να μη σε βρει!!
Εγω αυτο που ανακαλυψα μετα απο αρκετα χτυπηματα.. ειναι οταν τρεχει καταπανω σου να κανει τσαλιμια και καλα γυρω σου.. μην κουνησεις ρουπι!! εχει δει που εισαι και αν και μεγαλοσωμα δεν σε χτυπανε.... αν κουνησεις και χιλιοστο να τον αποφυγεις βρεθηκες ανασελα σε χρονο ντετε!
θα με νιωσεις καλυτερα αν βρεθουμε απο κονταΩχχχχ, τωρα σε ενιωσα...
Λυπαμαι απο τωρα τον μελλοντικο κακομοίρη !!![]()
μαλλον μεγαλωσε αρκετα ο δικος μου για να κανει τετοιες γνωριμιες,αν ειχες κοριτσακι αλλαζε αλλα τωρα ασε καλυτερα μην τρεχουμε και δεν φτανουμε!Καλά....
Αν νομίζεις...το δοκιμάζουμε...