SubForum

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Διαβασα με προσοχη τι ακριβως χρειαζεται για να "ανοιξει" ενα -subforum-.Το μονο θεωρω που μας λειπει για "bullmastiff subforum" ειναι τα υπολοιπα 2 μελη :D...Εκτος αν υπαρχουν,τοτε να δηλωσουν παρουσια παρακαλω:p
Αγαπαμε τοσο πολυ την φυλη που αν και ειμαστε λιγοι(ειμαστε?) στο forum νιωθουμε πολλοι:D

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δεν εχω διαβασει τις προυποθεσεις για την ιδρυση subforum, δεν πιστευα ποτε αλλωστε οτι θα μαζευτει ικανος αριθμος ιδιοκτητων ή φιλων μπουλμαστιφ για να μπορεσει και να το διατηρησει ενεργο, αλλα νομιζω ενα subforum φιλων μολοσσοειδων φυλων θα ηταν πιο εφικτο να δημιουργηθει και να εχει συμμετοχη. Δεν ξερω βεβαια αν το καθε subforum δημιουργειται για μια μονο φυλη ή μπορει να αναφερεται και σε ομοτυπες ομαδες διαφορετικων φυλων.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εγω ειμαι μεσα παιδες,αλλα μολλοσοειδων βασει FCI Group 2 υπαρχουν περιπου 60 ρατσες,οποτε καλα θα ηταν μονο μαστιφοειδων,Μπουλ Μαστιφ,Μαστιφ,Φιλα Μπραζιλειρο,Ισπανικο Μαστιφ,Μαστιφ Πυρηναιων,Θιβετ Μαστιφ,Μαστινο Ναπολιτανο,Ντογκε ντε Μπορντω,Τοζα Ινου.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Toν Denis(δεν ξερω το ονομα σου:()ειμαι νεος στο forum και δεν τον ξερω καλα οπως αλλοι,ομως οφειλω να του πω ενα ευχαριστω γιατι ενδιαφερθηκε αμεσα στο θεμα και διοτι αν και "ροτβαιλερακιας:D" δεν ειπε "καλα τι με νοιαζει εμενα τωρα..." Thnx Dennis!