stop στη χρησιμοποίηση ζώων στο black out!

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
νομίζω αν χρησιμοποιούσαν κουτάβια ................όλοι θα είχαμε αντίθετη άποψη........

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
"Μία πολύ σημαντική ρύθμιση που περιλαμβάνει αυτό το νέο σχέδιο νόμου είναι η απαγόρευση συμμετοχής κάθε είδους ζώου σε τσίρκο ή άλλο παρεμφερές δημόσιο θέαμα καθώς και η οποιαδήποτε δημόσια έκθεση ζώου για κερδοσκοπικό σκοπό."

Είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει με το νέο νομοσχέδιο... θα αρχίσει να εφαρμόζεται;

ElinaD

New Member
31 Ιανουαρίου 2012
1
0
Καλησπέρα..
Εχω φτιάξει μια σελίδα στο facebook να μαζεψουμε συμμετοχες και να στειλουμε στον Ant1 μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.
Bοηθήστε please..:

" STOP στη χρησιμοποίηση ζώων στο black out! Βοηθηστε "

Η ζωόφιλη Χρυσάνθη Ε. επικοινώνησε με το adespoto.gr, διαμαρτυρόμενη για τα ζώα που προβάλλονται στο ''παιχνίδι'' Black Out. Το συγκεκριμένο παιχνίδι που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ προσπαθεί να μας προκαλέσει γέλιο, καθώς οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε διάφορες διαδικασίες μέσα σε απόλυτο σκοτάδι. Σε κάποιες διαδικασίες υπάρχουν ζώα, από πάπιες έως φίδια και αράχνες σε πλαστικες θήκες, τα οποία ''τρομάζουν'' τους συμμετέχοντες λόγω αφής κλπ.
Μπορεί τα ζώα αυτά να μην κακοποιούνται με την έννοια της σωματικής βίας, όμως υποβάλλονται σε διαδικασίες έξω από τη φύση τους, όπως η μεταφορά και διατήρηση τους για ώρες, όσο διαρκούν τα γυρίσματα, σε ακατάλληλα, μικρά πλαστικά κλουβιά και όλα αυτά χάρην της τηλεθέασης. Αν μη τι άλλο, καλό είναι να προωθούμε την καλή μεταχείριση των ζώων και όχι το πώς σπάμε πλάκα εκμεταλλευόμενοι αθώα πλάσματα.

Συμβουλεύσαμε την Χρυσάνθη να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στα emails του σταθμού. Πράγμα που έκανε και σας παραθέτουμε το email:

''Καλησπέρα σας!

Ονομάζομαι Χρυσάνθη Ε. και επικοινωνώ μαζί σας για να παραπονεθώ για την εκπομπή Black Out.

Είμαι άνθρωπος που σέβεται τα πάντα… τα ζώα, τους ανθρώπους, το φυσικό μας περιβάλλον… και ανελλιπώς προσπαθώ να τα διαφυλάξω, διατηρήσω, σώσω, αναδείξω..

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου υστερικό, ούτε υπερβολικό… Όμως νευρίασα πάρα πολύ με την εκπομπή Black Out, το βράδυ της 23ής Ιανουαρίου (γενικά δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση).

Θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνουν τα ζώα σε μια διαδικασία στρεσογόνα, μόνο και μόνο για να γελάσουμε όλοι εμείς οι «έξυπνοι» τηλεθεατές. Γουρουνάκια, κότες, φίδια, κροκοδειλάκια μωρά (και απότι είδα στο πρόσφατο τρέιλερ, σήμερα οι τηλεθεατές θα δούνε και μεγαλύτερο κροκοδειλάκι), σκαντζόχοιράκια μωρά, ποντίκια (ακόμα και κατσαρίδες) , χέλια και ..δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, στρεσάρονται, χτυπούν μέσα στο σκοτάδι, σκοτώνονται (γιατί μην μου πείτε πως ο κύριος που μας συστήθηκε ως… Σούζη…αν θυμάμαι καλά… δεν πάτησε κατσαρίδες) προς τέρψιν παικτών και τηλεθεατών..

Το μήνυμα μου θα το κρατήσω σύντομο και περιεκτικό. Στο παρόν email είναι σε Blind Copy (bcc) ελληνικά φιλοζωικά σωματεία που θεωρώ ότι συμφωνούν μαζί μου. Ίσως και να έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά. Θα παρακαλούσα να διακοπεί η «χρήση» έμψυχων όντων για τους σκοπούς αυτού του παιχνιδιού.

Ευχαριστώ,
Χρυσάνθη Ε.

Στείλτε κι εσείς την διαμαρτυρία σας στο: [email protected]

πηγη:Ζητήστε από τον ΑΝΤ1 να σταματήσει τη χρησιμοποίηση ζώων στο Βlack Out!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ειλικρινά δεν έχω ακόμη κάποια άποψη στα θέματα αυτά. Μου θυμίζει μια συζήτηση/σκηνικό με μια φίλη μου. Η κοπέλα είναι χορτοφάγος. Μια μέρα βγήκαμε και είχε φορέσει γούνα, ένα πράγμα σαν καλσκόλ-γιλεκο (δεν τα καταλαβαίνω αυτά). Πετάγεται ένας στην παρέας και την πείραζε λέγοντας ότι είναι απάνθρωπο αυτό που έκανες να φορέσεις νεκρό ζώο. Αυτή απάντησε με ψυχραιμία λέγοντας του να μη μιλά άλλο και να φάει την μπριζόλα του, μία απο τις χιλιάδες που θα φάει στην ζωή του, ένα απο τα χιλιάδες ζώα που θα σφαχτούν για σένα.

Όπως είπα είμαι μπερδεμένος, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παει να πει φιλοζωία.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Ειλικρινά δεν έχω ακόμη κάποια άποψη στα θέματα αυτά. Μου θυμίζει μια συζήτηση/σκηνικό με μια φίλη μου. Η κοπέλα είναι χορτοφάγος. Μια μέρα βγήκαμε και είχε φορέσει γούνα, ένα πράγμα σαν καλσκόλ-γιλεκο (δεν τα καταλαβαίνω αυτά). Πετάγεται ένας στην παρέας και την πείραζε λέγοντας ότι είναι απάνθρωπο αυτό που έκανες να φορέσεις νεκρό ζώο. Αυτή απάντησε με ψυχραιμία λέγοντας του να μη μιλά άλλο και να φάει την μπριζόλα του, μία απο τις χιλιάδες που θα φάει στην ζωή του, ένα απο τα χιλιάδες ζώα που θα σφαχτούν για σένα.

Όπως είπα είμαι μπερδεμένος, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παει να πει φιλοζωία.
ok!! αυτο δεν το περίμενα ποτέ !!!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Θεωρώ ότι κάποια θέματα πρέπει να αναγράφονται με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Γράφοντας αυτό << stop στη χρησιμοποίηση ζώων στο black out!>>

Σκεφτείτε το επόμενο επεισόδιο να μην έχει συμμετέχοντες γιατί κάποιος δε φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι είδους ζώα εννοούσε.