stop στη χρησιμοποίηση ζώων στο black out!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Η ζωόφιλη Χρυσάνθη Ε. επικοινώνησε με το adespoto.gr, διαμαρτυρόμενη για τα ζώα που προβάλλονται στο ''παιχνίδι'' Black Out. Το συγκεκριμένο παιχνίδι που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ προσπαθεί να μας προκαλέσει γέλιο, καθώς οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε διάφορες διαδικασίες μέσα σε απόλυτο σκοτάδι. Σε κάποιες διαδικασίες υπάρχουν ζώα, από πάπιες έως φίδια και αράχνες σε πλαστικες θήκες, τα οποία ''τρομάζουν'' τους συμμετέχοντες λόγω αφής κλπ.
Μπορεί τα ζώα αυτά να μην κακοποιούνται με την έννοια της σωματικής βίας, όμως υποβάλλονται σε διαδικασίες έξω από τη φύση τους, όπως η μεταφορά και διατήρηση τους για ώρες, όσο διαρκούν τα γυρίσματα, σε ακατάλληλα, μικρά πλαστικά κλουβιά και όλα αυτά χάρην της τηλεθέασης. Αν μη τι άλλο, καλό είναι να προωθούμε την καλή μεταχείριση των ζώων και όχι το πώς σπάμε πλάκα εκμεταλλευόμενοι αθώα πλάσματα.

Συμβουλεύσαμε την Χρυσάνθη να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στα emails του σταθμού. Πράγμα που έκανε και σας παραθέτουμε το email:

''Καλησπέρα σας!

Ονομάζομαι Χρυσάνθη Ε. και επικοινωνώ μαζί σας για να παραπονεθώ για την εκπομπή Black Out.

Είμαι άνθρωπος που σέβεται τα πάντα… τα ζώα, τους ανθρώπους, το φυσικό μας περιβάλλον… και ανελλιπώς προσπαθώ να τα διαφυλάξω, διατηρήσω, σώσω, αναδείξω..

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου υστερικό, ούτε υπερβολικό… Όμως νευρίασα πάρα πολύ με την εκπομπή Black Out, το βράδυ της 23ής Ιανουαρίου (γενικά δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση).

Θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνουν τα ζώα σε μια διαδικασία στρεσογόνα, μόνο και μόνο για να γελάσουμε όλοι εμείς οι «έξυπνοι» τηλεθεατές. Γουρουνάκια, κότες, φίδια, κροκοδειλάκια μωρά (και απότι είδα στο πρόσφατο τρέιλερ, σήμερα οι τηλεθεατές θα δούνε και μεγαλύτερο κροκοδειλάκι), σκαντζόχοιράκια μωρά, ποντίκια (ακόμα και κατσαρίδες) , χέλια και ..δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, στρεσάρονται, χτυπούν μέσα στο σκοτάδι, σκοτώνονται (γιατί μην μου πείτε πως ο κύριος που μας συστήθηκε ως… Σούζη…αν θυμάμαι καλά… δεν πάτησε κατσαρίδες) προς τέρψιν παικτών και τηλεθεατών..

Το μήνυμα μου θα το κρατήσω σύντομο και περιεκτικό. Στο παρόν email είναι σε Blind Copy (bcc) ελληνικά φιλοζωικά σωματεία που θεωρώ ότι συμφωνούν μαζί μου. Ίσως και να έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά. Θα παρακαλούσα να διακοπεί η «χρήση» έμψυχων όντων για τους σκοπούς αυτού του παιχνιδιού.

Ευχαριστώ,
Χρυσάνθη Ε.

Στείλτε κι εσείς την διαμαρτυρία σας στο: [email protected]

πηγη:Ζητήστε από τον ΑΝΤ1 να σταματήσει τη χρησιμοποίηση ζώων στο Βlack Out!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δηλαδη μονο ο κυριος "Σουζη" στο Μπλακ αουτ παταει κατσαριδες ? Η κυρία Χρυσανθη Ε. τι κανει? εκτροφή ή τις πιανει με το χερακι της και τις βγαζει εξω απο το σπιτι ?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Νταξει για τα γουρουνακια αλλα ελα τωρα μωρε με τις κατσαριδες και τις αραχνες...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
σόρρυ όσο και αν ακουστώ κυνική... αλλά για τις κατσαρίδες δεν λυπάμαι καθόλου! Μακάρι να υπήρχε ένας φύλακας άγγελος Σούζη να με βγάζει από την δύσκολη θέση κάθε φορά που μια εισβάλει στον χώρο ΜΟΥ να την πατάει !
Δεν έχω χειρότερο..... άσε που εγώ η ίδια δεν μπορώ να τις σκοτώσω !:mad:

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
σόρρυ όσο και αν ακουστώ κυνική... αλλά για τις κατσαρίδες δεν λυπάμαι καθόλου! Μακάρι να υπήρχε ένας φύλακας άγγελος Σούζη να με βγάζει από την δύσκολη θέση κάθε φορά που μια εισβάλει στον χώρο ΜΟΥ να την πατάει !
Δεν έχω χειρότερο..... άσε που εγώ η ίδια δεν μπορώ να τις σκοτώσω !:mad:
συνφωνω..

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
κ εγώ τις φοβάμαι, αλλά όλα τα ζώα βρίσκονται για σημαντικούς λόγους σε αυτόν τον πλανήτη, στον οποίο, σε αντίθεση με τις κατσαρίδες κ.ο.κ., μόνο εμείς τον καταστρέφουμε.

Τέσπα...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Οκ εκτος απο κατσαρίδες έχουν βάλει ποντικάκια , σκαντζόχοιρους, κότες , πάπιες , φίδια ...
είναι δυνατόν ???
κανονική εκμετάλλευση !
Αν έβαζαν γατάκι ή σκυλάκι δεν θα αντιδράσουμε ??
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεχωρίζουμε τα ζώα !
Αυτη η εκπομπή είναι αίσχος !!
όχι μόνο για τον τρόπο που φέρεται στα ζώα αλλά και στους ανθρώπους !

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Αυτη η εκπομπή είναι αίσχος !!
όχι μόνο για τον τρόπο που φέρεται στα ζώα αλλά και στους ανθρώπους !
Οι άνθρωποι πάνε από μόνοι τους εκεί και επιλέγουν να ξεφτιλίζονται... δεν τους βάζει κανένας με το ζόρι σε αντίθεση με τα ζώα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Οι άνθρωποι πάνε από μόνοι τους εκεί και επιλέγουν να ξεφτιλίζονται... δεν τους βάζει κανένας με το ζόρι σε αντίθεση με τα ζώα!
Δεν διαφωνώ αλλα αυτο δεν αλλάζει τον τρόπο που τους υποβαθμίζουν .
Σκόπιμα η παραγωγή διαλέγει αυτα τα άτομα .

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εγω παντως ειμαι Fan της trash tv και δε βλεπω καμια σοβαρη κακομεταχειριση στα ζωα:)
τα εχουμε ολα τα αλλα λυμενα με τα ζωα στην Ελλαδα.. το μπλακ αουτ μας μαρανε....

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
κάθε φορά που μια εισβάλει στον χώρο ΜΟΥ να την πατάει !
Μπαινει στον χωρο ΣΟΥ γιατι εχτισες πανω απο τον χωρο ΤΗΣ,οντως εισαι κυνικη.
σκεψου να λεγαν οι κατσαριδες μακαρι να ετρωγαν το ανθρωπινο ειδος οι δεινοσαυροι.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Εγώ είμαι φαν της τηλεόρασης γενικά ! Και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ :p
όταν όμως βλέπω ζώα κάτι με πιάνει !!!όχι δεν τα έχουμε όλα λυμένα αλλά αυτο δεν σημαίνει κάτι

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Επίσης..., οι κατσαρίδες, τα ποντικάκια, τα σκαντζοχοιράκια, τα φιδάκια, τα παπάκια (και όλα τα εις...-άκια), είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα, καλοζωισμένα?? Στρεσάρονται και πόσο? Μετά τι γίνονται? Επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον? Ή ...τι??
χμμ....:rolleyes:

Αν έβαζαν σκυλάκι ή γατάκι..., μάλλον οι παίκτες θα έμεναν χωρίς χεράκι...(που λέει ο λόγος....):D

(σιγά βρε παιδιά....Μήπως είμαστε λιγάκι υπερβολικοί? Λέω εγώ τώρα....Δεν είναι ότι περνάνε και τα ζώα τα μαρτύρια του Ταντάλου... - καλά δεν ξέρω κι όλας..., δεν το έχω δει ποτέ..., υποθέτω...)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καλά, το θέμα δεν είναι τι τους κάνουν ή δεν τους κάνουν μποστά στην κάμερα, αλλά πού ζουν κ σε τι συνθήκες αυτά τα ζώα, κ εννοείται ότι στρεσσάρονται, τα χέλια, τα φίδια κλπ, τρελό στρες τρώνε...

Τα μισά σκουλικάκια, κ οι κατσαρίδες, βέβαια, δεν είναι κ τόσο τυχερά, αφού κάποια γίνονται αλοιφή ον κάμερα (γαμώ ε; )

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εγω νομιζω οτι τα ζωα ζουν μια χαρα με ολα τα κομφορ. Η παραγωγη φροντιζει γι' αυτα.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μπαινει στον χωρο ΣΟΥ γιατι εχτισες πανω απο τον χωρο ΤΗΣ,οντως εισαι κυνικη.
σκεψου να λεγαν οι κατσαριδες μακαρι να ετρωγαν το ανθρωπινο ειδος οι δεινοσαυροι.
Εντάξει δηλαδή πες μου τι κάνεις όταν μπαίνει κάποια μέσα στο σπίτι σου... είμαι περίεργη να διαβάσω! :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εντάξει δηλαδή πες μου τι κάνεις όταν μπαίνει κάποια μέσα στο σπίτι σου... είμαι περίεργη να διαβάσω! :p
Να σου πω τι κάνω εγώ....
Μόλις την δω, τη βάζω στο "στοπ".
Μετά "μείνε".
Και στο τέλος "όξωωωωωωωωω".
Κι έτσι και η κατσαρίδα έχει φύγει ζωντανή και δεν διαταράσσεται καμιά ισορροπία....

Άλλες φορές πάλι..., πριν από τις εντολές, την τρατάρω κι ένα σοκολατάκι...
Ε.., αγένεια.., πρώτη φορά σπίτι μου...:D:p

(σόρυ, αλλά....χαχαχαχαχα.....)