Staffordshire Bull Terrier

Status
Κλειδωμένο θέμα

katstak

Member
31 Ιουλίου 2011
9
0
Athens
Αν λοιπον σας πω πως το αγορασα απο τον καλυτερο εκτροφεα SBT, απο γονεις πρωταθλητες τοτε θα γινω φιλος σας αγαπητα μου νουμερα? Απευθυνομαι στα 2 τελευταια ανθρωπακια που μου απαντησαν περι κροκο και καθαροαιμων. Παριστανετε και τους φιλοζωους και το μονο που γουσταρετε ειναι η λεζα και τα καθαροαιμα

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Αν λοιπον σας πω πως το αγορασα απο τον καλυτερο εκτροφεα SBT, απο γονεις πρωταθλητες τοτε θα γινω φιλος σας αγαπητα μου νουμερα? Απευθυνομαι στα 2 τελευταια ανθρωπακια που μου απαντησαν περι κροκο και καθαροαιμων. Παριστανετε και τους φιλοζωους και το μονο που γουσταρετε ειναι η λεζα και τα καθαροαιμα
χμ, δεν το ειχα σκεφτει αυτο...............

φιλε κατσε διαβασε, ενημερωσου, το φορουμ εχει πολλα χρησιμα αρθρα και συζητησεις.
ο ενδεδειγμενος παντως τροπος ειναι τα κουταβια να τα περνουμε απο εκτροφεια ή καταφυγια:)

υ.γ.μπραβο που ειχες σκυλια κοπρακια

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
ανθρωπακι εισαι εσυ μεγαλε πανεξυπνιδη κυνοφιλε.
για το κροκο οπως λες δεν ειχε καμια κακη ενοια(γιατι κροκο λεμε λιγο πολυ τις δαγκανιαρικες φυλες).
τωρα για τα υπολοιπα αν εσυ δε βλεπεις περα απο τη μυτη σου εμενα να μου.
κανενα σκυλι δεν ειναι κακο,ουτε τυα καθαροαιμα ουτε τα μη απο κει και περα οποιος εχει ματια βλεπει
σορυ που ασχοληθηκα εστω και για να σε καλοσωρισω απο οτι φαινεται εισαι πολυ λιγος!
να σαι καλα και να χερεσαι το σκυλουνι σου

katstak

Member
31 Ιουλίου 2011
9
0
Athens
Εχει διαφορα το καλοσωρισμα με την ειρωνια. Εαν ομως εσυ δεν τα ξεχωριζεις δεν φταιω εγω.
Και εσυ να σαι καλα και να χαιρεσαι οτι εχεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

katstak

Member
31 Ιουλίου 2011
9
0
Athens
Εμπειρίες από pet shops / bybs
PET- SHOPS - PUPPY MILLS
Αγαπητέ εκτροφέα της πίσω αυλής:
Γιατι ΔΕΝ ζευγαρώνουμε τα σκυλιά

Να υποθέσω λοιπόν ότι το σκυλί σου είναι από γέννα byb. Αυτό προσπαθείς να πεις, με τόσο γλαφυρό τρόπο. Οτι δεν είναι καθαρόαιμο. Εντάξει. Δεν χάλασε ο κόσμος. Μην κάνεις έτσι.
Α...και φίλοι δεν θυμάμαι να είμαστε :)
Σωστά, άλλωστε ποτέ δεν υπήρξα φίλος με βλάκες ανθρώπους. Άλλωστε είναι γνωστό πλέον πως ο βλάκας για να κρύψει την βλακία του χρησιμοποιεί την ειρωνία. Sorry αλλά από τα λίγα post σου που διάβασα σε αυτό το forum μπορώ να πω πως πλέον είμαι 100% σίγουρος για το παραπάνω.
Όσο για τον γλαφυρό τρόπο που αναφέρεις, είπαμε ένας βλάκας αργεί να πάρει στροφές. Άρα πίστευε εσύ σε γλαφυρό τρόπο, δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας :)

Status
Κλειδωμένο θέμα