staffordshire bt

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
καλησπέρα,
χωρίς να θέλω να σας κουράσω...
θέλω να κάνω μια ερώτηση για τον μπουνταλα που έχω στο σπίτι...χαχαχαχα!
το ενα το αφτακι έχει ¨σηκωθει"¨όπως πρέπει...
το άλλο το βλέπω κρεμασμένο ακόμα...
μηπως να το παω για καμμια στηριξη σε κτηνιατρο ή θα σηκωθεί και αυτο...
το ενα ειναι κανονικό και το άλλο ειναι σαν γκεκα...

http://img38.imageshack.us/i/dsc00137tr.jpg/

Last edited:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Έχει σημασία η ηλικία... πιθανή αλλαγή δοντιών επηρρεάζει την θέση των αυτιών.

Αν είναι περισσότερο από 5-6 μηνών πήγαινε στον κτηνίατρο για να σου δείξει πως να το δέσεις!

Υ.Γ.: Να σου ζήσει!

Last edited:

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
ευχαριστώ ειναι 2 μηνών και καποιων ημερών
Ο κτηνίατρος ειπε πως ρίχνει τα δόντια του...εχει ρίξει αρκετά ήδη και βεβαία ξαφνικά έχει αρχίσει να δαγκώνει ανεξαιρέτως... :D

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
ευχαριστώ ρε παιδιά...
και κάτι ακόμα μιας και τα συζηταμε :D ...
του εχω παρει ενα κρεβατακι - φωλιά και όλο κοιμαται ο μισος μεσα και ο μισος έξω και ψιλοροχαλίζει...
ροχαλιζει αυτη η ράτσα?
ολο με κρεμασμένο τον λαιμο κοιμάται...

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
αν ειναι φυσιολογικο...ας σηκώνει ολη την πολυκατοικια στο ποδι...εμένα δεν με ενοχλεί ίσα ίσα που γελάω...!
πραγματικά εντυπωσιασμένος απο αυτον τον κεφτέ που σπηνιάρει στο παρκέ του σαλονιου...απιστευτη ράτσα και πολυ καθαρή.
να ειστε καλά παιδιά!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όσο μπορείς προσπάθησε να μην γλυστράει στο παρκέ, ειδικά τώρα που είναι κουτάβι!:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αν συνεχίζει να «σπινιαρει» στο παρκε, σύντομα θα αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τα πόδια του. ΠΟΛΥ προσοχή στα γλιστερά πατώματα. Το καλύτερο θα ήταν να στρώσεις μια φτηνή μοκέτα στο πάτωμα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Να σου ζήσει! :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σωστό κι αυτό! :D
Αν έχεις αμφιβολία, φίλε Under, θα σου βγάλω μια φωτογραφία για να δεις πως κατάντησαν το ακριβό δρύινο μου πάτωμα τα σκυλιά μου… Πίκρα!

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Επίσης να προσέχεις τώρα που μεγαλώνει και ξεψαρώνει, επειδή είναι στην ηλικία του "μασάω κυριολεκτιά τα πάντα", ένα staff bull στο σπίτι σημαίνει tasmanian devil στο τετράγωνο, μεγάλη προσοχή στο τι μασάει!!!!

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
σήμερα γύρισα απο την δουλειά και για πρώτη φορά βρήκα το σπίτι σε χάος...
του έχω βάλει μια πάνα στο πάτωμα και πηγαίνει και κάνει όλες του τις ανάγκες...στην πάνα γινόταν χαμός όπως και δίπλα της , που είχε νομίζω κάποια σημάδια διάρροιας...
στην φωιά του μέσα έιχε κάνει εμετο τις κροκέτες και έλειπε το μισο μπαλάκι του τένις που του πετούσα μέσα στο σπίτι...
το έχει κόψει στην μέση περίπου και το μισο λείπει...
μάλλον το έφαγε....
πριν λίγο έκλαιγε γιατι πεινούσε και του έβαλα μια μικρότερη ποσότητα...την έφαγε και τώρα δεν τρέχει τίποτα... :eek:

Ferb

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
417
2
ΡΙΟ
www.rottweilers.gr
Φιλε μου αυτα να τα περιμενεις.ειναι μικρος για να τον αφησεις ελέυθερο να αλωνιζει.οσο για το μπαλακι και που σαι ακομα.Καλο θα ηταν να του εχεις προγραμα στο φαγητο.τα σκυλια δεν κλαινε οταν πεινανε.