SPITZ

Jimakos 69

New Member
2 Ιουλίου 2012
2
0
ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ.
ΕΙΧΑ SPITZ ΚΑΙ ΓΙΑ SPITZ ΠΑΛΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ PUPPY MILLS , ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΥΧΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Καταρχάς θα δεις αν υπάρχουν εκτροφείς Spitz στην Ελλάδα. Αν όχι θα ψάξεις για εκτροφείς στο εξωτερικό :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δημήτρη, καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Καταρχήν, μην γράφεις κεφαλαία και μπράβο που μας βρήκες και ρωτάς, πριν...

Ο μόνος δρόμος, είναι σοβαρός εκτροφέας.

Επικοινωνείς λοιπόν με τον ΚΟΕ [www.koe.gr] και ζητάς να σου δώσουν -αν υπάρχει- λίστα με ελληνικά εκτροφεία και δηλωμένες γέννες. Και μετά, επικοινωνείς με αυτούς.

Αν δεν βρεις Ελλάδα, θα πρέπει να απευθυνθείς εξωτερικό. Οπότε, ψάχνεις τις λίστες του Dog Breeders and Kennels in Europe @ eurobreeder.com

Καλή συνέχεια, στην αναζήτηση.

ioanna941

New Member
26 Απριλίου 2012
4
0
Κι εμεις για γερμανικο σπιτς ψαχναμε εδω και ενα μηνα. Στην Ελλαδα εκτροφεια δεν βρηκαμε, περα απο το lazaros kennel, για το οποιο μου βρωμουσε η δουλεια απο την αρχη οταν μου ειπε οτι δινει σπιτς με 300 ευρω, με γεννα αδηλωτη στον κοε και φυσικα χωρις χαρτια και τσιπ. Ετσι κατεληξα σε εκτροφειο της βουλγαριας, με του οποιου την ιδιοκτητρια γνωριζονται γνωστοι μου. Η κυρια ειναι εξυπηρετικοτατη και ευγενεστατη. Εχοντας χασει σκυλακι 7 μηνων απο πετ σοπ 2 μηνες πριν και εχοντας φαει ενα μηνα στο ψαξιμο πιστευω οτι ειναι καλυτερο να δωσεις καποια χρηματα παραπανω και να εχεις κοντα σου ενα υγιες κουταβακι που εχει γεννηθει και μεγαλωσει σε σωστες συνθηκες απο σωστους γονεις. :) εμεις τωρα περιμενουμε το μικρουλι, σε ενα μηνα θα μας ερθει και δεν κρατιομαστε απο την ανυπομονησια! :rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
ioanna941 καλού-κακού...

1. Το lazaros kennel, είπαμε δεν το ξαναναφέρουμε ως εκτροφείο. Ούτε κατά διάνοια...:rolleyes:
2. Θέλεις να μας πεις, σε ποιό εκτροφείο της Βουλγαρίας κατέληξες; Καλό είναι να ενημερωνόμαστε κι εμείς :)

ioanna941

New Member
26 Απριλίου 2012
4
0
1) Χιλια συγγνωμη mareco, το ανεφερα απλα για να αποτρεψω γιατι εμενα αυτο μου εβγαλε πρωτο στην αναζητηση και ευτυχως μπηκα στο φορουμ και διαβασα γι αυτον
2) το εκτροφειο ειναι το orchide in blossom στη σοφια. εχει φωτογραφιες και pedigree των γονεων και μου εστειλε και αποτελεσματα απο εξετασεις δυσπλασιας και για τους γονεις και για τους παπουδες. :rolleyes: τα κουταβακια τα δινει απο 2 μηνων και μετα, αλλα μπορει να τα κρατησει για οσο διαστημα χρειαστει μεχρι να μπορεσει να τα παρει ο ιδιοκτητης.

Jimakos 69

New Member
2 Ιουλίου 2012
2
0
ΑΘΗΝΑ
Γειά σας και πάλι,
εκτροφεία τύπου Λάζαρος υπάρχουν μπόλικα.
Που να δείτε στο εξοχικό μου ένα πετ σοπ το οποίο πουλάει σπίτς , (μαμα+μπαμπάς σε ένα κλουβί) και όλο το χρόνο κουτάβια.

Ημαρτον.
Απο το εξωτερικό πως μπορεί να έρθει ??

ioanna941

New Member
26 Απριλίου 2012
4
0
απο το εξωτερικο πρεπει να πας να το παρεις εσυ....η κυρια του συγκεκριμενου εκτροφειου προσφερθηκε να μου το φερει μεχρι τα συνορα αλλα μου προτεινε καλυτερα να παω εκει για να δω το εκτροφειο και τους προγονους του σκυλου απο κοντα. επισης σε αλλες χωρε πχ ιταλια αρκετοι εκτροφεις με τους οποιους μιλησα φερνουν το σκυλακι στο αεροδρομιο, δηλαδη πας το παιρνεις και φευγεις

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Υπάρχουν εκτροφείς που σου τα φέρνουν, αλλά και άλλοι που τα στέλνουν.

Τα παιδιά θα σε συμβουλέψουν ότι καλό θα ήταν να πας να δεις γονείς και εγκαταστάσεις εσύ ο ίδιος. Είναι πολύ δύσκολο τουλάχιστον οικονομικά, αλλά είναι πιο αξιόπιστο.
Διαφορετικά εμπιστεύεσαι κάποιον μόνο και μόνο από φωτογραφίες και email και προχωράς τη διαδικασία. Θα σου πει και Ιωάννα που έκανε τέτοια κίνηση.